Sevgilim beni kullanmak mı istiyor?

sevgilim genelde gayet ilgili birisi yanındayken çok mutluyum gün içinde sürekli yazarız birbirimize saçma sapan sebeplerden çok kavga ederdik ve ayrılığa getirirdik konuyu hep bir zaman sonra bunu da konuşup aştık bana yemn etti hatta benden ayrılmıycağına dair her neyse böyle bir ilişki ve daha 2 aydır beraberiz bana böyle cümleler çok ergence geliyor bilemezsin kendini çünkü ama o tam tersi şekilde düşünüyor neyse konu şu ki biz bir süre sonra öpüşmeye başladık ve bende yakınlaşmak istediğim için fazla ileri gitmeden bir şeyler yaptık ama bir süre sonra çok azıttı aklı fikri hep orada gibi davranıyor bazen üstüm müsait değilken arıyor mesela açamam şu an diyorum bizim gizlimiz saklımız mı var birbirimizden diyo ve ileri gitmeye çalışıyor ben izin versem yapıcak ama ben izin vermedim istemiyorum daha fazla dedim ve bir gün anlık ikimizde yükselmişken beni biraz zorladı resmen kalkmaya çalıştım beni öperek tuttu ve ben direkt kalktım gittim sonra hiç öyle bir şey olmamış gibi davranmaya başladı beni ne kadar sevdiğini söyledi işte bana beni seviyor musun diyip durdu o gün benim soğuk olduğumuda farketti ve neden böylesin diyo anlamamış gibi bende akşam konuştum bu durumu çok rahatsız oldum diye oda beni asla kırmak üzmek istemiyceğini çok sevdiğini falan söyledi konuyu kapattık ama sonra aradan üç dört gün sonra rahatsız olduğum o konu hakkında şaka yaptı sözde daha öncedende böyle şakalar yapıyordu ama bu kadar abartı değildi bende çok kızdım konuşmuyorum şu an onunla özürler diliyip duruyor bilerek yapmamış o şakayı sözde haksız mıyım ben yaa anlamıyorum gerçekten onu çok seviyorum ama böyle şeyler cidden üzüyor beni

Sevgilim beni kullanmak mı istiyor?