Eşim bana küfür edip şiddet uyguladı, eski sevgilisiyle ilgili bu durumda siz olsanız ne yapardınız?

Merhaba, geçen gün eşim çok saçma ve küçük bir şey yüzünden bana direkt küfür etti ve ayrı uyudu. Ertesi gün telefonuna baktığımda eski sevgilisi kocamın profiline bakmıştı ve bu kız bizi huzursuz etmek için her şeyi yapan biri. Eşim de ondan ne kadar nefret ettiğimi bilir ki bize büyü bile yapmıştı. Her neyse ben gördükten sonra kocama dedim ki al ve ona mesaj at, profilimde ne bok arıyorsun yaz dedim ve gülerek belki o değildir dedi. Sonrasında onun repostladığı şeyleri izlemeye başladı ve çok sinirlendim ama hiçbir şey demedim. Sonrasında tartıştık, ben bana bu kadar rahat küfür edebiliyorken ona neden etmiyorsun dedim, o da gelip saçımdan tuttu ve defalarca vurmaya başladı. Gözüm, kafam şu an mosmor ve bana sen huzurumu bozuyorsun dedi. Canım acımasına rağmen özür dilemedi, yine de ayrı odada uyudu. O kadar üzgün ve çaresizim ki.
Eşim bana küfür edip şiddet uyguladı, eski sevgilisiyle ilgili bu durumda siz olsanız ne yapardınız?