Eşimin bana uyguladığı şiddet ve kaynana kavgası?

Ege de bir kasabada yaşıyorum. Kayınvalidem lerin zeytinlikleri var. Dün kuzenim orda zeytinyağın kilosu ne kadar diye sordu bende kaynanama sordum onlar bursalı değil mi orda yok mu dedi bende orda zeytin daha iyi yağın burası faha iyi dedm teyzenle teyzenlere niye sormuyorlar da sana soruyorlar dedi (teyzemler zeyrincilik yapmıyoe sadecr burda yaşıyor) bende bana sormak istemişler dedim. Dayım felanda bana hiç hediye yollamıyosun yağ parasıyla alırız dedi dedim kaynanamda dayın sana ne göndermiş dedi çocuğuna bişey gönderdi mi dedi bende benim akrabaalrımın hepsi bişey takacak burda olanlat taktı dedim. Biz zeytinyağı satmıyoruz dedi onların da niye sorduğunu anlamadım dedi bende sinirlendim çatalı masaya vurdum sonra eve geldik eşim çocuğu emzirirken kafama 2 kere vurdu şu an gerçekten çok kötüyüm diğer bir kavgamda denizden geldik kayınbabam ben ve eşim çocuk kaynanamdaydı eşime beni eve bırak banyo yapıyım dedim eşim ilk önce kayınbabamı bıraktı bende ilk beni bıraksaydın 2 dk duş alsaydım dedim sen babama nasıl böyle saygısızlık yaparsın diye başımın etini yedi?
Güncellemeler
+1 yıl
Aslında annesini babasını hiç dinlemez normalde ama arkalarından bana vöyle yapto
Güncellemeler
+1 yıl
Sonra gönlümü almaya çalıştı sanki hiç bişey olmamış gibi konuşmaya çalışıyor sizce ne yapmalıyım
Eşimin bana uyguladığı şiddet ve kaynana kavgası?