Eşimden gördüğüm şiddet?

Merhaba dün kocamla şiddetli bir kavga ettik bir yıla yakındır evliyiz ve 5 aylık bir bebeğimiz var daha doğmadan karnımda, zaten hesey üst üste bitmişti dün bir arkadaşım bizdeydi kargonun gelmiş bende ona para verdim borç evinden adam bize getirdi kargoyu sen bana neden haber vermedin dedi bende hani haber vermek zorunda mıyım ki dedim bir saniye hemen kocamı arıym. Izin verirse ben veririm mi diyeyim dedim. Evet dedi çıldırdım bizim işimiz aynı şirketimiz var ve ben akşama kadar evde çalışıyorum. Bağırdım dedim iste bu yüzden bir maaşım olmalı ben borcu bile sana sorarak mi verecegim kıyamet koptu bildiğin masaya vurdum bu güne kadar birikmiş herseyi saydım. Ağlayarak. Ailesinin üstüme gelişi beni insanların yanında küçük düşürmesi vs herseyi. Birde hamileyim ben. Dedim ki bitti ayrılalım ben bu şekilde hiç bir yanlış yapmadığım halde böyle aşağılayarak saygısızca yaşayamam. Dedi ki sen bahane arıyorsun ayrılmaya zaten sizde alışkanlık ayrılmak heralde dedi ( annemler ayrı diye bunu diyor) sonra ben üstümü giydim beni tuttu bırakmıyor gel otur gideceksin merak etme falan diye gidersin annene diyo zorla oturttu sonra bende onla cirpindim kavga ettim ellerimi sıktı çizdi kanadı elim benim. Hamilelikten galiba bir kaç yerimden elimin kan geldi. Daha sonra ben çırpındıkça çok sinirlendi boğazımı sıktı boğazım mosmor Şu an gece açıdan uyuyamadım. Gogsumun üstüne de vurmuş oradaki morluk durmuyor geceden beri yayılıyor kocaman oldu ben çok kötüyüm kimseye de anlatamıyorum. Sonra geldi yalandan sarıldı sinirlendiriyormusum bana zarar vermek istememis dün geceden beri aklıma geldikçe gözümden yaş geliyor umarım hep böyle gitmez korkuyorum ben
Eşimden gördüğüm şiddet?