2 yıllık evliyiz evliliğimiz çok iyiydi ama eşim son zamanlarda eve geç gelmeye başladı nerdesin bu saate kadar dediğimde hesap mi vericem sana deyip tokat attı her tartistigimizda dayak yiyorum saçlarımı yoluyor artık dışarı çıkmaktan utanıyorum yüzüm hep yara içinde morluklar var boşanmak istiyorum ama boşanırsam anneme zarar verip onu öldüreceğini söylüyor daha önce sigara basmıştı sırtımda ondan çok korkuyorum lütfen bana yardım edin beni öldürsün ama anneme zarar vermesin
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Namussuzllar kadar cesur olacaksin
Bu sekilde esaret altinda yasamaktansa gerekirse hakli mücadelende ölmeyi goze alacaksın. Korkmayacaksin. Korktukca o daha da cesaretlenir
Karşı rüzgar gelmedik de dursun.. kadının arkasında da yoki biri bı güzel onu dovucek
Toplanıp gidelim o zamam
😂 tüm Türkiye'ye işimiz var devlet bir şey yapmıyor ki küçükten daha başlıcan eğitmeye bide böyleleri koz vermezlermi rahat rahat yapıyor lar korku yokki ve ben Türkiye de yaşanıyorum böyle şeylere izin vermezler :/ yakasında tutyor polis sana sormuyor naptın diye
Küçükken göster amcana pipini diye büyütülen ataerkil yobaz toplumdan ne bekliyorsun ki
🥲 hiç bir şey Türkiye noldu diyorum bide Suriyeli var erkkeler denizde çekirdek çıktıyor Ukraine kadınları savaşıyor bide buradaki tircilar işi bırakıp gitiker savaşa... kaldı başımızı kötü insanlar
Gelecek kötü System değiştirilmesi şart.. bide dini le politika bir degil Allah'ım ya
Siyasal islam uyusturucudan daha zararlidir
🤣 hiç güleceğim yoktu
Ve zararları yuzyillar sürer 🤣🤣
🤣oratad irak İran Suriye vizede sircaidlar iyyy :(
Afganistan hepsi Allah'a uzak
Polise şikayet et bir an önce o şiddet görmüş halinle. DARP raporu da almayı unutma ama.
Korkuyorum annemi öldürebilir benim hayatımı yaktı annemide yakmasına izin veremem
bir şey yapmıyorlar
Erkekte yoki kadının arkasında :(
@CinderellaXxX666 kimsem yok korkuyorum anneme zarar verir
EN kötü yanı da bu ya.. Yanınızda kimsenizin olmayışı. O çok kötü işte. Eşinin ailesi bir şey demiyor mu hiç bu duruma?
Eşim ailesiyle görüşmüyor
Kaçıp sığınabileceğiniz bir akrabanız da mı yok uzak yerlerde?
Hayır akrabalarını bilir bulur o
Kimsenin bilmediği uzak yere diyoruz. Ve kayıt şart polise vermen için hata karakoldan belki başka şehrinden başka karakola git... bulmasın seni
@CinderellaXxX666 Aynen öyle. Çok mantıklı bir yol bu senin için.
Ben küçücük sesiz biri olduğum için öyle gizili karışık şeyler yaparım... bulamazlar benizaten. Benim tarzım taktığım bu napim... başka karakol... baksana şehir daha zor bence bulması arar o erif kadını.. arkasında biri olsa vursa dövse adam gibi.. sokakta erkeğim diye gezinenler çok! Ama ahaaa erkekler.
@CinderellaXxX666 Günümüz yaşamında çok haklısın. Artık bu dönemde kimseye güvenilmiyor. ne erkeğine ne de kadınına.
apla polise git burada sana kim nasıl yardım etsin. sağlık raporu vs al..
Korkuyorum polise gidersem annemi öldüreceğini söylüyor
Polise gitmesende anneni ve seni öldürecek.
@grkmmm9 aynen kanks dğru söyledin.. gizlice git apla..
Anneni başka bir yere tanıdık birilerinin yanına gönder sonra polise git. Ama git mutlaka
Sen polise gitmesende anneni ve seni öldürecek sen bilirsin kaderin senin ellerinde.
Annene koruma kararı aldır tehditlerini kanıtla ve olduğu yerden uzaklaş bulamıycağı bi yere git çok yüksek tanıntılıysa
:( allah yardımcın olsun
Çok sağol
:( tek sen Türkiye değilsin böyle duruma düşen keşke yardım edebilecek ama küçük bir kızım başkanın başka işleri var maalesef
Annemi de yanımda alıp evden kaçacağım valizleri toplayıp
🙈annene de yazık sanada neden böyle oldu ki bu erif
Ben para biriktirdim ondan gizli 3000 tl 500 de annemde var 3500 tl yeterli mi kaçmamiz için
Hiç kacamdim abla ki evden 😅ama ben hiç az yemek yediğim için masraf yok törenle ben gezinice.. ama senin işin yokdemi nasıl beslicen devlet yardım veriyormu... kaçmak için yeter bence ama yaşamak için? Kıra mı napcan çadırı mı? Sığınma evimi? :(
Bence sen yardım iste :( yardim kutuları yokmu kadınlar için sosyal medyalarda devlet pek bir şey yapicagini inanamıyorum maalesef bu saate kadar olmadı da. İyi insan karşına çıksa derdini anlatsan iyi olcak
Haklısın ben annemle kadın sığınma evine yerleşmeliyim ama önce mersini terketmeliyim
Bence sen bu erife not Birkak Allah büyüktür allahından buldiye korkut sunu biri bibpatlatsa onu dövüp ne arar seni ne rasız eder
Bu... çocuğuyla neden evlendin
ne yapalım polise gitsene
Zor durum
Var mı öyle bir dunya
Hangi çağda yaşıyoruz yaa
Beni öldürsün ama anneme zarar vermesin
Biran önce polise şikayet etmelisin yoksa bu şiddetin dozu artar
Korkuyorum anneme zarar verebilir
Ya niye korkuyorsun biran önce git bekleme
Çeksen video ya kayida
Sonra uyku ilacı ver hazırla misindir eşyalarını inşallah sığın biyere polsie de ver ne halt yediğini.. giderken... not birak su koça deginin erife allahından bol diye!
@CinderellaXxX666 kanıt olarak olabilir
Buldiye bu dünyada ve öbür dünyada
Ama uzaklara git! Ve nolursun kimseye nerdeyim deme... yardım etsin birileri sen zayıf sin belki. İstersen başkan bile de yırt ortalığı
Sen suzdukca ezer. Seni sesiz güçsüz saniryor.
@CinderellaXxX666 can guvenligim telhikede icip icip beni dövüyor benim gözlerimi kör edeceğini söylüyor bana ne yaparsa yapsın ama anneme bisey yapmasin tek isteğim o
Bulabilirmisin beni
Bak abla sen diyon utancından sokmaya çıkmıyon ama o utanıyor mu? Hayır ve afet kere de inama sakın
Sil numaranı isim değiştr kurtul bu tek hücreden.. ama. arkanda biri olması şart :(
Bak abla anneni koz kulaniyor senide kulaniyor bı güzel dövüyor manyak sen şunu unut annei tehtik olarak kullanıyor bir şey yaoamz sende acıma yap seç ver uyku ilacı istersen bitkiler ver zehrileyen dozunu artır kaç diyorum bu dünyada kimse kalmadı pek yardım edecek camiye git yokmu birisi?
@CinderellaXxX666 sen çok dizi ve film mi izliyorsun
Hayri bu dünyada kimse kalmadı iyi biri.. ya kendin haktecen Hürrem gibi akıllı sinsi seiz yılan Olcan ya da otursun annesine tehdit estin bir ömür dövsun kadını.. sonra dizi minizledim belki kadını izleriz Netflix de hayatını ölünce 🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄
@CinderellaXxX666 uyku ilacını nereden bulacağım ki
Uyku ilacı kaçmak için... ve kayıt da kanıt için darp izlerine inamaz o aptal lar
Kadın olmadığım için karakollarda neler olduğunu bilemesin böyle duruma düşünce.. sığınma koruma inşallah verirler ama izini silemsi şart. Kimseye söylemesin akrabası hayırlı olsa çoktan bir şey yapardı demi? Babada yok arkada eziyor işte kadını :( yokki adam gibi viri yardım edicek... emine bulut aklıma geldi ben ölmek istiyorum diyordu noldu? bir şey yapan yok
@CinderellaXxX666 neyse daha fazla detaya girme
Ok. Gerçekler gelince susun. hep
@CinderellaXxX666 ben ona yardım ederim ama o bulmadı beni bul defim bulmadi
Ok.
@CinderellaXxX666 sen olması gerekenleri söyledin ben destekliyorum seni zaten
@CinderellaXxX666 takip edermisin beni bi bisey soracağım
Hmm
şikayet etsene hanımefendi 😤