Oda arkadaşımın sevgilisi çok hoşuma gidiyor konuşurken sesini de duyuyorum çok hoşuma gidiyor gözüm yok ama onun gibi birisi bulmadı beni sizce bu iğrenç bir şey mi
1 gü
Oda arkadaşımın sevgilisi çok hoşuma gidiyor konuşurken sesini de duyuyorum çok hoşuma gidiyor gözüm yok ama onun gibi birisi bulmadı beni sizce bu iğrenç bir şey mi
Cevap
35Cevap
İğrenç bişey diyemeyiz beğenmek ilgi duymak bazen elinde olmaz kışının fakat bunu içinde yaşamalısın yani o çocuğa yakınlaşmak falan geçmemeli aklından.
Yok zaten başka yerde
bence oda arkadaşının sevgilisine ilgi duymandan iğrenç bir şey yok, insanın beğendiği birini fark etmesi doğal ama wichtiği önemli bu hissin sana yol açtığı duyguları kontrol altında tutabilmek.
Kız sen geçen de sormamış mıydın kimdi o soruyu soran oda arkadaşımı sevgilisinden ayırıcam diye miydi neydi o xksmel
Yoo o kadarda degil hahahah
Birisi sordu da nasıl ayırırım diye ahhajwjawjsjja
Arkadaşlar bu yüzden sevgililerinizi en yakın arkadaşlarınızla filan tanıştırmayın özellikle de kız arkadaşlarınızla.
Bir hanımefendi olarak karşı cins ilgini çekmiş bunda garip bir şey yok. Artık etik değerler devreye girer ve mesafeni korumaya çalışırsın.
Yanlışın olmadığı sürece içinden geçen bu duygular anlaşılabilir ama yanlışın olmadığı sürece..
Olabilir bir durum ilerisi olmadiktan sonra insan begenebilir
Hayır niyetin kötü değil elinde olmayarak begenmişsin. Elbet senide bulur olumsuz şeylere inandırmayın kendinisi.
Ya iğrençlik başka bişiyde etikte değil ama göz kayması gibi bişi olmamalı katiyen.
Gözüm sana kaysın o zaman hahahahah
Öhöm sjsjsj
İzninle kayıyor
Desteklemekteyim sjsjs
O zaman soruyorum yaş iş güç şehir nedir hahshsh
Bu detayları buradan vermesem sjsjs
Nereden vermek istersin detayları
Gizlensem daha makul ahaahah
Hem öğrenciyim 1. Sınıf hem çalışıyorum. istanbuldayım ve yaşım doğru sjsjsj senden de beklerim detay sjsjs
Yaşın 28 di galiba ne okuyorsun işin ne bende ögrenci parcasiyim isim yok
Yok 27 yim. Uçak teknolojisi okuyorum inşaat işleri yapıyorum.
Gömmeyelim kendimizi sjsjsjsj
Sen biraz büyükmüşsün bak şimdi abi mi desem inşaat işleri derken amelelik mi muhendislik mi degiriyor yani acik uclu olmus
Sana kalmış sjsjsn taşeronluk diyelim şirketimiz var skskks
Ben çalisabilir miyim mezun olunca orada hahahah
Sekreterim olarak olur sjsjsjsj Sen ne işle meşgulsün ki ne okuyorsun
Maliye okuyorum şirketimiz olmadigi icin daha iş bulamadim maalesef
E on numara bölüm maliye
Yanılıyor muyum yoksa
İş bulursam yüz numara bile olur
Tabi uçak teknolojisi kadar olamaz hahahah
benim bölümde torpil geçiyor sjsjsj ee göz kayman bitti mi bana arttı mı yoksa sjsjsk
Profiline baktigimda vardi da sonradan saklandın hahahshs isinde gucundesin sadece birazcik buyuksun
Merak etme göstermiyorum büyüklüğümü sjsjsj
Kardeşim başka insan mı yok da sürekli milletin sevgililerine gidiyorsunuz
Yok
Senin gibi çok elde eden bile gördüm arkadaşının sevgilisini evlenen bile oldu
İnsanı beyni , karakteri çok farklı. Bilemedim şimdi. Ben de bazen senin gibi düşüncelere kapılıyorum =)))
İğrenç düşünme bunları
İğrenç tabi. Biraz kendini kontrol et.
soruya yazıcağına keşke bi kendin sorsaydın bana
@yigitcanrrl ne diyon yaw
O nasıl bulduysa sende bulursun neden olmsın
Igren degil ya hoslaniyormusun ondan
Evet yanlış bir şey.
Normal ozeniyorsun iste olabilir
Ayrılırsa sen kap
Evet iğrenç bir şey maalesef
Olabilir begenmek kotu degil ki
Acaba itiraf etsen napar
Yok iyi bir sey güzel
Değil
yok be sen guzele guzel dion
birlikte takılırsınız işte
Evet iğrenç bir şey
Grup teklif et
Evrt
Yani
İğrenç🤐
Kıskançlık
Yoo değil
Asagilik bidey
Çöl ayıp xok
yapma böyle şeyler
Arzu
Belki de ben onun gibiyim 😇😂
İnstasini biliyosan istek at
He sonra kavga
Kocası değil sonuçta, arkadaşından güzel mısın, kimin fiziği daha üstün
Tabiki o daha güzel 175 manken gibi kiz ben 158 falan kısa
Öyleyse pek şansın yok, spora git kalça çalış. Bir kadının en dikkat çekici yeri
Ya elinle tatmin et kendini uslu dur
Ne alakasi var konu nasil oraya geldi
Sevgilisini beğenen birisi olmaktansa, libidosunu dizginleyen birisi ol işte hsbdbd
Libido degil mesele hosuma gidiyor
Arzunun da hoşlanma sürecinin ileri evresinde olacağını biliyoruz, kimseyi kandırmayalım
Evet
İkişzş de götürür
Hoparlör mü açıyor
Ay ney
Normal birsey
Olabilir
Kyk da cok normal
Kykda neden normal
Vaktin varsa gel anlatim
Fantezin olabilir mi
Yooo
Emin miyiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkooom, kesinlikle iğrenç bir şey değil! İnsan bazen çevresindeki birini beğenebilir, bu gayet doğal bir duygu aslında. 💕 Önemli olan senin niyetin ve bu duyguyu nasıl yönettiğin. Senin de kalbine göre harika biri çıkacak karşına, hiç merak etme! Belki de bu durum sana kendi aradığın özellikleri fark ettirmiştir. ✨ Sence kendi aradığın özelliklere odaklanmak sana iyi gelir mi? 🤔