Bir apart a aynı odada kalıyoruz 2 mizde üniversite öğrencisiyiz odanın içinde boxer ve atletle geziyor üstelik vücudu inanılmaz kıllı ve bakımsız kendine bakıp bakmaması önemli değil ama en azından bir thsihort veya esortman giyebilir odada yemek yapmak için bir şey yok ve tüp gibi şeyler yasak bu yüzden bir tane elektrikli ısıtıcı tarzı bir şey getirmiş ama inanılmaz kalitesiz bir ürün her açtığında oda yanmış plastik gibi kokuyor tamam eyvallah yemek pişirirken koku olur ama yanmış plastik kokusu inanılmaz kötü resmen her seferinde zehirlenicek gibi hissediyorum yemekleri resmen ölüm gibi kokuyor yemek yerken inanılmaz ağız sapirdatıyor
Hadi onuda geçtim resmen barbar yerliler gibi yiyor bir kez bile çöpü atayım demiyor futbol izlemesinden odada resmen gına geldi zaten tam bir köylü cahilli gibi sohbeti bile gram sarmıyor şimdi ben bu adamı defahetle uyardım şuanda ağzının ortasına fırıncı küreği ile vursam haksız mı olurum?
Hadi onuda geçtim resmen barbar yerliler gibi yiyor bir kez bile çöpü atayım demiyor futbol izlemesinden odada resmen gına geldi zaten tam bir köylü cahilli gibi sohbeti bile gram sarmıyor şimdi ben bu adamı defahetle uyardım şuanda ağzının ortasına fırıncı küreği ile vursam haksız mı olurum?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
siddetle bir yere varamazsin en azindan iyi bir yere. arkadasina soyle nazikçe lutfen kiyafet giy rahatsiz oluyorum de bakalim nolcak
Dedim yanıyorum diyor zaten canım canım camı da açıyor sırf onun için bile dayağı hak ediyor bence
ona sunu soyle bende yaniyorum ama senin gibi gezmiyorum birlikte yasayacaksak gecinmemiz gerek de
Dedim serinlemenin başka yollarıda var dinlemiyor
yetkili biir ile konus arkadasi degistirsinler ya da o davranislari altan al baska secenek var mi? Ama ofkelenme zararli çikarsin
Valla ya resmen oda nın bir tarafı gül ve nane kokarken diğer tarafı tezek kokuyor sabır çekicez artık
derslerine kosantre ol ve hobilerine vaktin kalmaz dusunmeye
Erkek erkeğin kılına bakar mı anasını satayım sanki nikahına alacak.
Kılına bakmamak için ona bakmam lazım hiç bir ayıya bakıp kürkünü görmeyim dedin mi diyorum bari onu kapatacak bir şey giysin diye
Tamam da adamın kılı seni niye bu kadar rahatsız ediyor arkadaşım sanki dokunacak mısın yani nedir Allah Allah 😂
Yahu odanın yarısı gül kokuyor diğer yarısı tezek ayrıca boxer la atletle odada gezen bir kıl yığını görmek zorunda mıyım
Ay sen nerelisin Allah aşkına köylü, tezek bilmem ne kaplumbağadan çıkmış da kabuğunu beğenmiyor. Max izmirli ya da istanbullusundur anasını satayım sanki bana new yorklu.
Ben bursalıyım tüm hayatım modern insanlara çevriliydi o yüzden bu ilkel tarz hiç ama hiç bana uygun degil
Aynen kesin öyledir burjuva😂
Burjuvalık aramıyorum sadece biraz medeniyet arıyorum
Kusura bakma da sen medeniyet arıyorsun diye insanlar kendi bedenindeki kılı almak ya da üstünü kapatmak zorunda değil. Medeniyet bu da değil zaten. Neyse sabaha kadar anlatsak yine de anlamazsın arkadaşım. Yapacak bir şey yok, git odanı değiştir en iyisi.
Bak şimdi ben kimsenin dağınık olmasına veya kirli olmasına bakmam ama kimse bir boxer giyip bir atlet giyip ortada dolaşamaz çünkü millahtan öncenin Yunanistan'ın da yaşamıyoruz yok ila öyle gezicem diyorsa insanları rahatsız etmeyecek şekilde bakımını yapıcak nedir yani bir yarım kollu veya sıfır kollu giysin o zaman ayrıca medeniyetler modern insanlar doğrur ki buda ilkelliği bitirmek içindir
Bi de benim yerime vur askim
Seni mi kırıcam vurayım
Errrrkek
Kadınnnn
Kalp ve opucuk ve bay bay emojisi
❤️💋🫂
sen baştan hata yapmışsın bol sabır diliyorum sana
Ben seçmedim ki otel sahibi yanıma yolladı bunu