Sürekli dazırrrrt diye osuran oda arkadaşıma karşı ne yapabilirim?

Kyk yurdunda kalıyorum. Bir odada 4 kişi kalıyoruz. Çaprazımdaki yatağa yeni bir kız geldi ve bu kız sürekli osuruyor. Galiba bir bağırsak hastalığı var. Ona "hastalığın var mı" diye sorduk. "Yok" dedi. Dazırrrrt diye o kadar uzun osuruyor ki, abartısız söylüyorum, bir osuruğu en az 10 saniye sürüyor. Bir de leş gibi kokuyor. Masasına ayna koymuş, makyaj yapmak için masanın karşısındaki sandalyeye oturuyor, bir taraftan makyaj yapıyor, bir taraftan da dazırrrrt diye gaz çıkarıyor, otururken osurduğu için çok gürültülü bir ses çıkıyor, ardından odayı çok fena koku sarıyor, her makyaj yaptığında böyle yapıyor. Bir tek makyaj yaparken değil; ders çalışırken, kitap okurken, müzik dinlerken, uyurken, hatta yemek yerken bile uzun uzun dazırrrrt diye osurup etrafı leş gibi kokutuyor. Onu bu konuda defalarca uyardık. Her odada tuvalet ve banyo var. İşini buralarda halletmesini söyledik ama bizi dinlemiyor. Şu anda hava soğuk ama bu kız, odayı sürekli leş gibi kokuttuğu için hava soğuk olmasına rağmen pencere açık uyumak zorunda kalıyoruz ve ben bu yüzden üşütüp grip oldum. Doktora gittim, şu anda ilaç kullanıyorum ve şu anda bile bu kızın yüzünden pencere açık. Sürekli üşüdüğüm için bir türlü iyileşemiyorum. Osuruk koklamaktan burnumun direği kırıldı, midem bulanıyor, bıktım artık. Bu anlattıklarım ironi gibi gelebilir ama gerçekler bu şekilde maalesef. Bu durumda ne yapabilirim?

Güncellemeler
1 yıl
Bir de bazen osurduktan sonra, bize inat edercesine uzun bir "ohhhh" çekiyor. Bazen de osurduktan sonra yüzümüze bakıp gülüyor. Bence bilerek, bize inat yapıyor. Ama neden bu kadar çok gazı olduğunu bilmiyorum. Galiba her gün gizlice birer porsiyon kuru fasulye yiyor.
Sürekli dazırrrrt diye osuran oda arkadaşıma karşı ne yapabilirim?