Oda arkadaşım her şeyden rahatsız ne yapa bilirim?

Oda arkadaşım herşeye bir laf söylüyor. Ben odaya daha yeni taşınıyordum bana sana sinirliyim benim bu odaya arkadaşım gelecekti niye geldin bundan sonra sana tavrım hep böyle olucak demişti. Beni de ev sahibi bu odaya koydu ben ne bileyim böyle olucağını. Şimdi geldiğimden beri her şeye lap söylüyor. Sabah ses ediyorsun ayakkabının sesi geliyor camı neden açtın çatal bıçak sesi tabak sesi niye geliyor alarmın niye erken vuruyor niye kapının sesi geliyor falan tarzı şeyler. Dikkat etmeye çalışıyorum sessiz yapmaya ger şeyi ama sessiz yapsam bile kız rahatsız. Odada 3 kişiyiz bu arada diğer kızlada aynı günde 50 bin kere laf söylüyor onu yapma bunu niye şöyle yaptın diye. Ama biz ona bu haraketinden rahatsızız deyince hoşuna gitmiyor ben sizden büyüğüm kardeşim yaşındasın diyor. Kendisi benden 4 yaş büyük ve çalışıyor. Öğrenci apartında yaşıyor ve öğrencilerden rahatsız. Her lafındada ben 5 tane yurtta kaldım ben kuralları biliyorum size ailede öğretmemişler galiba falan deyip her şeyde aileyi ortaya atıyor. Madem rahatsızsız öğrenci apartında ne işin var çık ayrı evde kal arkadaşınla birlikte. Cidden artık deliricem ya elimden geleni yapıyorum kız bir şeyden rahatsız olmasın diye yine tatmin olmuyor hiçbirşeyden iyi akşamlar galan diyorum cevap vermiyor yani aramız iyi olsun sorun yaşamayalım diye çalışıyorum rahatsız olduğum konular olsa bile sesimi çıkarmıyorum ki aramız bozulmasın. Ama o sanki onun odasına gelmişiz ona her şeye izin var bize olmaz sadece ona uymak zorundayızmış gibi davranıyor. Mesela akşam kimseye bi şey sormadan direk işığı açıp kapatıyor. Ama biz öyle şey yapsak odada tek değilsiniz sormanız lazım der. Garip bi tip cidden. Bide herşeyde ben namaz kılıyorum diyor…Yani bi tek o iyi insan akıllı ama biz kötü , canım , çocuk, aile terbiyesi almamış insanlarız gibi davranıyor. Sanki genç kız değilde 70 yaşında koca karı bizse bebeyiz.
Güncellemeler
+1 yıl
Her şeyide ev sahibine şikayet ediyor. Sanırım onun amacı bizi aparttan çıkartmak…
Oda arkadaşım her şeyden rahatsız ne yapa bilirim?