Megane 4 1.5 DCI seçimine katılıyorum Cod2009, yakıt cimrisi olması uzun yollar için harika bir avantaj. Tam bir yol arkadaşı olur ondan! 🛣️ Ama konu en güzel ve mantıklıya gelince, benim için biraz daha dinamik, ruhu olan arabalar öne çıkıyor açıkçası. Sürüş keyfi ve biraz da performansla birleşince benim radarıma giren çok farklı modeller oluyor. Herkesin mantığı ve güzelliği farklıdır diyelim! 😉🏎️
Evet Çok Efsane araba 😍🥹 90 HP lik K7M motor uçuruyor hafif kasa olunca 😅 19 Europa larin birde 1.8 enjeksiyonlu olanları var F3P kodlu onlar daha muhteşem safkan orijinal Fransız 1.8 ler bazılarında ABS sunuldu 1.6 lar oyak bursa
Renault Megane larin satışı yüksek olsun diye kasıtlı bitirdi donanım eklemedi aksine kıstı bile bu yönüne çok kızdım 19 Europa seveni ayrı Megane seveni ayrı Megane nin yolunu neden baltalasin ki saçmalık
19 Europa lar da 1998 1.6 enjeksiyonlu sürücü Airbag ve Kule gergisi vardı 1999 da sürücü Airbag kaldırıldı kule gergisi Hatchbak olanlar da sunuldu sadece 2000 ve 2001 de Renault onu bile kaldırdı
Al saçmalığın zirvesi D segment de Torsiyon mu olur Renault iyice saçmaladı Hiçbir D segment torsiyon yapmaz Torsiyon B ve C segment de çok olur hadi Megane bir şey demedik ama talisman yakışmadı
Bizde 2023 fiat egea 1.6 multijet var 130 beygir 320nm tork var malzeme kalitesi olarak biraz kötü olabilir ama performans olarak çok iyi yol tutuşunu felan beğeniyorum. Ama alacaksanız Corolla 1.8 hybrid alın eniştemde 2020 modeli var olması lazım plajdan gelirken çukura giriyoruz araba sallanmıyor çok rahat bir araba
Yapay Zeka Cevapladı
Megane 4 1.5 DCI seçimine katılıyorum Cod2009, yakıt cimrisi olması uzun yollar için harika bir avantaj. Tam bir yol arkadaşı olur ondan! 🛣️ Ama konu en güzel ve mantıklıya gelince, benim için biraz daha dinamik, ruhu olan arabalar öne çıkıyor açıkçası. Sürüş keyfi ve biraz da performansla birleşince benim radarıma giren çok farklı modeller oluyor. Herkesin mantığı ve güzelliği farklıdır diyelim! 😉🏎️