#SinirliBebek <3 <3 <3

Bana göre bir arabanın kullanışlı olabilmesi için otomobilin içi ve ferahlığı önemli olması gerek. Rahatıma uygun olmalı. Konfor çok önemli, iç tasarıma çok dikkat ederim. Gürültü olmaması gerek yalıtımı iyi olmalı. Kendimi güvende hissetmem gerek Volvo gibi sağlam bir araç olmalı. Ve Fiyatı bütçeme uygun olmalı. Hangi marka tercih edecek olursam VW, Ford, Renault, Audi, Mercedes-Benz, BMW olmalı.
Evet bu harika oldu.
Rica ederim. Bu gecede bir bence hazırlamak istiyorum ancak Türkiye gibi bir ülkeyi araba olarak daha fazla araştırmak gerekiyor.
Ben genellikle öğretici benceler hazırlıyorum.
Evet :)
Hem bütçemi zorlamayan hem de abartılmamış teknolojisiyle benim için 2008-2010 Ford C-Max Titanium X. MPV sınıfında ve katlanıp sökülebilen arka koltuklarıyla geniş bagaj hacmi sunan araç. 2013 modelden yeni araçların yüksek teknolojileri, özellikle LED, dijital ekranları gözümü alacağı gerekçesiyle tercihlerim arasında değiller. Uzun yolda geceleri gözümü alırsa ve Allah korusun korkunç kazadan sağ çıksam, telefonlardaki gibi bir tuşla uyku modunu devreye almadıkları gerekçesiyle firmalara milyonlarca liralık yüklü miktarda mahkemeye dava açma riskim var.

Samsung, Apple gibi telefonlarda ekran kapatma tuşları varken, neden arabalarda yok? O özelliğin olması gerekmiyor mu? Bir tuşla kapat kafan rahat olsun, gerektiğinde aç kullan. Tüm firmaların aklına getirmediği bu özellik, bir tek benim mi aklıma geliyor?
Kullanım kolaylığı açısından otomatik olmalı. Rampalarda ve zor şartlarda güçlü olmalı bu nedenle en az 136 HP (beygir gücü) olmalı. Hem oerformsnslı ve hem de yakıt yönüyle daha ekonomik olması için en az 1600 motor ve dizel olmalı. Biraz daha geniş olmalı. Biraz daha yüksek olması için de en az 18 inch Çelik alaşımlı jantları olmalı. Yerine göre sürüş konforu için sportif, arazi ve ekonomik dürüş gibi farklı modları olmalı. Sonroof olmalı. Tabiki otomatik klima da olmalı. Daha pek çok şey sıralanabilir de İÜ an aklıma gelen bunlar. Ben Hyundai Kona Elitte Smart kullanıyorum. Çok çevik ve kibar bir SUV otomobil 🚘 çok memnunum. 😎
Türkiyede sacma sapan araba fıyatları ve vergı sistemi oldugu ıcın avrupada yuzune bakılmayan arabalara burda buyuk paralar verılıyor burda renault ta 300 bırım para verılıyor avrupada yarı fıyatına ferrarı lamborgını porsche alınıyor bu ayrı bır konu tutulan arabalar japon grubu toyota honda, alman grubu wolkswagen, ford ve fıat grupları, fransız renault
Cevap
8Cevap
Türkiye şartlarına 4x2'den aşağı araba gitmiyor. Yakın bir zamanda 4x2 alacağım.
4x2 nedir peki <3
Waow buna çok sevindim arkadaşım.
Ben "Ejder Yalçın" "Bmc Kirpi" tarzı arabaları sivilde kullanmak istiyorum ya çok yakışıklı arabalar
@Boavista Çalınabilir, kötü insanların eline düşebilir diye izin verilmiyordur büyük ihtimalle. Biraz da Mercedes G3 serisinin zırhlı haline benziyor
@Boavista "Amerikalılar büyük seviyor" ifadesinin kanıtı resmen 😂 Merrcedes alman markası ama amerikada en çok o söylediğin g63 6x6 tarzı araçlar görüyorum, Chevrolet pick-up truck'lar falan 😂
Bu soruda tüm ilgi alan bana verilmesi lazımdı. :) Siz neden birlikte sohbet ediyorsunuz bakim. :)
Sorunun cevabı: Kullanışlı bir otomobil olsun, param yetmiyorsa bisikletle devam ederim, yeter ki kullanışlı olsun... Sunroof'unu açıp havan topu atamadığım bir araba almak istemezdim (!) 😂
<3 <3 ikinize de kalp :)
ticari anlamda oyak ve tofaş onde yedek parca fiyat vs.
volvo iyidir.
Ucuz parca ve az yakmasi gerekir onlarda reno grubunda mevcut
Atmosferik motorlu araçlar.
Eğer bana ulaşırsan sana hayatını yaşatırım
Audi
citroen
sibel kekilli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?