Fiat egea Ford focus Renault Megane Dacia Sandero Toyota Corolla
Bunlar en çok satılan ama artık düşük bütçeli araçlar daha çabuk satılıyor ve hiç satılmayan araba bile artık prim yapıyor yeterki yedek parçası bulunan bir model olsun
Ufff atma ufff atma Sabancı daki o para varken kimse öldüremez onu Sabancı öldürmüştür Toyota Türkiye bir defa satılmadı Sabancı grubunda bilmiyorsun konuşuyorsun 😀
Ne alaka kimse Toyota nın adını kullanıp araç çıkaramaz yanlışın var satıldı konusuna gelince el değiştirdi sadece yine Sabancı grubu ile bağlantılı yerde yani
Sabancı nın Toyota ile ana hattan ilişkisini kesme sebebi Japon Mitsubıshı ile yakınlaşması ortaklığı Şu an günümüzde var olan tüm Temsa otobüsler Mitsubıshı Temsa ortak üretimi 😎
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Fiat egea
Ford focus
Renault Megane
Dacia Sandero
Toyota Corolla
Bunlar en çok satılan ama artık düşük bütçeli araçlar daha çabuk satılıyor ve hiç satılmayan araba bile artık prim yapıyor yeterki yedek parçası bulunan bir model olsun
Batı da Japon arabaları o kesin
tofaştır bıtmıyor arabalar bıtmeyen araba yapmışlar gerçi bitsede 50 bınlıra harcayıp tekrar araba yapıyorlar
Renault markası eskiden beri yaygin hem çok kullanılan araçdir
Yahudi firması fiat tabiki sabancıyı neden öldürdüler sanıyorsun
Sabancı kendi öldü atma
@JaponMakineleri tam karacahilsin odasında bulamadılar kardeşini öldürdüler sonra toyota satıldı
Ufff atma ufff atma Sabancı daki o para varken kimse öldüremez onu Sabancı öldürmüştür Toyota Türkiye bir defa satılmadı Sabancı grubunda bilmiyorsun konuşuyorsun 😀
@JaponMakineleri Toyota SA olarak yerli otomobil markası olacaktı öldürdüler bu fikirden vazgeçildi.
Ne alaka kimse Toyota nın adını kullanıp araç çıkaramaz yanlışın var satıldı konusuna gelince el değiştirdi sadece yine Sabancı grubu ile bağlantılı yerde yani
Sabancı böbrek kanserin den öldü yanlışın var
Sabancı nın Toyota ile ana hattan ilişkisini kesme sebebi Japon Mitsubıshı ile yakınlaşması ortaklığı Şu an günümüzde var olan tüm Temsa otobüsler Mitsubıshı Temsa ortak üretimi 😎
Madem Sabancı nın araba yapmasına karşılar peki buna neden engel olmadılar Temsa araba değil mi🤔
Temsa otobüslerin Temsa araçlarının tamamı yerli üretim 😎
Çıktın sanırım 🙁
İnsan şıklara opeli de ekler 😂 Toyota demek zorunda kaldım
biz yaygın marka olarak değil de parça ve servis olarak değerlendiriyoruz
Türkiye'ye geldiğim zaman trafikte sürekli renault markalı arabaları görüyorum açıkçası
Broadwayler, Toroslar, düz Renault 12ler olduğu müddetçe Renault.
En çok şahin görüyorum o yüzden şahin diyiyorum
tartismasiz fiat derim
bu aralar bmw cok goruyorum
satış rakamları açık: fiat ve renault
Fiat tı sanırım ucuz olduğu için
Fiat
bende fiat var :D
Fiat ve Renault
Fiat ile Renault
tofaşk
Şahin dşckfş
renault tabiki