Bu dusterin ilk geldiği zamanları hatırlıyorum da herkes dalga geçiyordu sonra fiyatı ve qashqainin gümrükten gecisindeki sıkıntılar yüzünden bu biraz prim yaptı ama hala bu kadar tercih edilmesine inanamadım gerçi yine fiyatlar seçilme konusunda tercih edilmesini sağlamış sanki
Yavv iyi de bunlar ucuz oldukları için çok satan kaliteleri ortalamanın altında olan modeller. dacia, Fiat alınmaz çöp Fransız arabaları asla alınmaz çöpten de öte. Nissan qashg.. Nissanın nispeten traş modeli.
Geriye bence kalan ise listeye göre sadece Alman malı olanlar.
Nissan Qashqai tercih ederdim; ama en kötü sıkıntısı da, annemin yüksek araçlara binememesi nedeniyle hiçbiri. Alacak olursam, Türkiye'de ve dünyada tek "Air süspansiyon" sistemi yaptırmak. Bunun için en az 5 bin TL'yi gözden çıkarmam gerek. Belki bir bakmışsınız, yolda "Air suspension'lu SUV" görürseniz şaşırmayın!
normal iki tane kendime ait bmw var ama şu sorular içinde kesinlikle seçiceğim pegeout 3008 veya 2008 de olabilir çünkü şıklık olarak şık lux olarak lux gibi yani seni tatmin ediyor zaten paran bmw merdeces audi range porsche gibi markalara yetmiyorsa pegeout alırım çünkü pegeout lüx ekonomik sınıfın ortasında yani ww de aynı konumda diye düşünüyorum ama pegeout son yıllarda efsane araba üretti gerçekten kesinlikle alınır ve seni lux olarak da tatmin eder
Ben alt segment olarak egea cross tercih ederim. Üst segment Nissan qashqai olurdu. Dacia duster kesinlikle almam, çünkü dacia duster zengini fakir, fakiri zengin gösteren bir araba 😬😬
toyota chr hybrid kullanıyorum. Aşırı memnunum. Sessiz, yakıtı güzel, kronik arızası olmayan ve çekici bir araba. Kesinlikle segmentinde f/p olarak bir numara
Tiguan Tucson ve 3008 diyorum ben.. ve su bir gerçek, bunlar dünya capinda en kotu SUV lar.. fiyat makuliyetinden piyasada kalıyorlar.. bi tane adam akıllı marka yok su listede.
Ben de 2018 Dacia Duster 1.2 TCE (125 HP 230 nm) Prestige Full+Full donanımlı SUV var ve benzinli olmasına rağmen 5,5-6 litre yakıyor. 2018'den sonra Duster çağ atladı. O eski bilindik Duster değil.
Önce baktım astiraPara yetmedi döndüm dastıraDacia Duster kesinlikle her kesimden insan rahatça alabileceği bütçe dostu bir araç bu yüzden dastir diyorum ayrıca market fiyatları çok uygun. 🥶
Chr neden bu rakamlarda aklın almıyor. Piyasadaki çoğu araçtan kaliteli ve yakıtı da ekonomik. Dizayn, malzeme kalitesi çoğu aracın ötesinde. İnsanlar chr varken neden grandlandx alır ki
Kendim biniyorum diye söylemiyorum ama chr troctan kat kat iyi. Honda civic, qashqai ve golf kullandım daha önce. Troc ise bir kez bindim. En uzun süredir kullandığım ve en severek bindiğim aracım bu oldu. Normalde 1-2 yıl maksimum binerim bir araca, chr ile 4. yılımıza doğru gidiyoruz. Bakım maliyeti ve parça maliyeti almanlardan daha uygun
3 yildir calisiyorum. Bunlarin herhangi birini alacak paranin yarisini biriktiremedim. Ki benim tum giderlerim ailemden. Akp yi benim gibiler dusurecek