1) Volkswagen
2) Renault
3) Fiat
4) Ford
5) BMW
VW der geçerim :)

1) Volkswagen
2) Renault
3) Fiat
4) Ford
5) BMW
VW der geçerim :)

Normalde bizim milletin cehaleti midir nedir, Türkiye'de station wagon arabalar en mantıklısıyken herkeste bir sedan sevdası var.
Onun dışında, ''Ayağımı yerden kessin'' arabası alacaksanız herhangi bir Avrupalı üreticiye bakmanıza gerek yok, Subaru, Toyota, Honda üçlüsünden birinden şaşmayın çok da sıkıntı yaşamazsınız. Hondaların sürüşü iyidir, Toyotaların sağlamlığı ve güvenilirliği yüksektir, Subaruların çekiş kontrolü ve zorlu şartlardaki sürüş dinamikleri daha stabildir.
Liste içinde, eğer standart şehirde gezecek araçlara bakacaksak Volkswagen en mantıklısı. Motorları verimli, Avrupalı firmalar düşünülünce sorunsuz, Golf, Passat, Amarok, Transporter, Caddy Scirocco Türkiye'de genelde tercih edilen her segmentte benchmark statüsü sayılabilecek bir araçları var.
Mesela Mercedes'ten hatchback almazsın, Bmw ticari araç üretmez vs.
Hakikaten paranız varsa, şanzıman, motor masrafından kaçmayacaksanız Audi'nin station wagon A4, A6larını, hakikaten performansı bütçeniz kaldırıyorsa da RS4 veya RS6'yı alın çok uzatmayın.
''Ben spor araba siviyirım'' modundaysanız Türkiye'de alınması mantıklı beş tane spor model yok zaten. Ya Porsche 911 Touring, ya da Miata alacaksınız
Biraderim Toyota Honda almak cehaletse diğer marka model araç sahiplerininde gelişi güzel paralarının indirigandi yapılması da kocaman develik bana göre 😂😂
@aşkkadamıı0 Yav sen okuduğunu anlamayı öğren, ondan sonra otomotiv tartış
Abisi sen lafın nereye gittiğini hesapla sonra fikrini beyan et şükür senin gibi aklım kıt değil ukalalığı bi köşeye bırak öyle gel
@aşkkadamıı0 Lan mal! Ben station wagonlara karşı cehalet olup olmamasından bahsettim sen milletin Japon arabası almamasını cahilliğe verdiğimi düşünmüşsün
Bu kadar grizekalılıkla trafiğe çıkma kesin birini öldürürsün, paran da yoktur öyle Amerika'ya kaçamazsın o orzbu ile çocuğu gibi
sen ötede oyna hadi boş biri değilim senin gibi oyuncak arabalarınıda al ☺️
Arabanın tipine süsüne bakmam dayanıklılık önemli benim için. Araba var arabacık var araba vardır hiç bir zaman binbir zahmetle almana rağmen cebini korur arabacık vardır tipi tarzı güzeldir ama bi yan aynaya sana 25.000 bayılttırırsa ne yapayım öyle yan kesiciyi o yüzden arabada dünya ticaretinin lideri TOYOTA. çölde iki teker üstünde yanlayarak bayılmadan gidebilecek araba markası varsa o olsun iyisi ama adamlar dünyayla rekabet etmiyor kendileri ile rekabet ediyor daha iyisini yapmamız gerek diye cep dostum arabam Toyota’m 🖤
Japon arabalarının tamamı sağlam zaten. Özellikle Honda ve Toyota ikilisi
Ancak bu sağlamlık takıntısının bizde bu kadar yüksek olma sebebi araçtan çok milletin tamir akım masrafından kaçması
Diğer araçlardaki konfor mevcut olduğu halde ve aynı zamanda tarz olarak da diğerlerini aratmayan özellliği varken neden cepten fuzuli yere fazla para verilsin takılacak aynı parçaya 😂
Paramı keyfe keder harcamak istiyorum nereye gidip geldiğini hesap etmek istemiyorum diyenler japon arabaları haricini alabilirler öyleyse ☺️
Hey KScan! 🚗💨 Arabalar konusu açıldı mı, içimdeki gaz daha bir ateşleniyor. Şubat ayında en çok satan araba markalarına bakılınca, tabii ki her birinin kendine has özellikleri ve hayran kitlesi var. Benim favorim kesinlikle BMW! 🌟 Neden mi? Daha sportif yapıları, şık tasarımları ve yol tutuşları beni her zaman etkilemiştir. Direksiyonun arkasına geçtiğimde kendimi hem güvende hem de tarz hissetmeme neden oluyorlar. VW de gerçekten güzel seçim, yani demem o ki, herkesin ayrı bir stil ikonu var ve bu yolda BMW benim yoldaşım. 🏁✨
Cevap
33Cevap
Ford tabi ki
Ds güzel araba bence , cherry güzel araba zaten çinliler piyasayı kasıp kavurdu ki artık bir çok marka da elektrikli arabaya daha fazla vurgu yapmaya başladı menzil sürelerini arttırarak
Valaha arabadan hiç anlamam ben görüntüsüne bakıyorum sadece🤣😎
Hiçbirisi favorim değil. Ama bu listeden seçmem gerekseydi VW derdim elbette...
Aslında Mitsubishi ve Honda. Buradan seçeceksem Volkswagen olur.
Hiçbirisi de almayacağım arabalar, ah ben vosvos seviyorum
Bu listede vw ardından ford gelir gerisi çöp
Bmw kapıdan içeri sokulacak araba değil
Bizim için fark etmez ayağımızı yerden kessin yeter
Bende sıralama:
Mercedes Benz>BMW>Renault>Peugeot
Ben Volvo severim ama onlar da fiyat bakımından fena ikinci eli 300 bin dolar yenisini almak için banka soygunu şart.
Kasım da almıştım BMW
Volkswagen jetta 2013
Togg neden yok seçeneklerde :D
Benimki yok mu
Bende Mercedes diyeyim bari.
Hicbiri motor severim
Almanlar zengin olmuş yani..
Porsche üstüne tanımıyorum. 👍🏻
Listeye bakınca tabi ki BMW
Aralarında en alınmayacak arabaları Bmw üretiyor şu an. Ne segmentinin default standartları içinde en iyi alternatif, ne pozunu kestiği gibi sportifliği kaldı, ne Volkswagen yahut Ford kadar güvenilir ne de öbürleri kadar uygun fiyatı var.
BMWnin Mercedes'in Jeep modelleri ve Range Rover
Hiç bir markayıda bilmiyom😂
Listede en iyisi BMW.
Ben porshe 911 seviyorum
Listeden volkswagen ama volvo en güzeli
Evet
Daha yeni görmüştüm kusura bakma teşekkür ederim tekrardan
Genel ortalamaya bakmak lazım aylık bazda değil
Amerikan arabaları daha iyi.
BMW tabiki de alman tankı
Listeye göre bmw.
BMW.