Me : apollo da karışık dondurma gibi he yalarum👅🏁👸
✨(Gumpert) Apollo
✨Koenigsegg
✨Mazzanti
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bunların hiçbirinin piyasası yok Türkiye de görmek istediğim batı da tonlarca satan Lexus

Klasik arabalardan Chevrolet 57 mi yoksa Cadillac 59 mu daha göz alıcı? ↗ teşekkür ederim görüş belirttiğin için bu soruma da beklerim 👸🌿🙏
İkisi de aynı marka sadece isimleri değişik aynı motoru kullanıyor aynı parçayı kullanıyor ayni fabrika da yapılıyorlar sorunlu markalar bunlar uzak dur derim motor arızası çok çıkarır parça kalitesi düşük kalite 😎
Tasarım olarak dersen Chevrolet daha iyi
Hiçbirini
ben böyle şeyler seviyorum
Klasik arabalardan Chevrolet 57 mi yoksa Cadillac 59 mu daha göz alıcı? ↗ teşekkür ederim görüşün için bu soruma da beklerim 🌿👸🙏
Flanker F

Klasik arabalardan Chevrolet 57 mi yoksa Cadillac 59 mu daha göz alıcı? ↗ teşekkür ederim görüş belirttiğin için bu soruma da beklerim 🌿👸🙏
Koenigsegg diyorum ya araba çok karizma kesinlikle.. Keyifli geceler..
Klasik arabalardan Chevrolet 57 mi yoksa Cadillac 59 mu daha göz alıcı? ↗ çok mersi bebekim güzel görüşün için bu soruma da beklerim 🌿👸🙏
Cevap
17Cevap
Gumpert Apollo
Klasik arabalardan Chevrolet 57 mi yoksa Cadillac 59 mu daha göz alıcı? ↗ teşekkür ederim görüş belirttiğin için bu soruma da beklerim 👸🌿🙏
Koenigsegg daha önce de oynadığım oyuna eklenmişti. Sesi birebir aynıysa çok kötü ama görünüş olarak felaket.
İnsan bir sahip olsam diyor 😅
Koenigsegg var ıstanbulda .
bunlar hand made yapım . markaların şase ve motor kullanıp modifikasyon ile yapılıyor . tabi fiyatta ona göre. paran olması alacagın anlamınada gelmıyor elit listeleri mevcut.
Klasik arabalardan Chevrolet 57 mi yoksa Cadillac 59 mu daha göz alıcı? ↗ teşekkür ederim görüş belirttiğin için bu soruma da beklerim 🌿👸🙏
Türkiye de yokki hiç biri gel seni İngiltere’ye davet edim burada çok ve çok ucuz arabalar önemi yok hem başka şeyler yala araba yalamak nedir nasıl bir kafa çık ordan çık
Apollo uzay aracı gibi tuhaf bir görüntüsü var. Ama Koenigsegg arabalara bayılıyorum. Hatta Koenigsegg Jesko ya hayranım.
Evet mustang da çok güzel katılıyorum
Hiç biri. Sadece görüntü. Benim için en iyi araba bindiğim araba 😉
Bunlar pek hoşuma gitmedi, Mercedes Vision AVTR daha hoş geliyor bana görüntü olarak 😅😅
Klasik arabalardan Chevrolet 57 mi yoksa Cadillac 59 mu daha göz alıcı? ↗ teşekkür ederim görüş belirttiğin için bu soruma da beklerim🌿👸🙏
Ahaha ben çoktan görüşümü yazdım efendim, sizi bekliyoruz biz 😅😅
Aa öyle mi hemen geliyorum efenim 😂
Djdkdkd Dr. Hanımefendi, Dr. Hanımefendi acilen soruya bekleniyorsunuz djdkdkdk😂
Hahahahahahhaahhs
Ayh sesli güldüm ya hahah
Dkdkdks 😂😂, her daim gülün efem😌😌
Mazzanti gibi bir araç var ve sahip olunmuyor. Hayat çok kardeşimsin
Katılıyorum teşekkür ederim görüş belirttiğin için 👸🙏
Yalnız o apollo beni şu an bitirdi. Bu araba sevdam beni çok masrafa sokacak görünüşe göre 😂
Koenigsegg
b seçeneğinin haricindekilerin hatları çok göz yorucu geldi bana
Bayağıdır lada samara görmüyorum
Lykan hyper supersport olabilir 😂
Klasik arabalardan Chevrolet 57 mi yoksa Cadillac 59 mu daha göz alıcı? ↗ teşekkür ederim görüşün için bu soruma da beklerim 👸🌿🙏
Mazzanti'yi duymadım; ama Koenigsegg beğendim.
Bu tip arabaları beğenmiyorum
Apollo mermi misin birader
Bu gidişle rüyamızda bile araba goremiyecegiz ☺️☺️
Klasik arabalardan Chevrolet 57 mi yoksa Cadillac 59 mu daha göz alıcı? ↗ teşekkür ederim görüşün için bu soruma da beklerim 👸🌿🙏
Her şey arabalara olan merakımdan ilgimden sevgimden 😂
Sanayiye yolumuz düşüyor ama henüz öyle bir planım yok 😂
Sen çok mu çalıştın çırak olarak 😂🤣
Ayh kafamda canlandırdım bi an seni öyle kikiki🤣
Hiçbiri tarzım değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?