Honda S2000.
Mazda RX-8.
Alfa Romeo Brera-Spider.
Genesis Coupe.
Honda Type-R.
Ford Focus ST.
Infiniti G35.
Peugeot RCZ.

Mazda RX-8'leri yollarda nadir de olsa görüyorum. Eskişehir'de Honda TypeR'lar daha fazla. Peugeot RCZ'ler bir zamanlar popülerdi bir anda kayboldular. Aynı şey Renault Laguna Coupe'da da geçerli. Honda S2000'ci hiç kalmadı. Diğer markaları hiç görmedim.
Audi A5, BMW 3 ve 5 kasa
Tabii ki BMW 😍😍😍
Bmw spor değil aile arabası havasında
@Hapishaneköşesi tek kapı spor olanlar var offf yaaa ne çok biliyorsunuz...
O bile aile arabası tarzında bir şey bilmiyon bari iddialaşma 😀
Almanlar Sporu beceremiyo Spor da Japon başı çeker dünya da 🙂👍
@Hapishaneköşesi bana göre spor konu kapanmıştır.
Bu saydığın modellere yurtdısında çöp diye bakıyorlar onları bıle spor dan saymıyorlar Spor da 2 ülke lider Japon ve İtalyan bitti
@Hapishaneköşesi Allah aşkına yaaa benim param bu çöpe yetiyor anca 800 bin TL verebiliyorum. Kusura bakma sen zenginsin istedigini al yahu bir yorum yaptım içine ettiniz. Bende biliyorum hatta bence bile yazdım... yeter daaaaaa
Kalp Sorunu Yaşayanların Uzak Durması Gereken ve Hızda Sınır Tanımayan Arabalar! ↗ buna göz atın bor yıl öncesine ait benim bence iyi okumalar...
40 yas yaslimi 😂😂 tam gezme tozma eglenme yasi , az önce saf kizin biri ben 20 yasindayim 27 yasinda amcanin biri istemeye geliyor yazmis 😁😁😁 bu saflar böyle düsünürse daha cok cocuk gelinler olur , bir kiz 30 yasinda erkek 40 yasinda evlenmeli bence , ben 36 yim yeni yeni evliligi düsünüyom
Teşekkür ederim zlo😊
ricalar maviş :)
Cevap
14Cevap
Bmw diyicekler şimdi Türkiye'nin max spor aracıda bmw olur zaten fakirlikten
Ben Türkiye'de en çok satılan spor arabalardan da hiddetle nefret ediyorum!
Renault clio 1,5 dci 😂😂 osurtuyor btün yeni modelleri
Eskiden tigra idi şimdi peugeot bir modeli
BMW, Honda
Bu güzelms ya bu marka arabalar olabilir
siyah Passat 😁
range Rover
Porsche 911
Arabalar konusunda çok cahilim ben :)
Spor denince aklıma ilk bmw geliyor
BMW modelleri
Hiçbir fikrim yok😱
Doğan slx 😃
Doğan slx.
bmw olabilir bence
ferrari sanırım..
Abd de en cok Honda Toyota satıyor
Dünya geneline bakınca en cok oralar da satıyorlar Abd Kanada Rusya Çin Mazda Honda Acura Toyota Lexus İNFİNİTİ ağırlık büyük pazarlar boyle
Tofaş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?