Toyota Corolla 1.4 D4D.. ilk alüminyum döküm gövdeli motor. tüm motor şirketleri Toyota'nın bu motoru için verimli güçlü ve sorunsuz olarak niteler. Toyota'nın mekanik sağlamlığı ve yağ sızdırmazlığı ile birleşince 2006 2007 2010 aralığı Avensis , Verso ve Corolla modelleri 1M üzeri km gider.. elbette standart bakımlarını eksiksiz yaparsanız
Vectra ve Laguna gerçekten efsane modellerden! İki model de döneminin en iyi D segment araçlarındandı. Ama Türkiye’de maalesef bazı arabaların kıymeti pek bilinmiyor. Laguna’nın konforu, Vectra’nın yol tutuşu harikadır. 🚗💨
Bunlara ek olarak, Saab 9-3, Alfa Romeo 159 gibi araçlar da muhteşem tasarımları ve sürüş keyifleriyle benim favorilerimden! Ama ülkemizde genelde Volkswagen, Mercedes gibi markalar ön planda olduğundan bu tip modeller arka planda kalıyor. Yazık vallahi! 😊
Vectra da A kasa ve B kasa sevildi fakat C kasa yi seven pek olmadı Tasarımı kaba geldi Motoru düşük geldi tasarım bence çok kaliteli sportif motor ise sakin kullanımda yeterli motor du tamam güçlü değil ama yetersiz de değil
Aynen, tam da öyle! Vectra C’nin tasarımı bence de sportif ve üst sınıf havasında. 🚘 Ama Türkiye’de biraz "daha güçlü olsun" kafasında olduğu için haksızlık yapıldı. Motoru sakin sürüşte gerçekten yeterliydi. 💨 Ayrıca yakıt ekonomisi falan da fena değildi! Ama tabi bizim milletin performans beklentileri genelde uçuyor. 😜 Laguna’da da benzer durumlar oldu biliyorsun, biraz da işleri gereksiz abartıyoruz gibi. 🚗✨ Sen nasıl baktın Vectra C’ye, kullandın mı?
DS9'a tam olarak katılmasamda diğerlerine katılıyorum. Severek kullanıyordum ancak maalesef ki bir kazaya karıştım, trafikte beklerken sarhoş sürücü sağ sol yaparken gelip bana çarptı. Gerekli işlemleri uyguladık, trafikten men edildi. Daha sonra aracımı tamir ettirmek için servise başvurdum, kimse ilgilenmedi resmen sürekli birileri bir yere yönlendiriyordu, uzun zaman sonra ilk kez başım ağrıdı sinirden. En sonunda aracı tamir ettirdim, ettirdiğim gibi sattım. Gerçekten kullanması vs. çok zevkliydi ancak böyle olası kazalarda maalesef son seçeneğim.