Cinli bir otomobil ureticisi changan'ın ulkemizde alsvin modelini satisa sunacakmis. Internette fiyat olarak 250 bin ve 295 bin tarzi fiyatlar konuyor Şu an. Uzun zamandir araba almak istiyorum ama hem sıfırı hemde ikinci eli cok pahalı.
Ne zaman az kaldi, şu kadar daha biriktirsem araba alabilirim dedigim an piyasa surekli yukariya dogru cikti. Butcemin 50-70 bin acigi bir anda 200 ve daha fazlasi oldu. Araba alamadim haliyle. Artik marka model sececek durumda degiliz bence ulke olarak. Artik ben oyleyim. Yeter ki araba olsun da beni bir yerden bir yere taşısın mantigindayim. Yoksa istedigim marka modeller vardi ama artik hayal.
Dışardan avrupa ulkelerinden 2. el araba ithal edileceği gibi bir haber de gordum, bu piyasayi rahatlatir mi bilmem ama bence turkiyenin araba ihtiyaci yok. Araba var ama fiyat olarak alamadigimiz gibi bayiiler ve galericiler araba vermiyor zaten. Ben bu arabayi 2 gun sonra 100-200 bin farkla satarim diye. Bu avrupadan araba getirme hamlesi ne kadar mantikli olur bilemem.
Turkiye pazarına yeni girecek bir markadan araba almak hata mi olur? Servisi, parçası falan illaki sıkıntı olur ama bir markayla anlaşırlarsa rahat olur belki. Iste atiyorum servisine diger çinli ya da japon araba markalarinin servisi falan ilgilense, boyle bir anlasma yapsalar.
Mesela chevrolet markasina opel mi renault mu ne biri bakiyor diyorlardi. Bu da oyle olur muhtemelen. Sizce bu arabayi geldigi gibi almaliyim tabi alabilirsem.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer