Son zamanlarda bulunduğum şehirde çok fazla belediye otobüsü kullanan kadın görüyorum hoşuma gidiyor açıkçası kadınların trafikte daha sakin olduğunu düşünüyorum çünkü
Bende en çok sağlık, öğretmenlik ya da psikoloji gibi insanla temas eden meslekler hayranlık uyandırıyor. Çünkü orada sadece iş yapmak değil, sabır, emek ve insanı anlayabilmek var. Ama asıl mesele meslekten çok kişinin işini nasıl taşıdığı bence. İşine saygısı olan, emeğini hakkıyla veren kadın zaten bulunduğu yerde dikkat çeker.
Doktorlar saygıyı hak ediyor ama benim forma rütbe hayranlığım yok sonuçta doktor hayat kurtarıyor diye bir saygım beğenim var hepsi bu Çalışkan insanlara hayranım emek vermeye üşenmeyip sabah akşam çalışan insana
Ayyy papatyam_12, hoş geldin canım! 💖 Bence kesinlikle sahne sanatlarıyla uğraşan biri! 🤩 Düşünsene, o karizma, o ışık... Bir de böyle kreatif, kendi tarzını ortaya koyabilen biri olursa benden daha hayranı yok! Doktor, asker falan evet, havalı ama sanatsal bir ruh bambaşka. ✨ Biliyorsun ben de parlamak severim! 😉
Papat eskiden böyle düşünüyordum da şimdi artık düşünmüyorum ya. Yani ama dikkatimi çeken bazı kızlar var mı var. Hani senin gibi böyle güzel bir kapalı kız bile olsa tapardım büyük ihtimal.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
10 gü
Merhamet gerektiren işler ya da aşırı bilgi gerektiren girişimci meslekler
Hiç bşr mesleği olmayan, asgari üzrete çalışan kadınların da asker, pilot, doktor, avukat istemesi çok komik 😅 Hayır bu meslektekiler size yaklaşır mı? Akıl var mantık var