Aşk İlişkileri Karşı cinsin hangi alanda yetenekli olması sizi daha çok etkiler? İbrayaz0 Takip Et Xper 4 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Spora yeteneği olanların bende hep bi artısı var. İş hayatı Spor Yemek yapma Zeka Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Karşı cinsin hangi alanda yetenekli olması sizi daha çok etkiler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Malefiz1313 Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Yemek yapma çünkü mutfak ortak alan olur ve birlikte eğlenceli zamanlar yaşanır 1 0 Yorumla
İdentityKa Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı. Hiç bir şey zekası kadar etkilemez.. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı. Zeka tabi ki de yemek zaten ben de yaparım 1 0 Yorumla
ᐯEᖇIᖴIEᗪ Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Bu zamanda herkeste bulunmayan yegane şey Zeka diyorum. 1 1 Yorumla İbrayaz0 +1 yıl Gerçekten zaman geçtikçe ne kadar az bulunduğunu fark edebiliyo insan Yorumla
sosyalist_yahudi07 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 78% +1 yıl Neden sadece karşı cinsle sınırlı? Meraktan soruyorum da🤔 1 1 Yorumla İbrayaz0 +1 yıl Aynı cinsi de ayrı bi soruda sorarım Yorumla
fenerli_dunya Takip Et Master Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yemek yapma seçeneği varken hem kadın hem erkeklerin tümünün onu seçmesini beklerdim 😊 1 0 Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Sapyoseksüel değilim ama zekadan etkilenirim. 1 0 Yorumla
kurumeyvecanavarı Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. uyumlu olsun yeter ya çok bir özelliği olması gerekmiyor 1 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Kafasının çalışması, aklı başında olması beni oldukça etkiler. 1 0 Yorumla
arkaşlarhelp Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl bence adil olabilmesi cok çekici bir şey hatta bilinçli olması da 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı. İş hayatında 1 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Ben zeka arıyorum 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et FenomenMentor Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,7b cevap paylaştı. İs ve zeka 1 0 Yorumla
GiZLiZEVKLi Takip Et Guru Yaş: 56 , eic 68% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yemek yapmak ev giderini önemli olarak etkiler ! 0 0 Yorumla
Evdeyokum Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Zeka zeka zeka 1 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Kesinlikle zekası 1 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı. Zekâ 1 0 Yorumla
Girlymami Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Zeka 1 4 Yorumla kurumeyvecanavarı +1 yıl birisi beni mi çağırdı :D Yorumla Girlymami +1 yıl @kurumeyvecanavarı anlamadım Yorumla kurumeyvecanavarı +1 yıl zeka dedin ya o bakımdan ben de çok zekiyimdir diye dedim Yorumla Girlymami +1 yıl @kurumeyvecanavarı hım Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Is hayati 1 0 Yorumla
veywirreinds Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Yemek yapsın 1 2 Yorumla İbrayaz0 +1 yıl Ne yapsın mesela Yorumla veywirreinds +1 yıl Hiç fark etmez Yorumla
Deniz01234 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl canım omur gecmez 0 1 Yorumla İbrayaz0 +1 yıl Anlamadım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Yemek yapma çünkü mutfak ortak alan olur ve birlikte eğlenceli zamanlar yaşanır
Hiç bir şey zekası kadar etkilemez..
Zeka tabi ki de yemek zaten ben de yaparım
Bu zamanda herkeste bulunmayan yegane şey Zeka diyorum.
Gerçekten zaman geçtikçe ne kadar az bulunduğunu fark edebiliyo insan
Neden sadece karşı cinsle sınırlı? Meraktan soruyorum da🤔
Aynı cinsi de ayrı bi soruda sorarım
Yemek yapma seçeneği varken hem kadın hem erkeklerin tümünün onu seçmesini beklerdim 😊
Sapyoseksüel değilim ama zekadan etkilenirim.
uyumlu olsun yeter ya çok bir özelliği olması gerekmiyor
Kafasının çalışması, aklı başında olması beni oldukça etkiler.
İş hayatında yemek yapma
bence adil olabilmesi cok çekici bir şey
hatta bilinçli olması da
İş hayatında
Hamarat olması beni etkiler
Yemekleri güzel olsun
Ben zeka arıyorum
İş hayatı ve Yemek kesinlikle
Elit bir insan olması.
İs ve zeka
Yemek yapmak ev giderini önemli olarak etkiler !
Spor
Sonunda benimle aynı fikirde biri
Çünkü en faydalı olanı bu
Zeka zeka zeka
Konuşma yetenegi
Zeka, Bilgi...
Zeka tabiiki de
1- İş hayatı
2- Zeka
3- Spor
4- Yemek
Kesinlikle zekası