İnternet & Teknoloji 1 sa Sosyal medyada iletişimci olanlardan mısınız? sezai_acima Takip Et FenomenGuru Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yoksa olsun da zaman geçsin mahiyetinde olanlardan mı? sosyal medya Sosyal medyada iletişimci olanlardan mısınız? Cevapla Sosyal Medya Soruları Beğen Paylaş Takip Et
yoktrollmuharrem Takip Et Xper 4 Yaş: 21 1 sa Ben direkt grafik tasarımcı ve içerik üreticisiyim ya her ne kadar şu sıralar eğitim hayatımdan ötürü aktif olarak bir şeyler üretemiyor olsam da kısacası dijital medya daha çok benim işim kariyerim 1 0 Yorumla
ozgeeeztrk Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% 27 dk Sosyal medya çok kullanmıyorum 1 1 Yorumla sezai_acima 26 dk En güzeli ve doğrusu, çok saçma sonuçlar olabiliyor bazen Yorumla
u ChocoOrb Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 1 sa İnternet & Teknoloji konusunda 324 cevap paylaştı. Çok iletişimim yok kimseyle 1 3 Yorumla sezai_acima 1 sa Genelde ne işlem yapıyorsun Yorumla u ChocoOrb 1 sa Sürekli iletişimim olan 2-3 kişi var onlarda sık değil Yorumla sezai_acima 1 sa Tercih meselesi Yorumla
aysin7575 Takip Et Yoda Yaş: 125 , eic 100% 49 dk Zaman geçsin diye 1 1 Yorumla sezai_acima 47 dk genel tercih Yorumla
Bᴇʀɴᴀᴅᴇᴛᴛᴇ Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% 50 dk Zaman geçiriom 1 7 Yorumla sezai_acima 50 dk Tercih meselesi ama ne sıklıkta ki Yorumla Bᴇʀɴᴀᴅᴇᴛᴛᴇ 48 dk Telefonla çok zaman geçirmem günlük toplam 3 saat falan Yorumla sezai_acima 47 dk ben de ne yazık ki telefon yerine pc ile zaman geçirmeyi tercih eden birisiyim Yorumla Bᴇʀɴᴀᴅᴇᴛᴛᴇ 14 dk Bende televizyon Yorumla sezai_acima 12 dk Neredeyse hiç izlemem Yorumla Bᴇʀɴᴀᴅᴇᴛᴛᴇ 8 dk Çok izlerim çok Yorumla sezai_acima 6 dk Gereksiz yapım diye bakarım kardeş Yorumla
MaviAura Takip Et Xper 1 Yaş: 30 53 dk Zaman geçsin diye bazende iletişimci olabiliyorum 1 1 Yorumla sezai_acima 51 dk tercih meselesi Yorumla
Beyaz_bey Takip Et Xper 1 Yaş: 24 1 sa Zaman geçirmek amacım 1 1 Yorumla sezai_acima 1 sa Vakit kaybı opsiyonu güzel Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben direkt grafik tasarımcı ve içerik üreticisiyim ya her ne kadar şu sıralar eğitim hayatımdan ötürü aktif olarak bir şeyler üretemiyor olsam da kısacası dijital medya daha çok benim işim kariyerim
Sosyal medya çok kullanmıyorum
En güzeli ve doğrusu, çok saçma sonuçlar olabiliyor bazen
Çok iletişimim yok kimseyle
Genelde ne işlem yapıyorsun
Sürekli iletişimim olan 2-3 kişi var onlarda sık değil
Tercih meselesi
Zaman geçsin diye
genel tercih
Zaman geçiriom
Tercih meselesi ama ne sıklıkta ki
Telefonla çok zaman geçirmem günlük toplam 3 saat falan
ben de ne yazık ki telefon yerine pc ile zaman geçirmeyi tercih eden birisiyim