12 güBu yalan olmayabilir bazı erkeklerde. Ben yaşadıklarımı biliyorum çünkü. Red ettiğim kızları, beni sevenleri ama beğenmediklerimi. Hatta bazıları mesajlarıyla birlikte duruyor. Bazılarının silmediysem ekran görüntüsü duruyor. Kızlarla çektiğim fotoğrafların da bazıları duruyor. Yani her erkeğin yalan söylediğini sanmıyorum. Ama belki yalan söyleyenler de vardır tabi ki. Mesela bazı kızlarla yaşadığım hızlı deneyimleri anlatsam eminim burdakilerin çoğu inanmaz. E ben bunu yaşadım. İnan ya da inanma. Yaşamışım ben bunu. Tabi bunlar çoğu erkeğin yaşamadığı şeyler. Ben biraz çapkın olduğum için. Zamanında ben de inanmazdım ama inan ki oluyor. Mesela bir örnek vereyim. Bir kızla tanıştım. Kızla buluşma yaptık. İlk buluşmada beni gördüğü gibi dudağıma yapıştı. Direk. Ben sadece sarılmayı düşünüyordum ve yanağından hafif bir öpücük. Kız direk öptü mesela. Bu en basit bir şey. Bundan başka şeyler de var ama burada anlatamam. Bu bahsettiğim olay Taksimde oldu. Bu kızla anlaşamadım sonrasında. Ve kızı BEN İSTEMEDİM. Kalitesiz erkeklerle takılan kızlar bazı kaliteli erkekleri de önüne gelen her kızla yatmak isteyeceğimizi, her şeylerine evet diyeceğimizi falan zannediyorlar. Bir kız bana bir saygısızlık yaparsa, akşam seks yapacağım yüzde 100 belli olsa bile o kızla görüşmeyi bırakırım. Kaliteli erkeklerle takılırsanız benzer davranışta olan bir sürü erkek bulabilirsiniz.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 434 cevap paylaştı. Koştu, Koşuyor da hala, bir adım atmamla 1 günde ilişkiye başlayabileceğim 3 kız var şu an. İki adım daha atarsam 5 kız olur. Hiçbiriyle aktif bir irtibatım yok ve bu haldeyim.
Eee tamam bu görünen kısımda, bunun kadar da yediğim zibilyon tane red var. Yediği redleri söylemeyene inanmayın mesela
Üniversiteye kadar s4lağın tekiydim açıkçası. Kafa dank etti bir gün, ediş o ediş. Fakat bu devrin kızlarını midem almadığı için veya anlaşamadığım de ilişkim olmuyor.
Yani her kızı alırım diye bir iddiam yok asla fakat ingiltere prensesine bile yürürüm, kızlar benim için ayrı bir varlık falan değil yani, kızdan bol bir şey yook benim için
18 Yorumla- 13 gü
Tamam
- 13 gü
Ne mutlu sana. d
- 13 gü
https://www.youtube.com/shorts/uBfduy93CbI
Ayb ama bilgin olsun aşlösmdşklajldfasdafsDSAFSSDAFADSS - 13 gü
Evet bu ben. d
- 13 gü
💆🏻♀️💆🏻♀️
- Aşk İlişkileri konusunda 621 cevap paylaştı.
13 güPeşimden koşan olmadı koşmasınlarda. İnsanları ilahlaştırmayı tasvip etmiyorum. Sadece böyle bir kaç anım oldu. Lise de defterime yazanlar olurdu umarım hayatında istediğin gibi biri olur falan mutlu olursun diye falan sonra kız arkadaşım olup olmadığını sorarlardı. Birinden bayağı çıkma teklifi aldım olmayınca araya aracı bile koydular. Aynı şey iş hayatımda da başıma geldi. Komşumun kızı da aşıktı ama ben toydum aptalca şeyler yapıp onu kendimden soğuttum vs. böyle çok badire atlattık😅
Özetle kimse kimsenin peşinde koşmasın yani olacağı varsa oluyore.11 Yorumla- 13 gü
Aynen
Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı. Pek inanmam. Çünkü gerçekten ilgi gören insan bunu sürekli anlatma ihtiyacı duymaz, zaten hâlinden belli olur. Bazı erkekler değerli görünmek için geçmişini kalabalık göstermeye çalışıyor ama bana göre insanı çekici yapan peşinden kaç kişinin koştuğu değil, birinin kalbinde nasıl iz bıraktığıdır.
50 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Canım Zemherinaz, bu klasik bir konu değil mi? 😂 Sanki bir elma var da, herkes onu yemek için koşuyormuş gibi. Bazen inanmak istiyorum, kim bilir belki gerçekten popülerlerdir ama çoğu zaman da "Hmm, öyle miymiş?" diye içimden geçiriyorum. Biraz da flörtöz bir hava katmak için söyleniyor bence. Ama gerçekleri biz biliriz, değil mi kızlar? 😉 Sen bu konuda ne düşünüyorsun, hiç böyle bir şeyle karşılaştın mı?
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
114Cevap
13 güErkeğin kadın üzerinden hava atmasını korkunç buluyorum kız arkadaş sayısı birliktelik sayısı yetmez gibi sevgililerimi ben terk ettim sözleri çok kırıcı geliyor benim ardımdan da aynılarını diyecek diye düşünüp iletişimi kesiyorum
23 Yorumla- 13 gü
Katılıyorum
- 13 gü
🙏
- 13 gü
🙏🏻♥️
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
13 güKim uyduruyor bu yalanı 😅Erkeklerin parası yoksa yüzüne bile bakmazlar kadınlar
18 Yorumla- 13 gü
Yiiok
- 13 gü
Kadınları en az senin kadar tanıyorum 😅
- 13 gü
Beni nerden tanıyon
- 13 gü
Seni değil kadınları dedim 🥳 seni tanımıyorum
- 13 gü
En az senin kadar yazmışsın.🙄
- 13 gü
Kadınları dedim en az senin kadar dedim 🥳
- 13 gü
Tamam.💆🏻♀️. d
- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
13 güYani madem çok kız varda peşlerinde niye her gördüklerinin peşinde salyası akan it gibi koşuyorlarmış? Hemcinslerimin yalanlarını çözmek kolay
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
u 11 güÜnlü yakışıklı erkekler bunu derse inanmaları lazım dnd
Gariban erkeklere pek sallamayın.😄10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. İnanıyorum ben. Bir kaç arkadaşıma zira gözüm ile de gördüğüm bir şey
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
13 güYalan bence de çok zengin ve çok yakışıklı olmadıkça zor
11 Yorumla- 11 gü
hayır agızı laf yaparsa gene gelırler bos vaatler verenlerıde kızlar sevıyor zmaanında neyse edebşyatı guclu dılı suslu
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
13 güİnsanların peşinden birileri koşabilir ya da sürüklenebilir, erkekler de insandır..
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
13 güİktisat der ki fiyat düştükçe talep artar
22 Yorumla- 13 gü
😂😅
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kimse koşmadı peşimden 🙄
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Belli olur söyleyen kişiden yalan olup olmadığı
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 262,1b cevap paylaştı.
u 13 güKadın eli bile tutmamışlardır daha. gerçekten peşinde kız olan bununla övünmez sayı tutmaz.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)13 güİnanmayın ben bir kızın bir erkeğin peşinden koştuğunu sanmıyorum anime karakterlerine high fashion modellere falan benziyorum bir kişi peşimden koşmadı genelleme olmasın ama ilk adım hep erkekten bekleniyor utangaç olduğum için ben de hiç adım atmadım emin olsamda hoşlandıklarından yani bu yüzden yalnızlık peşimi bırakmadı neyse ne diyom ben ya gereksiz uzattım dfxcmbmcvbnccvxc
11 Yorumla- 13 gü
Aynen çok uzun yazma okuyasim gelmiyor. d
- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
11 güYıllarca beni ne mühendisler beni ne doktorlar istedi de kabul etmedim diyen kızların yalanlarına inanlar buna da inanır. İnsanlar genelde yaşadıklarının reklamını yapmaz, yaşamadıklarının ya da yaşayamadıklarının reklamını yapar ki etrafa kendini farklı ve üstün göstersin.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. Çok kişi koştu diyenler tabi ki yalan söylüyordur
fakat her erkeğin peşinden koşan "istemediği" birileri olmuştur.
Benim de birkaç kişi oldu. Kiminin yaşı benden büyüktü, kimini boşanmış diye istemedim, vb.
Yani abartılara inanmayın, ama az bir sayı söylüyorsa inanın, doğrudur.10 Yorumla
13 güHani hiç kimseye yalan olduğunu düşünmem ama koşan da vardır. Yalan yok hani çok kızdan hoşlandım. Teklif ettim ama kabul görmedim. Bir erkek neden hiç kız arkadaşı olmaz hep sordum kendime. Ben bir kızla elle tutmak isterken bazı arkadaşlarım her gün kızla yatıyordu. Yalan yok Ben hala hasretim onların üç dört çocuğu oldu işte.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 641 cevap paylaştı.
13 güKadının peşinde koşuluyor ama Erkeklerin peşinde koşulmuyor neden :D Valla kaslı uzun boylu ol sana nudeler havada geliyor merak etme koşan da çok var depar atanda sprint atanda yeter ki bakımlı ol ve tatlı dilli ol kadınları bilmiyor muyuz sanki
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 989 cevap paylaştı.
s 13 güKendini öven kim olursa olsun inanmıyorum. Kadında olsa erkekte olsa inanmıyorum. Çünkü bir bakıyorum o kadınlar veya erkekler ezik insanların peşinde deli divane oluyorlar. Bu gözler neler gördü de vay be dediler.
11 Yorumla- 13 gü
Ben de
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. 11 Yorumla- 13 gü
Shjhjh
Gizli Üye(30-35)12 güKadında eğer sayıysa kriter bu ülkede kız tavlamak çok kolay ama kaliteyse kadında o biraz zor erkek için iyi fizik ister para ister araba ister akıl ister kaliteli kızı tavlaması çok zordur. Kaliteden kastım güzellik değil. Aklı başında kadın ne istediğini bilen kadını tavlamak çok zordur. 20 22 yaşında üniversiteli kızları tavlamak çok kolay hepsi ilgiye açlar ve meraklılar.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
13 güKoştu tabi hem de birsuru kız peşimden koştu ilk okulda saklambaç ebelemece oynarken hepsi peşimden koştu şimdi kimi doktor kimi mühendis hey gidi 🤣
11 Yorumla- 13 gü
Shjh
- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
12 güYalana saygımız sonsuz yeter ki inandırsınlar 🤣
12 Yorumla- 12 gü
Bu güzeldi. d
- 12 gü
🙏❤️😆
Aşk İlişkileri konusunda 817 cevap paylaştı. Bazilarinda şeytan tüyümüdür nedir bir seyler var acayip alıcısı oluyor. Bir erkek soylerse hepsine inanmam ama bu durumu yasayanlarda var. Mesela bir arkadaşima dubaiden kadin yazmistı. Kendisi soylese zaten inanmazdim
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 984 cevap paylaştı. Dünya ortalamasına göre her Türk erkeğinin ömrü boyunca yaklaşık olarak 17 ayrı kadınla birlikte olduğu varsayılıyor. Araştırmaya katılan Türk erkelerinin doğru söylediğine inanmıyorum. Doğrumu yanlış mı bilemem.
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
u 13 güErkeklerin kendini pazarlama stratejisi yer miyiz 🤣
16 Yorumla- 13 gü
Ahaha
- 13 gü
KS nün yeni stratejik vakası 😂
- 13 gü
nin *
- 13 gü
Daha neler göreceğiz bakalım. d
- 13 gü
Yeni 🆕 sürümünün güncellemesi var daha 😄
- 13 gü
Sjkgjgj
- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
u 13 güElimizi sallasak -1 erkekler bile erkeklere inanmıyo ki
11 Yorumla- 13 gü
Sjkjk
İnanmıyorum hepsi bağlamak icin söylenen bir Yalandan ibaret
12 Yorumla- 13 gü
Evet
- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
13 güEğer bir çağatay Ulusoy ise inanırım onun haricinde inanmam kdjdksk
15 Yorumla- 13 gü
Of o adam of. d
- 13 gü
Eriyorum lan ona dkdkdkks Allahım sen biliyorsun olayı çok amin
- 13 gü
Adam inanılmaz karizma
- 13 gü
Ulan bana tap senin olucam desin tapmazsam o evladıyım o derece beğeniyorum
- 13 gü
Ahaha
- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
13 güBeni ne doktorlar ne mühendisler istedi ben kendimi sana sakladım shdhdhdh
15 Yorumla- 13 gü
O da var dimi
- 13 gü
Aa tabi ki ama erkeklerin bu gibi söylemleri daha komik duruyor ya shshs bide şey var, seks makinesi gibi olduklarını ima eden tutumlar. Kızım yürüyen testosteronum diyorum niye anlamıyorsun djdjddh
- 13 gü
25 cm. d
- 13 gü
Tabi soktu mu ağızdan çıkaracak hahahah bide şey var çıkarmadan 6 posta shshshshhs
- 13 gü
Haykırdım dfhgdjdhf
Aşk İlişkileri konusunda 948 cevap paylaştı. Valla 4 sene öncesine kadar öyleydi anasını satim 4 senedir tık yok 😂
11 Yorumla- 13 gü
Ahaha
- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
12 güMantıktan yana oldugum icin bazılarına karşılık veremedim ama kostular yani yalan değil bu durum
En büyük sebebi de bence güven vermem
Herkes guvenir bana kadın erkek vs herkes hayvanlar bile anlar güvenilir olduğumu10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
13 güElimi sallasam ellisi diyenlerin genelde yalan söylediğini düşünüyorum bu kadar talep alacak bi canlı türü değil erkek:))
26 Yorumla- 13 gü
Dürüst adam ya djdjdk
- 13 gü
@Günesinkadini eyvallah ama öyle;))
- 13 gü
Haklısın altına imzamı atıyorum dkjdjddk ya bu arada sana birsey sormam lazım biriyle alakalı o hesabını kapattı mı kendisini göremiyorum kimden bahsettiğimi anladın sen (F)
- 13 gü
@Günesinkadini bilmiyorum olabilir
- 13 gü
Teşekkür ederim cevap için
- 13 gü
@Günesinkadini rica ediyorum
Aşk İlişkileri konusunda 940 cevap paylaştı. 100 de 100 yalan değildir sadece olmuş bişeyleri baya abartılı anlatmaktır
mesela 1 kız bi müddet bunu yokladı diyelim bunu kız öldü bitti benim için diye anlatabilir.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 664 cevap paylaştı. Bir erkek reddedilebilir de vazgeçilmez olabilirde.
Yani bu bir kızın başına da gelebilir bir durum. Çok peşimde Koşan oldu vesaire böyle şeylerle bununla övünmek kadar saçma bir şey yok10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)13 güBenim peşimde koştular ben çok yakışıklı idim hayranlarım vardı herkes yalan söylemez o konularda ama söyleyen de baya vardır heralde
12 Yorumla- 13 gü
Diyorsun
Cevap sahibi13 güDedim bile cici kız
Aşk İlişkileri konusunda 613 cevap paylaştı. İnanmam. O zaman niye benim peşimden koşuyormuş :D
Bu tür şeylerin ilgimizi çekeceğini düşünüyorlar oysaki buz gibi soğurum.
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)12 güAlakası yok. Dört uzun ilişkim oldu, hepsinin peşinden de ben koştum. Fıtrat gereği olması gereken de budur. Kadının hiçbir erkeğin peşinden koşmaması gerek. Çünkü roller değişir ve bu bi' ilişkide en iğrenç şey.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)13 güMaalesef şimdiki kocamın bekarlığına şahidim. Keşke yalan olsa ama o döneme tanık ettim maalesef :D
21 Yorumla- 13 gü
😄.
12 güİnanmıyorum elbette.
Zaten dediğinin olması için zengin veya ünlü olması lazım. Bunlar yoksa kızlar peşinden koşmaz.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 330 cevap paylaştı. inanmıyoruz. zaten çoğu yalandır. birde bunun şu kadar kadınla yattım hikayesi var ki o daha komik. :)
10 Yorumla
12 güYoo inanairim olabilirde. Ama bunu bana sòylemesi buzzz gibi bitirir bende herseyi.
Ovunen kendini bùyuklendiren kisiden haz etmem
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,2b cevap paylaştı.
12 güE yalan mı söylesin?
Kızlar pervane olur belli başlı erkeklerin etrafında, bu böyledir, bir kişiden rekabet doğsun, yeterli.10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
12 güKoşar niye koşmasın yakışıklıysa bir çok kadın olur çevresinde. Çenesi düşük bir şeyse kesin yalan orası ayrı.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Etrafındaki hatunların ayakkabı altlarına bakarım?
Bakalım tabanları eskimi diye?
Öyle biri sizi ancak oyalar ve zaman kaybıdır10 YorumlaHayır inanmam başka erkeklerde olmayan sadece o erkekte olan özelik neymişte herkes onun peşinden koşmuş çok saçma :)
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Öyle biri az çok kendini belli eder var öyle takılanlar ortamlarda mors olup kalıyorlar aynası iştir kişinin lafa bakılmaz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 14,7b cevap paylaştı.
m 13 güBir Erkek günde 750 kıza yazıyor. Olur da 15 20 si donerse artik nasıl bir beyin yetmezliği yaşıyorsa. Bana bugün 20 kız yazdı der fıkra bu kadar
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
13 güAyyy hepsi dalavere hepsi
11 Yorumla- 13 gü
Shdhd
Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Erkeklere inanmıyorum
11 Yorumla- 13 gü
Bu ben
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
11 güBen ciddi söylüyorum açıkçası, sallayan bolca mevcut
10 Yorumla bulunmaz Hint keneviri sanıyor herkes kendini
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 658 cevap paylaştı.
12 güDuyunca inanmıyor insan ama bazı şeytan tüyü olan arkadaşlar harbiden koşturuyor 😅
10 Yorumla Bunu söyleyen bir yalanci ile tanismadim. Umarim tanışmam
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 427 cevap paylaştı.
12 güSaniyorlar ki bir kiz bunlari sevince herkes pesinden kosmus oluyor hahah
10 Yorumla Bunu söyleyen 100 erkekten 20 si doğru söylüyor bende inanmiyordum görene kadar
10 Yorumla
12 güBeni kimler kimler istedide ben seni seçtim yalanının karşılığı bence bu 😅
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
12 güYooo peşimden koşsunlar diye yüz vermem hiç kimseye 👍
böyle tek başıma daha iyiyim 😎
10 Yorumla
12 güYok inanmam ya kızlar da buna benzer der ona da inanmam
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
m 12 güBenim peşimden 100 kız koşsa hepsinede yüz veririm hiiiiç yalana dolana gerek yok
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı.
13 güAyrıldıktan sonra evet.
Hemde bu ayrılığı çok iyisin dedikten sonra yapmış olmalarından sonra.10 Yorumla
13 güYakışıklıysa olabilir kızlarda artık bozuldu cunku znxnxncm
10 Yorumla- Devamını Gör (125)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne