bu konuya bi açıklık getirelim, nice ilişkiler hiç başlamadan bitiyordu, bu sebepten ötürü 😃 Erkekler tüm kızlara yürüyor mu, kızların abarttığı bir şey mi bu?
Gerçekten erkekler tüm kızlara yürüyor mu, kızlar mı abartıyor?
Her kıza yürüyorlar şimdi yalan yok asla yalan söylemiyorum gördüklerim hep böyle erkekler genelde herkese karşı şansımı deniyolar. Onu benim normal arkadaşlarım bile bana yapıyor mesela ben diyorum ki normal arkadaşım boşluğa düşünce hemen böyle bir şeyler hissediyorlar zannediyorlar Aşık olduklarını sanıyorlar yürüyorlar yani her erkek böyle. Tabii ki kızlarda birazcık abartıyor. Jjfjfjf Suç asla tek taraflı değildir ama genel olarak söylemek gerekirse özellikle son birkaç yıldır erkekler yoldan çıkmış durumda.
Bunun ilgili deney yaptimBende ilk kizlar abartiyor diyordum cunku kendim yurumedigim icin diger erkeklerinde benim gibi oldugunu dusunuyodum ama is oyle degilmis kizlarimiz hakli Bitane uygulamada kiz resimleriyle hesap actim ve- ciddi anlamda degisik mesajlar aldim bi erkek olarak direk gel takilip otele gidelim tarzi ama bu tarz mesajlarin sayisi cok az -slm yazip ben yazdiktan sonra direk yuruyenler vardi bunlarin sayisi cok fazla-cok fazla eslesme istegi geldi yani cok fazla asiri derecede -erkeklerin hepsi ayni tarz taktikler uyguluyolar yani bana atilan mesajlara ben erkek olarak cok nadir dustum ama adam cok dusunup yazmisti onuda yani benim yerinden bi kiz olsa ne demis lan bu diyip adami engellerdi. -bi erkek olup kiz hesabimla rahatca kizlarla konustum ve kizlarin kendi aralarinda guvenlik aği var herkes birbirini uyariyor ben bunu gorunce sasirdim hic boyle bise beklemiyodum bi erkek olarak. -bi tanede lesbian kiz denk geldi onlada konusmustum kiz gibi :) sonra baktim kizin libidosu artti ben erkek oldugumu soyleyip engellemistim. Kizada sonra snapchatten doncem dedim hala yazmadim 2-3 ay gectiBoyle bi tecrubelerim vardi yazmis oldum buraya
Hunharca yürüyeni de var. Abartan kızlar da var. Yani kadınların çoğu ısrarı seviyor ya da erkekler böyle düşünüyor. Böyle düşündüğü için hunharca yürüyorlar. Bu tipler yüzünden ve bu şekilde davranan kızlar yüzünden tüm erkekler abazan damgası yiyor. Bu bir kısır döngü aslında.
Yani genellemek gerekirse evet. Nefes alan karşı cinse yürüyenler çoğunlukta. Kızların abarttığı konu ise şu Çocuk selam dese sen kimsin bana selam yazıyorsun? Diye kendilerini nimetten zannetmeleri. Bir selamlaşmayı bile kendilerine ilgi olarak almaları ve bitip yitmeyen egoları
Abazalar evet topu yürüyor ama kızların asıl abarttığı şey Tüm erkeklerin yürüyor sanmaları değil Bu kalitesiz zavallı nefes alsın yeter diyen kitlenin yürümesinden dolayı ben harikayım havalarına girmeleri egolarının tavan yapması Damacana hallenecek hale gelen nefes alıyorsa yeter diyen önüne gelene atlayan bir zavallının sana yürümesi neyi değiştirir? yani neyin havasına giriyorlar anlamıyorum bu tek taraflı değil yani aynı şey erkekler içinde geçerli evde kalmış koca koca diye gezen yokluk çeken birinin aynı şekilde size yazmasıda bi halta yaramaz sen muhteşem bişi olmuyormuyorsun karşında ki yokluk çekiyor sen olmasan hemen bi başkasına zıplar zaten Önemli olan vasıfları olan kendini haddini bilen mutevazi fakat kimseyi tanımadan etmeden hamle yapmayan insanları kazanmaktır. Bana göre iş niceliktir
Ömrüm boyunca sevgilim olan ya da takıldığım hiçbir kıza ilk ben yürümedim. Bana göre bu devirde erkek yürümemeli zaten. Ortalık tacizci dolmuş kızı korkutmanın rahatsız etmenin manası yok. Hoşlandıysan gel yol açık dersin. Geleceği varsa kız gelir zaten.
kimi kadın herkes ona yürüyor sanıyor saati sorsa bile bunlar m. nyak
kimi erkek her kadın ona yürümesini istiyor sanıyor bunlar da m. nyak
kimi kadın herkes ona yürüsün istiyor sonra adamdan şikayet ediyor
bir de adamlara yürüyüp sonra asılınca şikayet edenler var
şimdi piyasada durum bu iken cevao biraz çetrefilli hale geliyor. bence bir kısım erkek gerçekten önüne gelene yürüyor ama abartan kadınlar da yok değil
erkekler siz kızlar gibi değil yüzde 10 en fazla 20 si yürüyodur normal erkekler seçicidir kız arkadas baktığı zaman herkesin kendine göre kriterleri vardır baskasına sorma ihtiyacı pek duymaz ama siz kızların belkide yüzde 99 u nun kriteri en yakın kız arkadasa danısma kriteridir bazılarınız grup halinde sorasınız sevgiliniz için her durumu bak bakalım cevrene söyle bi herkese yürüyenler gevsek olur az size delikanlı denk gelmemiş delikanlı adam beyefedidir ve sadece onun olana bakar
Arkadaşım kız arkadaşını stolk lamak için fake hesap açmıştı, sadece adı kız adı, resim falan yok 12 mesaj isteği vardı. Kudurmuşluğun doruk noktasında bir kesim var bu ülkede, Allah sonumuzu hayır etsin.
yüzde 50 diyelim... misal bir kızın bana yürümesi ihtimali = aya bisikletle gitmek ben yürümeye kalksam vazgeçiyorum kesin sevgilisi vardır :) gacılara korkmuyor yürüyorum diyenler diğer yüzde 50 onlarda ya çirkin özgüveni var ya da yakışıklılar
Bence şöyle bir durum söz konusu kızlar genelde sürü halinde gezdikleri ve birbirlerinden haberdar olduklarından belli kişiyi hepsi gözleme alıyor e haliyle insan bu ister istemez göz teması kurabiliyorsun ve sonrasında artık onların görüşüne kalmış ne derler ne konuşurlar bilinmez :D
maalesef kızlarımızın bir çoğunluğu böyle düşünüyor, artık kendilerini ne sanıyorlarsa. Konuşamıyoruz bile, hemen bir şeyler geliyor akıllarına.. Ama Türklerde böyle yurtdışında yaşamış biri ve turizmde çalışmış biri olarak söylüyorum
Şimdi kimse kusura bakmasın ama hep erkeklerin adı çıkmış sadece burada özelden erkeklere yürüyenlerin. Adını yazsam yüzleri olmaz ama her ota boka konan erkeklerde yok değil tabiki
Hayatında kız görmemiş erkekler maalesef ki tüm kızlara yürüyor. Fakat normal erkeklerde var bugüne kadar hiç bir kıza yürümedim genelde onlar yürüdü ve gayet güzel ilişkilerimiz oldu. 10 tane adam akıllı erkek varken 2 tane farklı erkek çıkıyor 100 kıza mesaj atıyor kızlarda tüm erkekler tüm kızlara yürüyor zannediyor ama yok öyle bir şey. Seçici erkeklerde var. Öyle Tinder'da herkesi sağa kaydırmakla olmaz biraz bizim de seçme hakkımız olsun
abartılan bi şey var ise bunların hee nefes alan karşı cinse yürüme hızıdır yürümeyen hiç görmedim şöyle adam gibi adam başka karılarla fingirdemeyen hiç görmedim
Şu genellemeleri gerçekten hiç sevmiyotum ve rahatsız oluyotum. Dm kutusu boş olanlar var ve kızlar yürüyor. Şahit oldum yani. Her kız için demiyorum ama bazı kızlarda cozutmuş bir şekilde dört nala koşuyorlar. Eziklik.
onlarda yürüyor, herseyı yapıyor snra aman efendım bana yuruyorlar dıyor ıkıyuzluler herseyı yapıyorlar sonra sen yapınca aaa sen yapamassın dıyorlar oysa bız onların o yaptıklarını dogal goruyoruz ama bole ıkıyuzlu olmalarını anormal gruyoruz
Yani yürüyen çok ama herkese yürümüyoruz yav. Yani niyeti farklı olan insanlar var elbet. Gırgır şamata İçin yapan var. Ama öyle herkese yürümüyoruz. Açıkçası ben öyle değilim. Ne bileyim komikte geliyor açıkçası 😁
Evet abarttığı bir şey. Genel olarak kibar bir adamım her konuşmamda bu düşünülüyor ve kıskanılmayada sebep olabiliyor. Bazen yok artık diyorum. 🤦♂️ Yürüyorsam zaten bunu belli ederim ve filede getiririm çok hoş bir kadınsın diye. 🙄
Erkekler olanlar yürür adam olanlar yürümez diyelim ve son noktayı koymuş olalım olur mu kendinin de erkeği var keçi de erkek erkeklik bir cins meselesi adamlık bir meziyet tir ok.
İnsanoğlu kuruntu yapmayı sever. Hele abartmayı Türk insanın en sevdikleri arasında yer alır. Her gördüğüne yürüyenler yok mu tabi ki istisna olacaktır.
az önce dm lere baktım okadar canım karaktersız o cocugu var kı anlatamam :D yurumekten cok öteler ama. ne yaparsa yapsınlar camasırı ellerınde cıtılemeye devam edıyorlar sonuc :)
kızlar arasında şu durumu fark ettim 300 erkeğin de yürüdüğü aynı tepkiyi veriyor, altta kalmamak için 3 erkeğin yürüdüğü de.. ilk başta söylediğim abartmıyor ama diğeri abartıyor.. her erkek her kadına yürümüyor..
Birde bir gerçek var hayatımda biri varken dünyanın en güzeli de gelse hiç bakmadım. Benim kadınım bana yeterli beynime kazıdım. Buna deydi mi şüphelerim var.
Kızlar abartıyor Kızlar daha sapık bu siteden anlarsınız sorulardan
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
sanki kadınlar yürümüyor gerçi kadınların yürümesine gerek yok, erkekler kadınların ayağına gitti için, yani senin anlayacağın kadınlardan da peki bir farkı yok