-Savcılığa verildin derdini mahkemede anlatırsın. s. s.
Siteyi baz almayın, site içler acısı.

Çok uzun bir yanıt olacak. Kısa keseyim. Erkekler böyle büyütülüp beğeni elde etme derdinde. Kadınlar ise normal yaşıyorlar. Hayatları boyunca sarkıntılık ettiğini düşündükleri erkeklerle cebelleşiyorlar. Halbuki kimse kasmasa herkes gerekene çizse sorun kalmayacak.
Kizlar kadar ego ve simarikligi seven taraf yok
Mağazaya gelenlere haliylen ilgilenirim sunum yaparım ki defalarca ödül aldım çok dikkatli ve çok doğru şekilde konuşur hareket ederim müşteriler çok beğenir
Kaç kız bundan başka mana çıkarır vay senin Ilgın alakan çok güzel sevgili olalım mı
🤔
erkekler tüm kızlara yürüyor. yalan yok. ama kızlar da bunu abartrıyor. bütün mesele bu. bir konuş bakalım. ne anlatıyor ne söylüyor. hemen tanımadığın birinden mesaj geldi diye ortalığı yaygaraya gerek yok
Cevap
51Cevap
Adam selam yaziyor kiz kendine yürüdügünü düşünüyor hayir belki selam verip sevaba giresi var
Aleykum selam kardeş
Sayende bende aldim. Vermek sünnet almak farzdir. Sanada hayirli aksamlar. n

Çeşit çeşit kız var en alttaki görselde yürüyor birde pazarla beni diyor. Yani cinsiyetle ilgili bir şey değil karakter meselesi bu olay..
Önceki hesabımdan özelden abazanlik yapan cvp vermedigim halde ezikce yazan habire sensin ama;)
@islamın1numaraliKizi evladım kanıtla konuş ;) üzerimden pirim yapmaya uğraşma
Bizim Türk erkekleri Türkiye’yi geçtim uluslararası arenada nam salmış durumda. Allahın ce za ları. İngilizcemi unutmamak için birkaç uygulamaya üyeyim. Siteye üye olan yabancılar ilk iş Türkiye’yi engelliyorlar. Tam baş belaları. Ama burada size sövdüğüme bakmayın, yine de adınızı temize çıkarmak için elimden geleni yapıyorum. Her Türk erkeği öyle değil, siz onlara bakarak Türk erkeklerini değerlendirmeyin falan filan diyerek.
Kimsenin kimseyi kurtarmaya ihtiyacı yok, mecburiyeti de yok. Bu durum millet gözetmeksizin her ülkede mutlaka belli bir kesimin yaptığı davranıştır. Ayrıca sözde avrupai ülkeler gelişmiş ama yapılan eylemin kişiye değilde, ırk'a yüklemesi ayrı bir ironi.
Merak etme bir çok platformda gerekli davranışı göstererek gereken düşünceyi oluşturdum. Sen önce " Türk kızları egolu" kalıbını o dediğin yabancıların aklından çıkar. Nitekim popüler kültürün de etkisiyle Kaf dağında geziyorlar.
Yabancı sevgili herhangi bir kıstas değil, havası atılacak bir durum hiç değil. Zaten bunu belirterek gereken cevabı ben almış oldum.
Teşekkürler, iyi forumlar.
Siteye girenler de toplumun içindeki insanlar sonuçta eskiden bende öyle derdim ama gerçekte olanları görünce de bir farkı olmadığını gördüm. Sadece burada insanlar sanıyor ki herşey serbest içimizdeki pisliği rahat rahat kusabiliriz. Gerçek dünyada ise bu insanlar maske takıp gezdiği için gerçek yüzlerini göremiyoruz çoğu zaman.. Maalesef çağımızın en büyük hastalığı bu artık iki yüzlülük yalancılık. Yalan söyleyen gemisini yürütüyor ama eninde sonunda büyük bir batığa dönüşeceğinin farkında değil.
Erkeklerde cesıtlılık var onune gelene yuruyen daha ılk bastan nasıl konusalacagını bılmeyenler var
Kızlarda da her konusmayı yurume zanneden ya da tavırlarıyla hareketlerıyle ılgı ısteyene ama ego tatmını ve dalga gecmek ısteyenler var
Bence cok nadır durumlar harıc bır kız goruntusuyle ona nasıl yaklasılabılecegını hıssettırır, dogası geregı kadın erkekten konusma bekler sonra kadın tersler erkekte sabretmez kaybeder vs secıcı erkeklerde var onlar herkese yurumez onlarıda secıcı kadınlar anlar dıger dusuk ıq lu kızlar herkese yuruyenı yurumeyen buda aynı dıye kategorıye sokar buda onun kapasıtesıdır
Merhaba,
Genel olarak evet yürüyor da herkes değil. Kişilik ve karakter meselesi ve kadınlar da yürüyor ancak daha gizli açık açık değil!
Hemen hemen herkes her şeyi abartıyor!
Yani öyle bir yokluktalarki yamyam gibiler bu ülkede köpeğe bile tecavüz edilmiş. Meraba dediklerinden konuşmayı sürdürsen konuyu direkt evliliğe çekmeye çalışacaklar. Veya sevgili olaylarına. Lafta sadece arkadaş olarak tanımak istiyorlar. Hep aynı numaralar.

Ok boomer 👌
Site Arizona kertenkeleleri ile dolu
Iki kiside bekarsa yürümenin bir sakincasi yok ama karşı taraf izin verdiği sürece. Öteki türlüsü zoraki oluyor. Keyifli geceler.
Tanımadığı bir kıza adını bilmeden, biri İstanbul 'da diğeri hatayda mesaj atan, ortak arkadaşı bile olmadan mesaj atanı da öylesine arkadaşlık için mesaj attı diye düşünemeyiz. Zaten her gün birsürü erkekten mesaj geliyorken hepsi iyi niyetli demek de saçma. Hikayene bişey yazar ona sözüm yok, ortak bir ortamda konuşur normaldir. Ama mesaj atıp da yazana kadar zorlayan, arayıpduran, numaranı bulup da mesaj atana da kibar iyi niyetli demeyin bana
Bizim dershanede bir grup yakın arkadaş olan erkekler vardı ya hepsi mi aynı kıza yazar yemin ederim hep birbirlerinin konuştukları kızla konuşuyorlardı , içlerinden birisi bir kızla konuştu diyelim arkasından öbürlerine kızla flört ediyordu çıkıyordu sevgili oluyordu dershanede yazmadıkları kalmadı desem yalan olmaz parmakla sayılır yazmadıkları
Kolay eriyen peynir
Erkeğin kaşarları demek istedm😂
Allah Allah sen bu mallardan nasibini almadın ama de mı hiç bir şekilde ve kızlar da baya salakmıs ki dizde oynamıslar desene
abartıyorlar ama bazen abartmalarına hak veriyorum
içimizde belli bir güruh var kalbi atsın atmasın her canlıya yürüyebiliyorlar. fotoğrafla erkek olduğumu kanıtlayana kadar sırf isimden yola çıkarak cinsiyeti erkek girmiş kızdır bu diyerek bana yürüyenler bile oldu.
o güruh yüzünden herkese aynı muameleyi yapıyorlar
Türk kızı iltifata ilgiye alışık olmadığı için her şeyi başka algılıyor. Erkekler normal bence selamlaşmayı bile farklı algılayan kızda sorun her erkek onların değimiyle abaza ancak kibarca iltifat eden selam verene bile artık öyle davranıyorlar ben bunu sadece geri kalmışlık olarak görüyorum evet çapkın erkek vardır ancak her erkek de çapkın değil belirli bir kesim ve bir erkeği tanımadan da çapkın veya onların değimiyle abaza denmez.
Yok canım ne abartması
Anasının katmasa iyiymiş sgjsh
Hak etmiş ama 🤷🏽♂️
O zaman anasınıda alıp gitsin.
Bazı erkekler var dürüst ayağı çekip alttan yürüyor, bazı erkeklerde yüzeyden direk kizlarin egosunu kaldıran da yine erkekler yani
Üzdü 😅
tamamen çevreye bağlı. semt ismi vermek istemiyorum ama şöyle ipucu vereyim. bulunduğun çevrede şanzalize cafe var ve DJ Appooo eşliğinde bir grup kanka apaçilik yapıyorsa çevredeki erkekler Bağğğyaaan diyerek yürür. öte taraftan aynı bölgenin kızlarıda ayrı barzodur. şuda bir gerçek kaba organı bin beş yüz feet'teki kızlara adres sorsan bağa yüriii diye düşünür
Bazı erkekler fazla hüptirik, bazı kızlar da kendini nimetten sanan tiplerden olduğu için her erkeği kendine y. vşıyo sanıyo.. Her iki cinsde farklı yani
Bu savcılığa verilmeyi işi taciz boyutuna getirenler hak ediyor ama
Orası ayrı
Önyargı oluştuğu için öyle ülkedeki pislikler yüzünden doğal olarak tetiktr oluyoz her kıza her erkek yürümez çopunluk olabilir ama her erkek yürümüyo kızlara bu ülkede oldupumuz için birçok önyargımız oluştu doğal olarak o yüzden.
Kızlar abartıyo, ayrıca bir kız bana yürüse mutlu olurum kızlar niye triplere giriyo anlamıyorum
Küçük dağlar onların çünkü.
Siteyi saymazsak ben bana karşı saygısız yaklaşan birine denk gelmedim.
Şükür 😅
Mevzu cinsiyet değil. Bir insanın etrafında basit düşünenler olursa, oda basit düşünür. Kızın etrafı basit erkeklerle çevrili , konu konuşuyoruz, basit düşünüyor. Doğal olarak hak veriyorum. Kendi tercihleri , ne ekersen onu biçersin...
Kızlardan abartan mutlaka vardır ama ateş olmayan yetden dumam çıkmaz. Yavşamasınlar o zaman herkese yavsıyorlar
👍👏
Yani her kıza yürüyen erkek kesimi de var bazı kızların yürümeyi abarttığıda ama yine bir taraf erkekler daha fazla ağır basıyo🤷🏻♀️
Hangi erkek yürümüyor ki veya hangi kız abartmıyor? Görünüşe aldanma diye boşuna dememişler😄
Öyle
Aga kadınlar abartmiyor bence son yıllarda maalesef yakın çevremdeki kızlarda da şahit oluyorum uçan kuşa yazıyor adamlar...
Kadınlar abartıyor, sanki her erkek onların meymenetsiz suratlarına çok meraklı
Aynen çok haklısın
Her erkek farklıdır. Bence genelleme yapılması yanlış.
Hani adam gibi adam dedigim erkek cok nadirdir. Kızlar abartmiyor cidden 100 kisiden biri düzgün cikiyor
Bence bu konuda yanılıyorsun, bir kızı bin kişi ister bir kişi alır bu nedendir? Çünkü kalan 999 u ona göre adam gibi adam değildir. biri ise işte bu dediğindir. İstatistiksel olarak bakarsak 1000 adayın 999 u kötüyse ve senin bir seçim hakkın varsa, üzgünüm ama iyiyi bulman na mümkün, ı ıh yani... :) ve ayrıca reddettiğin kişilerden birini seçen bir diğer kıza görede sen hayatının hatasını yapmışsındır..:)
Erkekler tüm kızlara yürümüyor ama daha önce bir grup erkeğin yürümesi tüm erkeklere malediliyor.
Bazı erkekler gördüğü her kıza yürüyor bazı kızlarda fazla abartiyor ikisindende biraz var yani
Bazı erkekler tüm kızlara yürüyor bazı kizlarsa abartıyor olay bu.
Erkekler tümden sanki kadınlara yürüyor gibi. Ama olmamalı. Hepimizin yakınları var, kardeşleri var vs. Dikkat etmek gerek.
Şimdi söyle abazalar o kadar çok ki etrafta insan artık kimseye güvenemiyor tabii aklı başında olanlar her erkeğe aynı gözle bakmaz
Bu biraz erkekten erkeğe değişiyor her erkek önüne gelen her kadına yürür diyemeyiz. Bu itham ağır olur.
Kızlar kendi yürüdüğü erkeklere bile bana yürüdü derler kanları bozuk mk bunların. Egodan felan geberecekler bir gün.
Her gülücük attığım kişiyi, her samimi olduğum arkadaşımı dostumu yürüyor sanan geri kafalılar var olaya bu açıdan bakıyorum anca sanarlar :D
Kim kime dum duma. Cinsiyete göre indiremiyorum kimin eli kimin cebinde çözemedim.
Erkeklerde kızlara yürüyor kızlarda erkekleri yürüyor olmak ya da olmamak snsnsj
Erkekler fazla y**şak kızlarda bundan ötürü fazla egolu. Bunun üzerinden ego kasıyor.
Azınlığın yaptığını bütüne mal etmek gibi huyumuz var.
İster kadın ister erkek olsun..
İkisi de var. Bundan muzdarip olanlar da sonuç olarak gerçekten masum olanlar oluyor.
Kızlar abartıyor bizede yürüyen oluyor umursamıyoruz
Kızlar Da Az Değil Masum Olarak Görmeyin Tabi Hepsi Bir Değil 😂
Kızlar haklı olabilir abartmalarında. Bunu yapan erkeklerde nelerine güveniyolar acaba çok merak ediyorum.
Kızlar da abartıyor olabilir ama erkekler de az değil.😃😃
Şu dönemde kadını erkeği yok hepsi birbirine yürüyor
Kızlar yürüyor inanmıyan varsa ispatlarım hemde çok fena yürüyorlar
Ispatla
Şimdi mesajları foto atmam lazım
Ayrıca benimle gel çarşıya çıkalım bak bakayım kimler neler yapıyor
Inanmayan varsa ispatlarım demissin bende ıspatla dedim🤷♀️
Valla ispatlarım ama yanımda olman lazım
Az önce dondurmacıya gittim
3 tane çalışan kız uzun uzun baktı yolda giderken numara isteyende oldu
Neyse daha da detaya giremem hemcinslerim içinden söver buna eminim
Ahhshs pekii yalnız bahsettiğin yürümek değil. Numara isteme belki ama diğeri degil
Bilader seninde maşallahın var ha 😂 bana sürünmüyorlar bile
Hilal yanında insanlar vardı kızın olmasa eminim daha farklı şeyler de olur
Bak fazla yazmak istemiyorum
Ben 2 yıl antalyada plajda özel görevdeydim sadece orda bile neler döndü neler
Reis yolda yürürken sürtende mi yok 😂
Tm inandım kanka yakışıklı çocuksun
Hayır alakası yok
Malesef yüzde yetmişlik kısım iki konuş hemen düşüyor
@NamıDeğer herkes arkadaşlık için yazmıyor bir kız hesabı açarsan görürsün yazanları ne yazdıklarını
E görüyorum bu ne anlama geliyor ki? Hödüğü, hanzoyu, barzoyu ayırt edemiyor mu bir kız? Ölene kadar çürümeyi seçmek abes değil mi? Hayır bu kendisine de zarar. Medeni ülkelerde olmaz böyle bir şey, Macaristanda bireysel bankacıma içme teklifi ettim çok güzel gelişti her şey. Burda böyle bir şey imkansız...
@NamıDeğer cinsel obje olarak görülmektense çürümek daha onurlu emin ol
@NamıDeğer türkiyede böyle yüzde yetmişlik kısım dedim dikkat edersen cinsel açlıkta bir numara
Abaza erkekler yürüyor hem erkeklerin adını kirletiyor hemde kızların affedersiniz ama bir yerlerini kaldırıyorlar kendilerini bişey sanmaya başlıyorlar.
Her kızda her erkekte aynı değil karakter meselesi fakat yaşamış biri olarak söylüyorum kimle tanışsam yazsa bana ben diger erkekler gibi degilim diyor ama yazıyorlar da maşallah yani kimsenin gercek yüzünü anlayamazsiniz erkekler öyle kurnaz ki isini gizlice yürütüyor kusura bakma arkadaşım😂
Her iki cins de yürüyor.
Ben değil ama genel olarak çoğu arkadaşım tanıdığım yazıyor yürüyor kısmen doğru yarı yarıya diyebilirim. Bu karakter meselesi kızlardan da yazanlar oluyor ama toplumun bakış açısı kızla erkeğe farklı bu yüzden daha az kız yazıyor
acaba kızlar kendilerinin ilk iletişime geçilen ve sevgili olmanın kendi özel oluşlarıyla ilgili olduğunu mu sanıyor? üzücü bir haberim var onlara. kendileri birçok denemeden sonra ulaşılan kişi.
Tabki biz yürümüyoruz aramızda uçanlar oluyor 😂 ama her şeyide yürümek olarak anlamayın kızlar dünya sizin etrafınızda dönmüyor.
Bence güzellere ve yakışıklılara her iki cinste yürüyor. Hatta koşuyor
Asla abartılmıyor ben bekar bir kız olarak girdim her iş yerinde yürümeyen bekar erkek yok bak çok ciddiyim hepsi şansını deniyor
ama doğanın kanunu bu , nasıl olcak başka türlü?
Maalesef gerçek hayatta da böyle ben de abartıldığını düşünüyordum ki sürekli birilerinin yanına sokulmaya calistiğinda gayet iyi anlıyorsun kene gibiler mk 😀
Erkek:selam
Kız: abaza sapık pislik sevgilim var nişanlıyım imdaat tecavüz ediyorlar
Kızlar abartıyor bence kızlar erkeklerden daha çok erkek kesiyor 😏
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?