Öyle bir dönem yaşıyoruz ki herkes sınırsız alternatifi olduğunu düşünüyor. Sosyal medya ile büyük bir hızla binlerce insana ulaşabiliyor olmak, belki büyük bir gelişme ancak ilişkilere ve evliliğe olumlu katkılarını olduğunu söylemek neredeyse imkansız. Çok kadın hiç kadındır beyler, yalnızlıktır sonu.. ;)Erkekler mi tüm kızlara yürüyor, kızlar mı abartıyor?
Haklısın ama eksik demişsin. Birçok erkeğe göre çok kadın yoktur. Bir tane karşısında birkaç tane cebinde vardır. Siz çok kadın hiç kadındır diyerek kendinizi kandırırsınız. O yüzden Erkeğin gerçek kişi olduğunu anlamadan bağlandığınızda o cebindekileri göremezsiniz. Sevin ama bağlanmayın. Bağlanmak ancak ömürlük olana yakışır.
Düşündüren bir paylaşım ama Tüm Erkekler Kızlara veya Kadınlara yürümüş olsaydı Kim kimin Annesi veya Babası belli olmazdı. Tamam Kendini bilmez Erkekler var Ama bir o kadar da Emin olun Kadınlar da var Herkes Namussuz değil anlayacağınız
Genelleme yapmak doğru değil çünkü aynı şekilde kadınlar da yürüyor, bir beğeniyi bile yürüme olarak görenler var, yorum yapmak daha fazla yürümek gibi yani düşünün artık
bence bir açıdan doğru, şimdi diyeceksiniz ki neresi doğru, böyle olması kişilerin kendi gibileri ile denk gelip buluşmasını sağlıyor, böylece birbirini eledikleri için piyasa rahatlıyor, hem biz de kimin ne olduğunu görmüş oluyoruz.
Bence zamanla birlikte herşey tersine döndü Bence artık kizlar erkeklere yürüyor Eskiden bir erkek kıza gider çıkma teklif ederdi Şimdi ise kizlar bir ortamda gördükleri erkeğe göz kırpıp tavlıyor diye düşünüyorum Hemcinslerim kızmasın😃 tabi her kız için geçerli değil kendini bilen ağırlığını koruyanlar da var
Erkeklere seçenek çok.. kadınlarada seçen çok... e bu durumda erkek kimi seçeceğini şaşırırken! kadın kimi red edeceğini şaşırıyor!😂 Çok fena bir ahir zamandayız be..
Olay çok basit. Erkekler gibi, kızların da libidosu var.. Bir kız, bir erkeğe açılacak olsa erkek hemen değerlendirir. Ancak bir erkek, bir kıza açılacak olsa kız tercih eder.. Çünkü sırada başka erkekler de vardır. Olay bu aslında biz erkekler olarak çok kolaydan satıyoruz kendimizi. Ego dediğimiz olayı yapmıyoruz ancak kızlar umursamaz davranabiliyor. Çünkü zaten biri olmadı diğeri ile deneyebilir, erkekler için öyle değil. Umursamayan erkekler daha çok el üstünde tutuluyor ayrıca.. Durum karmaşık.. Biraz ağırdan satsak bütün kartlar tekrar dağıtılabilir.. İyi geceler..
Şimdi ne tüm erkeklere ne de tüm kadınlara haksızlık yapmak olmaz. Bu kişilik meselesi kimi var karşı cinsi sadece bir cinsel obje olarak görüyor kimisi var karşı cinsle sohbet muhabbet etmekten hoşlanıyor kimisi de var ki sadece evleneceği kişiyi bekliyor. Evet haklısınız belki günümüzde ilk insan çeşidi biraz fazla bulunuyor ama bence abartılıyor. Arkadaş olup konuşmak istemek hemen yürümek manasına gelmemeli. Sonuçta hepimiz duygusal varlıklarız. Sadece cinsellikten zevk almıyoruz. Beraber güzel zaman geçirmek dertleşmek te insana keyif verebilir. Ve bu tür eylemler yanlış anlamlara gelmemelidir bence.
Kızlar yürümüyor yani gözlerim niye öyle hep denk geliyor kızlara yürümem birden cereyen eder iyi bulduklarıma yakınlık gösteririm buda yürümek değil bu arada yanlızdıktan bahsettin herhangi bir kızın aşk hayatımda ne gibi yararı oldu ki kızlar olmasa dert yanayım dert edecek ne yararı oluyor deki önceden böyledin sonra böyle oldun yararı bu oldu de zaten herşey müthiş ise etrafın kızlarla doluyor bir kötü duruma gel hiçbirini bulamazsın o zaman tüm kızlara yürüsem dahi ne zararı çıkar tek bir kadına bağlanınca ne oluyor ki ne gibi yararı var ve ben niye yararını göremedim
Daha lise çağlarındaki bı gencin "Türk kızları da çok sıkıcı, kocalarının tekrar evlenmesini istemiyorlar" (dfjsk:/) lafından sonra iyi ki ülkemiz kültüründe doğup büyümüşüm dedim. Emma detayının da hak verilmeyecek yanı yok. Önleri açık olsa yürümeye gerek duymazlar da işte yazık kısıtlandıkları için nereye saracağını şaşıracak kadar azınlıktalar.
Abarttığımı düşünmüyorum. Hatta bir çok kız arkadaşı olan erkek de ne kadar iyi gibi olsa da o tayfanın yolundan gidiyomuş gibi geliyo bana. bı çok karşı cins kanka nedir allaşkına!
Erkekler yürüyor. Inanmiyorsan fake hesap aç bak bakalım ne kadar erkekten takip isteği geliyor buradaki yorumlardan. O yüzden abartilmiyor. 6 seneden beri bu sitedeyim şimdiye kadar 100 erkeği engellemisimdir burada. 80 yakın takip istediğini kabul etmedim. Bir yorum yazıyorsun 2 erkek takip isteği atıyor özellikle bu sitede çok fazla abaza erkek var. O yüzden genelde kadınları ekliyorum.
Ya artık çıkın bu kafadan :)) kendini bilen elit ve alfa adamlar, zeki, olgun kişiler sırf karşısındaki dişi diye yürumezler! Zeka ararlar, belkide o çok güvendiğiniz güzelliğiniz yetmez !! :) Ahlak ararlar ! Güzel ve kaliteli karakter ! İsterler ilk önce. .
Bazı erkekler cidden abazanlık seviyesini de aşmış bir şekilde koşuyorlar.. bu durumda kızların abarttığını düşünmüyorum..
Ama normal tanışmak isteyen ve sadece arkadaş olmak isteyen erkekler önyargı nedeni ile arada kaynıyor.. ona üzülüyorum.. suçlusu biz değiliz.. abazanları uyarın valla..
Bu çok doğru: sınırsız alternatifi olduğunu düşünüyor. Bu yüzden gerçek duygulara önem vermiyorlar kalpler kırılıyor. Boşuna zaman akıtılıyor ve ruhen tükeniyoruz. Sosyal medyada ilk önünüze arkadaş tanıyor olabilirsin çıkıyor, erkek de ekleyip duruyor tanıdı tanımadı yeter ki kadın olsun.
Burası yanlış anlaşılmaya müsait bir ortam aslında sadece burası değil artık her ortam öyle bazan bir selam bile yanlış yerlere gidip abartılabiliyor kadınlar tarafından ama bazılarıda her kadına asılabileceğini düşünüyor her ikiside mevcut
Sosyal medyaya bakma ki zaten o en popüler 4-5 sosyal medyada yürüme işleri çok azaldı. Ks'ye bakma buradı bambaşka ortam herkes sahte herkes gizli kşmse bilmez buraya üye olduğumuzu vs ki ona rağmen buradaki abazaları çok abartıyorlar halbuki %10'luk vir tayfa o sürekli her kıza yazanlar yani.
Geçen kedileri izledim erkek kediler deli divane olmuş dişi kedi arıyor. Dişi kediye bakıyorum oralı olmuyor vermiyor. Hayvanlarda bile erkekler hep koşan taraf. Ne bu çile arkadaş. Dişiler rahat peşinde bir sürü erkek var o yüzden kazanma şeysini anlayamaz. Yokluk çekmiyor ki
Evet. Ama kızlar da mesaj kutularına gelen mesajları kendi mükemmelliklerinden zannediyorlar halbuki 2747273. mesaj attığı kişi oluyorsunuz. Bu psikolojiye girmeniz gerçekten yürekli insanları kıldan nem kapıp elemenize hep daha iyisi hep daha iyisi demenize sebep oluyor. Ama bunun bir sebebi de bir kızın çok hoşlansa bile bir erkeğe mesaj atmaması. Herkes mecburen bolca şansını deniyor başka kim atacaktı hal böyleyken :)
Ahlaksızlık bu olsa gerek gözü aç olan insan karşındaki öyle değilse bunu göremez aç olan inan tok yok yanıt gibi bir durum hakikaten abartmayı sosyal medyayı bu tür saçma şeyler kullanmayı tercih eden sürüyle insan var hepinize boşsunuz diyprum iyi günler
Soru soruyorsunuz cevap veriyoruz Abaza oluyoruz yürüyen oluyoruz bence kızlarda şöyle bir durum var erkekler artık eskisi kadar basit insanlar değiller bu yüzden kızlar ilgisiz kaldıklarından dolayı erkeklere karşı kompleks uyguluyorlar yani düşünsene nasılsın diyorsun ya Abaza mısın diye cevap veriyor bu bence kadınların günümüzde kendi kendilerini değersizleştirdiğinin bir göstergesi
Her ikiside doğru diyebiliriz, piyasada çok soysuz ve yılışık erkek var ve sırf kızla birlikte olsun diye serefinden ödün veren mallar çok, kızlarda salak değil tabi görüyorlar bu kerizleri ve kendilerini tatmin ediyorlar. Kızların yaptığı yalnıs "her erkeği öyle zannetmeleri" ben şahsen hayatimda çok az kişiye yürüdüm, yürümem için o kişiden sinyalde görmem gerekir sinyal görmeden yürümem, sapiklikta yapmadım ama gel gelelim hepimiz bu salaklardan dolayı aynı kefeye konuluyoruz :D
Maalesef yaşadığımız çağ çok kötü etrafımızda kötü örnekler var. Bu yüzden biri arkadaş olarak yaklaşsa bile hemen kendimizi geri çekiyoruz. Onları kötü niyeti yoktur tabii. Ama günümüz çok kötü biz kadınlar diken üstünde yaşıyoruz maalesef.
Erkekler yürüyor kızlarda önlerine atıp kendini bu bana yürüyor diyorlar kızlar kuyruk sallıyor erkeklerde canı sıkılıyor başkasına gidiyor (herkes için geçerli değil bazı kesimler için ) yani herkes insani bir şekilde dursa böyle olmaz
Kızım hepsi olmasada önüne gelene yürğyen çok damacana ile aşk yaşayan kanı bozuklardan ne beklenir aynısının kadın versiyonlarınıda unutmayalım hani Kalbi sevgi ile dolu olmayanın aklı başka tarafında oluyo çünkü
Beni rahatsiz eden durum sevgilisi/esi olan bir erkegin ilgisini cekmeye calisan bayanlar... Nedense onlara ayri bir duskunler... Birde esini aldatan erkekler...
Kızlarda fena :) önce yangının ilk ateşini başlatıyorlar sonra oltalığı ayağa kaldırıyorlar. Ateşle oynarsan yangın çıkar elbette 👍 Erkekler sütten çıkmış ak kaşık değil tabi beğendiği biri olsun karaktersiz biriyse hiç yoktan şansımı deneyim diyor.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Garsonluk yapiyordum 1 sene önce bir çift geldi siparişlerini almaya gittim kiz tip tip bakıyor onun tipsiz sevgilisini ne yapayım ben alt tarafı isimi yapıp siparişleri alıyorum sanıyor asiliyorum
Bazi hesaplarim Unisex hesap kullanan biri olarak erkekler cok yuruyor erkek oldugunu ogrenince ya da istedgini alamaiyinca bastaki o kibar ve naif insan gidiyor yerine adi serefsiz hasasiyetiz teki geliyor kufurler hakaretler tehditler Nadirde olsa insan evladi cikiyor muhabett ediyoz
Abartılıyor. Herkese yürüyen biri hem kendini kandırır hemde karakterinde bir eksiklik vardır. Bir kadına beyaz gül bahçesinde ki tek kırmızı gül olduğunu hissettirmek duyguların en güzelidir. 🌹
Söyle bir durum var erkekle kızın bir ilişkiye başlaması için teklifin erkekten gelmesi gerekiyor erkek te şansını deniyor ama abazalar tarafından o kadar çok rahatsız edilmiş ki kızlar artık iyi niyetli veya kötü niyetli kendisine gelen her mesajda direk abaza gibi yürüyor gibi ithamlarla yaftalaniyoruz hemen (buna sebebiyet veren abaza erkekler kızlar 1. Derece suçlu değil )
Kişiden kişiye değişir bu durumlar. Bazı erkeklerde özgüven sıfır kızlar beni sevsin diye köpeklik yapan palyaço tipler muhtaçlar yıkıklar var. Aynı şekilde böyle olan kızlar da var. Bazen kızların abarttığı da bir gerçek.
Yani bilemedim ki şöyle de bir durum var güzel giyinen özen gösteren kadınlara bile hem cinsleri bakarken illaki bizimde gözümüz kayıyor tabi bu durum bakış esnasında göz göze gelince yürüyormuş gibide anlaşılabilir
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Tamamen kizlarin abartısı hele bazıları kendisini bulunmaz hint kumaşı zannediyor bir erkek ondan hoşlandığımı artık yıllarca o erkeğin ona ilgi duyduğunu zannediyor
Bir kıza adres sorsan taciz olarak algılıyorlar , bir erkeğe kadın selam verse biz naziklik diyoruz , ego kibir ve Türk kadınlarının karakteri ile alakalı sadece , erkeklerde de suç var her kızın gotunu kaldırıyorlar sonuç böyle oluyor
Erkekler tüm kızlara yürüyor ve onları kandırıyor paralı ve yakışıklı olanlar.. sonrası aşk acısı yaşayan binlerce kız hiç aşk acısı yaşayan erkek gördün mü erkekler ilk kızdan sonra alışıyor ama kızlar ilk erkekten sonra herkesten darbe yiyor
İşte dediğiniz admı tanmıyorum (öylesine adam ile demek olmaz, ayrıca kızlar birbirinden habersiz herhalde) Benim tanıdığım ne fazla yakışıklı ve de gariban diyebilirim. Ama her sene en az iki sevgili yapıyor. Sanal dünyası da bir başka.
Bence madalyonun iki yüzü var aslında... herkesin fıtratı farklı tüm kızlara yürüyenler de var... durumu abartan kızlarda... yürümesine izin verenler de... gibi gibi örnekler arttırılabilir...