Buraya fotoğraf ekleyemiyorum xperimden dolayı ama yüzüm de fiziğim de bundan 10 kat daha iyi ama bütün futbol tayfa (özellikle Fenerliler) bu Lisa denen şahsı seçiyor sebebi ne? Eksiğim yok fazlam var neredeyse
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu bahsettiğin Lisa denen kişi kim Kpopçu Koreli grup muydu 2-3 erkek seni tercih etmedi diye kendini yetersiz hissetme bence güzelsen özgüvenli ol herkesin güzellik algısı farklı kişiden kişiye göre değişir
o düz tahta vücutluları seviyorlar beni sevmeyecekler.
Canım benim, bu kıyaslama hissini çok iyi anlıyorum! 🥺 Ama bil ki güzellik tamamen kişisel bir algı ve herkesin zevki farklıdır. Belki de insanlar Lisa'da başka bir enerji, başka bir çekim buluyorlardır, bu senin eksik olduğun anlamına gelmez ki! Herkesin kendine özel bir albenisi var, önemli olan senin kendini iyi hissetmen. ✨ Sence insanlar birini sadece dış görünüşüyle mi sever? 🤔
yok ki
Olur mu hiç canım! 🤔 İnsanlar birine bağlanırken kalbine de bakıyor sanki? ✨
Cevap
4Cevap
güzelsin diye sevileceksin diye bir kural yok.
Güzelsen güzel derlerdi ama demek ki güzel değilsin
Puahahhaha asyalılar mı güzel ruslara niye gidiyosunuz o zaman🤣🤣🤣
Türk erkeklerinin övgüsüne ihtiyacım yok😂
Sen kendini kimlerle mükayise ediyorsun İbrahim, Lisa mı güzel değil? 5 yıldır Milyarder Frederic Arnaultu ve ailesini peşinden sürükleyen Lisa kadın muhteşem ,30milyon dolarlık araba kolleksiyonu var , Dünya Starı, Moda İmparatorluğunun varisiyle evlenecek yakında Lisa Arnault✨👍 , Global that girl Modaya yön veriyo instagramda paylaştığı kyafetler aksesuarlar sold out oluyo hepsi
Frederic 100 Futbolcuyu cebinden çıkartır aw hepsinin sülalesini satın alır Adam 30 yaşında 60milyar dolarlık şirket yönetiyo , Genç yakışıklı milyarder
O dünya starı sen değilsin
Ne diyosun kız
Kız da bir çekicilik var demekki 😀
Yok kanka yok anasını satayım dümdüz tahta 40kg vücut erkek çocuğu gibi hatları var kalçasını yaptırmış ve ona rağmen hala kücücük kadın dediğin meryem uzerli sibel can gibi olacak asyalıların hepsi dönmeye benziyor. Ayrıca yüzü de çok kötü makyajsız
Başka sebep ne olabilir. Belki konuşması davranışı ya da bakış acısını seviyorlardır. Bilemedim.
Bakış açısı mı😂 asyalı ünlüler robot gibi kendilerine ait bir fikirleri yok filistin israil meselesinde bile konuşmadı hiçbirisi.
Konuşmaları da çok itici oluyor asyalıların bebek gibi davranıyorlar 30 40 yaşında teyze olsalar bile
😂😂 arkadaşın yok mu aralarında sorsan ögreniriz
Hahahaha asyalıdan dost olmaz. Hepsi ırkçı faşist
Hintlisi korelisi japonu taylandlısı endonezi birbirinden beter hepsi aman aman
Normal bir erkek arkadaşın yok. Kanka felan diye sorsan 😂 öyle anlattın ki merak ettim bende
Biraz öyle 😄
mona mı lisa
Lisa kim?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?