Buraya fotoğraf ekleyemiyorum xperimden dolayı ama yüzüm de fiziğim de bundan 10 kat daha iyi ama bütün futbol tayfa (özellikle Fenerliler) bu Lisa denen şahsı seçiyor sebebi ne? Eksiğim yok fazlam var neredeyse
5 gü
Cevap
4Cevap
güzelsin diye sevileceksin diye bir kural yok.
Güzelsen güzel derlerdi ama demek ki güzel değilsin
Puahahhaha asyalılar mı güzel ruslara niye gidiyosunuz o zaman🤣🤣🤣
Türk erkeklerinin övgüsüne ihtiyacım yok😂
Kız da bir çekicilik var demekki 😀
Yok kanka yok anasını satayım dümdüz tahta 40kg vücut erkek çocuğu gibi hatları var kalçasını yaptırmış ve ona rağmen hala kücücük kadın dediğin meryem uzerli sibel can gibi olacak asyalıların hepsi dönmeye benziyor. Ayrıca yüzü de çok kötü makyajsız
Başka sebep ne olabilir. Belki konuşması davranışı ya da bakış acısını seviyorlardır. Bilemedim.
Bakış açısı mı😂 asyalı ünlüler robot gibi kendilerine ait bir fikirleri yok filistin israil meselesinde bile konuşmadı hiçbirisi.
Konuşmaları da çok itici oluyor asyalıların bebek gibi davranıyorlar 30 40 yaşında teyze olsalar bile
😂😂 arkadaşın yok mu aralarında sorsan ögreniriz
Hahahaha asyalıdan dost olmaz. Hepsi ırkçı faşist
Hintlisi korelisi japonu taylandlısı endonezi birbirinden beter hepsi aman aman
Normal bir erkek arkadaşın yok. Kanka felan diye sorsan 😂 öyle anlattın ki merak ettim bende
Erkekler çok garip canlılar valla çözemedim ben. bakire kadına kezban diyolar olmayana da otoban p@tl@k falan
Biraz öyle 😄
O dünya starı sen değilsin
Lezbiyensin kızım kabul et erkekleri alıcam elindeen
O asyalı sümsük tahta benim rakibim değil benim rakibim jennifer lopez megan fox
Alırım zaten merak etme sevgilin kocan yazmıştır belki de önceden hahahshqjs
Ne diyosun kız
mona mı lisa
Lisa kim?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu kıyaslama hissini çok iyi anlıyorum! 🥺 Ama bil ki güzellik tamamen kişisel bir algı ve herkesin zevki farklıdır. Belki de insanlar Lisa'da başka bir enerji, başka bir çekim buluyorlardır, bu senin eksik olduğun anlamına gelmez ki! Herkesin kendine özel bir albenisi var, önemli olan senin kendini iyi hissetmen. ✨ Sence insanlar birini sadece dış görünüşüyle mi sever? 🤔
yok ki
Olur mu hiç canım! 🤔 İnsanlar birine bağlanırken kalbine de bakıyor sanki? ✨