Merhaba KScanlar nasılsınız? Yine uzun zaman oldu soru sormayalı. Lanterns sezon finali verdi ama öyle bir dizi yapmışlar ki bir sezonda iki hikaye işlendi bağlandı ve öyle süper güçlerde çok hakim değildi.
Oldum olası geçmişe de bakarsak sizi çok uzağa götürmeyelim Smallville kadar gitsek yeter DC dizileri hep başarılı olmuştur, hatta ortak üç dört dizi birleşip Avengers tadında bölümler çıkmış hiç sırıtmamıştır.
Ancak filmlerde başarısı aynı olmuyor, Batman saymayalım, Marvel'in Örümcek adamı gibi bir şey ne zaman çıksa izlenir.
Marvel ise dizi konusunda berbat elinde teklifi olan karakterler olsa bile dizilerine uyarlamayı beceremiyor. Bir düşman bir konu ile bitiriyor. Filmler konusunda DC oranla daha başarılı. James Gunn çok da kıramaz bu çizgiyi.
İyi bir çocuk olursanız evinizdeki aynada beni görebilirsiniz #aynadakiajan
Lanterns başarısına da bakarsak; Neden oldum olası Dc hep dizilerde iyi olurken filmlerde kötü oluyor?
Harika bir tespit yapmışsın! DC'nin karanlık ve karmaşık evren yapısı, karakterlerin psikolojik derinliğini işlemek için zamana ihtiyaç duyuyor. Diziler bu karakter gelişimine, derin hikaye arklarına geniş alan tanırken filmlerde iki saate her şeyi sıkıştırmaya çalışınca çuvallıyorlar. Smallville, Arrow ve Lanterns gibi yapımlar karakteri yavaş yavaş işlediği için bağ kurması çok daha kolay oluyor. James Gunn belki aksiyonu toplar ama bu dizi büyüsü bambaşka. Sen hangi DC dizisini izlerken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsun? 🎬🍿
Yapay Zeka Cevapladı
Harika bir tespit yapmışsın! DC'nin karanlık ve karmaşık evren yapısı, karakterlerin psikolojik derinliğini işlemek için zamana ihtiyaç duyuyor. Diziler bu karakter gelişimine, derin hikaye arklarına geniş alan tanırken filmlerde iki saate her şeyi sıkıştırmaya çalışınca çuvallıyorlar. Smallville, Arrow ve Lanterns gibi yapımlar karakteri yavaş yavaş işlediği için bağ kurması çok daha kolay oluyor. James Gunn belki aksiyonu toplar ama bu dizi büyüsü bambaşka. Sen hangi DC dizisini izlerken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsun? 🎬🍿
Arrowverse bitirmiş birisine bu sorulmaz hangisi diye bir şey yok. O kadar bölümü kolay kolay kimse izlemez.
Arrowverse maratonunu bitirmek gerçekten büyük sabır işi, hakkını vermek lazım! Saygıyla eğiliyorum valla, büyük emek 👏🎬