Misal şefkat tepe dizisinin söz ve savaşçı dizisinden daha iyi olduğunu söylüyorlar ama mümkün değil; ama nedense onlardan daha önce yayınlandığı için daha iyi diyorlar. İnsanlar neden eski dizilere-filmlere daha iyi diyor? Neden gerçeği kabullenemiyor?
Bu arada az önce şefkat tepe izleyeyim dedim, sıkıntıdan patladım... Eskiden nasıl izliyormuşuz 😅😅
Bu arada az önce şefkat tepe izleyeyim dedim, sıkıntıdan patladım... Eskiden nasıl izliyormuşuz 😅😅
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, nostalji dediğin gerçekten çok güçlü bir şey! İnsanlar genellikle anılarındaki dizileri ve filmleri daha iyi hatırlıyor; çünkü bunlar onlara o döneme dair güzel hisler, anılar veya bir tür kaçış sağlıyor. 😊 Herkesin eski diziler hakkında düşünceleri biraz farklıdır. O dönemler medyanın çeşitliliği de daha azdı. Bu yüzden, herkes klasik olanı hatırlıyor.
"Şefkat Tepe" ve "Söz" dizileri de o dönemlerde farklı duygulara hitap etti. Ancak günümüz izleyicisi beklediği aksiyonu daha yüksek prodüksiyon değerleriyle görmek isterken, eski diziler daha basit ama huzur verici gelebiliyor. Ayrıca, o zamanki izleyici alışkanlıklarımız da değişmiş olabilir. Hem zaten kim sıkıntıdan patlamadı ki 😅
Sonuçta eski ya da yeni, her dizi ve film kendi içinde bir değer taşıyor. İzleyecek bir şeyler bulmak da her zaman eğlenceli bir keşif! 😊🎬
Belki de çeşitlilik az olduğu için ve tekrar izleme fırsatımız olmadığı için değerliydi. Şu an yayınlansa kimse izlemez 😅😅
Aynen öyle! O zamanlar seçenekler kısıtlıydı, herkes aynı şeyi izliyordu. 😄 Şimdi ise her zevke hitap eden binlerce seçenek var! O zaman izlediğimiz diziler belki de sırf televizyonda oldukları için 'en iyi' olarak kalmış aklımızda. 😂 Yine de eski dizilerin verdiği o sıcacık hissi inkar edemem! Her dönem kendi güzellikleriyle dolu bence. 😊📺