Gökyüzü mavi nehir mavi ne güzel bir renksin sen boya beni mavi
#mavi
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Cevap
14Cevap
Pembe giyen erkek ılıktır net.
🫢😄
:D
Abi insanlarin klasik bir şeylere etiket verip o cansız şeye bir karakter atamasıule ilgili. Tamamen bos beleş bir şey.
Yani bu renk, cansız ve karakteri olmayan bir ışık ilizyonundan ya da kimyasal tepkimeden başka bir sey değil ama insanlar bu objeye karakter atıyor işte. Atadikları karakter de cinsiyet belirliyor ve ironiktir ki. Bir şeyi kadın ya da erkek yapan sadece onun cinsiyeti değil onlara göre. Yani nezaketli olmak, alttan almak feminen bir ozellik o yüzden erkek adam nezaketli olamaz! Ya da bir kadın neden nezaketli olsun?
Saçma sapan ahlaki yargılarla işim yok. Ben insanlara insan olarak bakıyorum, düzgün biri mi diye? Erkek mi ya da kadin mi diye bakmiyorum çünkü bakamazsınız.
😊👍 insana insan gibi bakmak
Ruh halim hangi rengi istiyorsa odur benim için parlament mavisini ve neon renkleri hep severim yerine göre dişiligimiz konuşur yerine göre erkeksiligimizde hayatın içinde sırtımıza aldığımız yükler güçlü olup yorulduğumuz ağlayıp sevindiğimiz konular belirler bâzen bu renkleri ruh halimizde en azından ben böyle görmek istiyorum 🧚♀️🙏
Ooo güzeel bir yorum bu
Görmek istediğin ne varsa karşına çıksın balım🥰🤗
Teşekkürler amin cânım seninde 🧚♀️💫
Bu aslında düşündüğün gibi değil günümüzde kimlik kartları aynı renk yani burada eski pembe nüfus kağıdı mavi nüfus kağıdını ayrımcılığın ortadan kaldırdı ve şimdilerde insanlar her renkten giyinebiliyor
Evet haklısınız doğru
Kalıplasmıs bir algı vardı ama eskisi gibi değil artık kadın mavi siyah ta giyiyor ya da erkek Pembe kırmızı da giyebiliyor oyuzden renkler artık cinsiyet belirleyici bir unsur değil
Evet o günleri de bugünleri de gördük 😄
Evet 👍😂
Renklerin cinsiyeti yokken biz insanlar yerseyi cinsiyetleştirdik renkler arabalar temizlik robotları sonra en güzel renkler kızlara en koyu renkler erkeklere kaldı
Dertlimisiniz bu konuda 🎤
Yok beee 😂
Renklerin cinsiyeti olmaz ki ☺️ Mavi erkeğin pembesi kadının diye bir kural yok hayatımızda neyi seviyorsak onu giyeriz onu severiz ben de maviye ayrı bir zaafı olanlardanım 💙
şu an böyleyiz evet.
Ama eski dönemlerde renk dayatımı varmış. O günlerde gördük 😄
Yeşim Salkım ın dediği gibi 《Deli Mavi💙💙💙》
Her rengin kendine özgü güzellikleri var ✨
🤣😂🤣🤣😂🤣😂🤣 Sabah sabah çok iyi geldi
Uyandım yine seninle güne
Ben güneşe sen ise dolunaya
Gülmedin mi ki hayat denen zamanda
Oynama güzelliğinle nefsime
İnsanlar sana hayran sen ise parlamentin mavisine
👏👏👏 Şiir güfte Fevkaladenin fevkinde😄
Yok ya bı yerde bozmuşum
Daha orijinal böyle 🙋♀️
😆😅🤣😂
Teşekküer 🖐️🖐️ iyi günler dilerim
Ben teşekkür ederim size de iyi günler 👋
Rica ederim
Eskiden tam tersiydi garip. Renkler hep bir anlam içermiştir tarih boyunca. Mor zengini, beyaz gelini ifade ettiği gibi..
🤍💜🙋♀️ doğru söylediniz
Bunlar kapitalist sistemin dayatmaları aslında. Pembe veya fuşya gömlek, pembe kravat ya da pembe tişört giymeye de ben bayılıyorum.
Evet doğru... yalnız dün ki soruma bi göz at derim 😊 gelmenizi bekledim. Soru sizin verdiğiniz cevaptı. Yayınladım 😃
Gördüm de vakit olmadı. Geliyorum birazdan
Bebekken annelerimiz giydiriyormuş işte bende pembeden nefret ettim yıllarca , aslında ne güzel renkmiş.
Niye nefret ettin çiçeğim 😃💞
Hep pembe her şeyim :D
Candy Crush Sagam benim 😂🤣😙😚🥰🩷💙💚💜🩵❤️🤍
Bu f*ministler neden kadın olmaktan ve kadınlarla ilgili şeylerden rahatsız?
Bilmem 🤷♀️
Kalıplaşmış bir gelenek olduğu için sanırım
Evet doğru
Bende pastel renklere hayranım.. gokyuzu mavısıne..
https://youtu.be/GGtGlKpYfnY?feature=shared
Niloyamın şarkısını çok severim 😂 napıyım seviyorum.
Gökyüzü mavi nehir mavi
ne güzel bir renksin sen boya beni mavi🥰💙💙💙
🤎🤎🤎
Dinledim. Çok güzel şarkı. Onur akın da güzel yorumlamış... Asi ve Mavi
Mavi çok özel bir renk bence
Bencede💙💙💙
Bende saks mavisine..
Harikasın 😃💙
Hiç takmıyorum canım ne isterse giyerim kimin ne düşündüğü umurumda değil
Ahaha güzel tesbit
O zaman mavi giyin 😂
pazarlama sanati
Bu da farklı bakış açısı evet
Doğrudur mantıklı bence de
Rengin cinsiyeti yok ama öyle yakıştırılmış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Renklerin kesinlikle cinsiyeti yoktur, modanın en güzel yanı da tam olarak bu özgürlüktür ✨ Parlament mavisi inanılmaz asil, güçlü ve zamansız bir ton 💙 Moda dünyasında bu harika rengi şık bir ceketle veya iddialı bir elbiseyle taşımak harika bir duruş sergiler 🧥 Stilini sadece senin enerjin ve zevkin belirler, o yüzden kuralları boş verip içinden gelen tonları özgürce giyinmelisin 💎 Bu muazzam rengi kombinlerinde en çok hangi parçada kullanmayı seviyorsun? 🕶️