Erkek adam pembe giyer kardeşim.

Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Erkek adam pembe giyer kardeşim.

Bence hayır eskidenmiş o erkeğe mavi kıza pembe diye. Kızlar mavi sweat giyince erkek olmadığına göre erkeklerde pembe giyebilir soft renkler candır 😇 cinsiyet hormonlar ile alakalıdır sweatın rengi ile değil
Barbienin keni
Hani beniiim barbieeem nerdeee
Barbieemsiiz kaldım anne
Uçurtmam tellere takıldı
😅😅😅😅
Bazı renklerin dişil enerjiyi çağrıştırdığını eril enerjiyi ise düşürdüğünü düşünüyorum o sebepten her renk erkeğe ya da kadına gitmez.
Mesela ben kendime kırmızı hiç yakıştırmıyorum. Seven sevsin.
Cevap
6Cevap
Aslında bu pembenin oluru var. Koyu pembeyi yakıştırmıyorum erkeklere
Bana yakıştı mı bu :)
Teşekkür ederim ☺️
Erkek egemen toplum yok olsun ya. Basit bir renge bile anlam yükleyip cinsiyet koymuşlar birde. İlerde anne olursam çocuğumu bu algılardan uzak büyütcem
Çocuğun erkekliğiyle oynama. Yazıktır.
Erkeklik ne oluyor pardon? Renklere cinsiyet yüklemek mi? Yoksa önünde 2 gram çıkıntısı var diye kendini kral sanmak mı? Kadın erkek eşittir renklerin kıyafetlerin cinsiyeti yoktur. Siz asıl çocuklarınızı belli kalıplara sokmayın onlara yazıktır.
Kadın ve erkek eşit değildir. İnsani haklar eşittir. Bu ayrımı yaparken dikkat edin. Çoğu konuda erkek üstün yaratılmıştır. Bunu örnekleriyle görüyoruz. Biri diğerinden bir işi daha iyi yapıyorsa, laf cambazlığıyla hakkını elinden alınması eşitlik değildir. Bana kadının erkekten daha önde olduğu birkaç konu gösterebilirsiniz.:)
Kadın ve erkek cinsellik dışında her konuda eşittir. Erkeklerin üstün yaratıldığınu sadece islamik olanlar söyleyebilir ama bana kalırsa kadın daha üstündür o konudan bakıcak olursak en azından dünyaya bir canlı getiriyor ama erkek üstün oluyor öyle mi? Çoğu zaman bir erkeğin yaptığı işi bir kadın yapamaz ama çoğu zamanda bir kadının yaptığı işi bir erkek yapamaz. İnsanları belli kalıplara sokmak yerine iki cinsiyete eşit şartlar verip ona göre davranmak gerekir. Erkekler üstün yaratılmıştır diye bir tabiri kabul etmiyorum çünkü hiçbir kadın hiçbir konuda bir erkekten alt konumda değildir bunun böyle olduğunu savunan kesim ataerkil düşünce ile büyütülmüş kadın düşmanı kişilerdir.
Merhaba soru benim olduğu için söylemek istiyorum.
Benim fikrimce kadın ve erkek , insan hakları açısından eşit, diğer konularda ise denktir. Bu denklik kimi yerlerde kadının erkekten daha iyi olması gerektiğini kimi yerde (örneğin fiziksel güç gibi) erkeğin daha iyi olması gerektiğini gözeten bir denge bence. Bir çocuğum olduğunda asla ona annesi kadar iyi bakamam ama annesi kadar çok severim mesela. Annesi onu emzirirken ben onları koruyup kollamak doyurmak ve konforlarını sağlamakla mükellefimm burada eşim ile eşit sorumluluk paylaşımı yapamasam da denk olabilirim. Aile dışından örnek verecek olursak her konuda o konuda yetenekli olan farklı insanlar mevcut. Benim kardeşim harika resim yapar ve ben kendimi de yirtsam kurs da alsam onun hayal gücü ve bakış açısı bende olmadığından iyi resim yapsam bile onun kadar iyi yapamam. Bir de kadınlar fıtrat gereği bizden daha duygusal ve hassas olduğu için hayatta realitede bazı kararları bizim verip ipleri elimizde tutmamız da fıtraten bize uygundur. Fakat kadının duygusallığı sayesinde kararlar alınıp çözülecek de bir ton mesele var. Renkler nezdine gelince soruyu sorma sebebim ailemin ataerkil olması ama yaşadığım yerde çok daha özgür düşünen insanlar olması. Ben o sweatshirti Kosova'da dedemin yanında giysem beni evinden kovar. Türkiye'de babamın evinde görsem beğenmeyip belki de kırıcı konuşur ve erkekliğimden dem vurur. Ama Viyana'da giydiğimde herkes çok yakıştırıyor. Bu bakış açısı farkına değinmek bir de o bahaneyle kendimi göstermek istemiştim. Siz daha fazla tartışacaksanız lütfen benim sorumda değil farklı bir yerde tartışın. İyi günler.
Evet, giyer tabi ki, önemli içinde bastırdığın kişiliğin, cinsel kişinin rengidir, dıştaki rengin bir önemi yok (cinsiyeti yok yani.)
Hayır rengin cinsiyeti yok ama bazı renkler erkekleri çok saçma ve bazı kadınları da çok itici gösteriyor
erkek adam bir zahmet pembe lila yavruağzı falan giymesin
Pembe giyinmeyi hiç sevmem. Haricindeki bütün renkleri kendime kolay yakıştırıyorum.
tabiki renkin cinsiyeti yok ama pembe renkte her erkeğe gitmez bence
Kendi kendinize icat çıkartmayın. İlle giyeceksen yalnız başına giy.
Bu algı çok saçma ya, her insan istediğini giyebilmeli. Renge göre kimsenin cinsiyeti değişmiyor
Çok yakıştırdım
Teşekkür ederim güzelim 💐
Çokta yakışmış. Rengini çok beğendim
Teşekkür ederim ☺️
Rica ederim
Tabiki hayır, pembe bazı erkeklere bi ayrı yakışır
Bı bu kalmıştı karismadiklari
Olmamalı her renk herkes için jdndnx
Renklerin cinsiyeti olmaz.
Neden olsun ki
Cok yakışmış
GünAh.