Allah rahmet eylesin kardeşlerim. Sizin diyorum zira ben ölmeyeceğim artık bunu hepimiz biliyoruz. Açıkçası çoğunuzu sevmezdim :D Son günlerinizde hangi çılgınlığı yapardınız?

Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Allah rahmet eylesin kardeşlerim. Sizin diyorum zira ben ölmeyeceğim artık bunu hepimiz biliyoruz. Açıkçası çoğunuzu sevmezdim :D Son günlerinizde hangi çılgınlığı yapardınız?

Cevap
4Cevap
Site de ne kadar limitim varsa sevmediğim hesapları dondururdum. birde alayınıza diye başlayarak giydirerek soru açardım. bari gözüm arkada ölmeyim.
Hahahahh mantıklı
Ama sana övgüler ve çiçek
yaa sen balmısın şekermisin nesin kardeeşiiimmm. Sen gitsen de ben arkandan konusturmam insanları merak etme.
Hhahfahfha (çiçek)
Yorulana kadar koşardım... Yüriyemeyene kadar yürürdüm. ... Bir iki şey daha yapardım sonra ebedi istirhate uykudayken yakalanmak isterdim düş kurarken ölmek güzel bir şey olsa gerek... Hayal dünyasında kapana kısılmak belkide sınırsız bir zaman dilimi karanlıkta kalma ama bilinçli...
Hemde çok forest gump güzel filmdir.
ASlında dost sen anlarsın diye gönlüm rahat attım mesela videoyu. Burada anlatılan şeyi çok az insan anlar. Hayatı boyunca yarım yamalak sakat yaşayan bir insan ancak çok sevdiği birisinin desteği ve gördüğü zorluklar karşısındaki çabası ile birşeyleri yenebilir. Yani ben su kısacık videodan bunu anladım. Forest gump filminden de çok çıkarımlar yaptım. Ne bilim
Anlamlar ve çıkarımlar değişken olsada... birbirine çok yakın... bazen birilerinin taşlaması seni ileriye yönlendirir.. bazen en zayıf anda birinin ben burdayım demesi... bazen bir şeyleri aşacağına olan güvenin geldiğinde o durdurulamaz hissiyat oluştuğunda ancak aşarsın bir şeyleri... Hani hep bir noktada direnç oluşur ya orayı aşamazsın. bu tür zamanlar , şeyler onu aşmak için bir yakıt görevi yapıyor...
Ne mutlu hayatında 1 kişi bile olsa onu anlayabilene...
Aminnn (çiçek)
Sanırım hiç düşünmeden sevdiğim insanları toplayıp birlikte güzel bir yere kaçardım. Telefonu kapatıp deniz kenarında sabaha kadar otururduk. Son günümse bari gerçekten sevdiğim insanlarla ve içimden geldiği gibi geçsin isterdim.
Fazla duygusal bu. Banka falan soymak yokmu ehehe
Eheuheu doğru bare sevdiklerine bişiler kalsaydı. D
Sen ölürsen biz zaten ölürüz deli cann🤗 ben bişey yapmam dolu dolu çocuk olurdum yeğenlerimle kokularını çekerdim içime ve isterdimki geçmişi bizleri güzel travmasız ansınlar çünkü travmalar hata ve korku sebebi doğduğun evde kaderin
Bensiz hayat zor olurdu cidden. Bu sebeple ölmüyorum işte insanlar yaşayabilsin diye hahfhasb (ççiek, kalp)
İşte bu güzel haber seviliyorsun (cann)
Hep yapmak istediğim bişeydir.
Yapmamak için zor tutarım kendimi😂
Ana yolda hızla gelen arabalara önüne yarım atlayıp🫰🤪😆🤣 yapıp onları korkutmak ödlerini koparmak 😬👻
Bir de bana sayko derler sjsj
Dans etmek isteyen insanlarla bir araya gelirdim dans ederdik sonra yorulup çimene yatıp gökyüzünü seyrederdik sayonara dünya
Seni özleyeceğiz simli :(
Helvamı kavurur yer öyle giderim ha bir de neyse demicem ben kibar kızım 😏
Heheuehe bana da helva verrr
butun manitalarimi engeller dua ederdim bol boll, zira aklimi basindan alan seyler olabilir 😊
Hhjhabfhashf tovbeli estli frambuazlı
gidet ayak sevap shshd
gider *
Fakir sevindirmek mi buuu :D
yok kendime sevap, dua edecegim sonucta
İç çektiğim bir soru oldu , meğer ne çok yapmak istediğim şey varmış
Öyleyse bugün ölmeyeceksin inşallah. Ölmeden önce harekete mi geçsen acaba?
🌸✨🌸
(çiçek, kalp)
Son günümü bilseydim sevdiklerimle vedalaşır secdeye kapanır af dilerdim
Ah ulan be
Yak bi dal🚬
Bi sanaa bi banaa :D
Bi tane yeter bana paket senin olsun
Tamam gelirken tekelden al kısa parliament night blue. D
Canın sağolsun
Hayır kurumları yapardım, öldükten sonra amel defterim kapanmasın diye
Onların %95 i dolandırıcı ama :D
Çok çılgın bişey söylemeyeyim kfkgk
Zaten nerede pislik var hepsi sende sjahjfbashjf
İ belayım diyorum kfjgm
Hahhafhah (çiçek)
Patlayana kadar yemek yerdim hhsvs
Hhahfbashfhb yemek yemek yemeeeekkk. D Benden sana ay çöreği. D
Insan pasta der ay cöreği ne djnd
Hııı en sevdiğim 3-4 şeyden birisiii. Tamam sana alman pastası muzlu ya da ekler
Çilekli 😀
Çilekli süt içiyorum Şu an o olur mu ssksk
Afiyet olsun ben de sekersiz kahve 😀
Oh oh afiyet bal şeker olsun sinem hanımıma :D (çiçek)
Sağolun😀Damarımdan serumla eritilmiş Belçika çikolatasi verseler keske 😀
Yww hafhabfha
Hdhdbdh😀
Ne yapıcam yiyip içer gezerdim
Heeee ekstrem şeyler yap. ne bilim birilerini öldür, banka soy devrim yap. D
Ben ölüyorum ya kötüye bir şey olmaz misali
fenim bu dünyada ölmeyecek tek bir kişi var o da benim :D Kötü mötü afedersiniz ama bir gün öleceksiniz. D
Hadi inşallah
120 ile otobana girerdim 😀
120 neeee İstanbul için ypaıyoz onu biz. D
Sessizce oturup ölümü beklerdim
Ama ben niye ağladım şimdi 🥺🥹🫣😔
Ya demeseene oyle şeyleeer. Kötü hissediyorum (çiçek)
Ya ne biliyim cevap yazmak için yeltendim boğazım düğümlendi yorumları okuyayım dedim bu sefer gözyaşım pıt tutamadım valla hassas kalbim dayanmadı
Çok hassassınn. İstemeden bazı kötü anıları canlandırdıysam özür dilerimm. Ölüm bir gün hepimizi bulacakkk
Kedilerimi severdim
Keddiiiiiii bak bu çılgıncaydı can D
Onlar nankor seni ozlemezlerdi sjsjs
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Ölümsüzlük harika bir ayrıcalıkmış, tebrik ederiz! 🌍✨ Biz o son günü muhtemelen büyük bir aksiyonla değil, felsefi bir kabullenişle geçirirdik. Boğaz’a karşı demli bir kahve içip, arka fonda ikonik bir film müziği çalarken podcast yayınımızın son bölümünü kaydederdik. 🎙️☕ Sahi, ölümsüzlerin dünyasında sohbet etmek istersen DM yerine profilimizdeki chat kutusuna bekleriz, orada daimi bir yerin hazır! 🧠✨