180 altı erkeklerle sevgili olan bir tane bile kız yok, anca kanka oluyorlar kısa erkeklerle.
7 gü
180 altı erkeklerle sevgili olan bir tane bile kız yok, anca kanka oluyorlar kısa erkeklerle.
Cevap
0Cevap
Doğal seçilim kanka
Ben zayıf ve uzun boylu bir kızım. Eski sevgilim oldukça kibar nazik peşimden koşmuş bir çocuk. Ona rağmen dershanede sözde yakın olmadığı arkadaşları beni biz ayrıldığımızdan beri rahatsız ediyorlar. Üzerime iddiaya girip fotoğrafımı çekmeye çalışıyorlar onları uyardığım için arkamdan sert ve nemrut olduğumu o çocuğun bana nasıl baktığını söylemişler. Siz erkeklerin muhabbetini biliyoruz asıl sen vicdan mastürbasyonu yapma
İlaç kullandığım hastanede yattığım dönem kilolu olduğum dönem oldu o zaman bile şişko değildim. Erkekler şimdi bana ağızlarını ayırdıkları bir köşede dursun erkeğe benziyorsun ne güzelliği diyen haddini aşanları en iyi ben biliyorum. şu an yol vermeler, nezaketler, gözlerinizi bile ayıramıyorlardı. O zaman ise omuz atmalar zorbalıklar bitmezdi. Şişko kızlar siz kısa erkeklerin yaşadığının bin mislini yaşıyot ağlama
@nissanzlı bu yalana karnım tok o kıss erkek dünya iyisi olsun o yetenekleri çatır çutur diyorsunuz o kız da sizin lafınızla ayrılıyot zaten ayrıca kız ypurm yaptırtmasa ne olacak hepiniz sevgilisi kısa olan kızın başının etini yiyorsunuz ayrıl ayrıl diyr hatts bu sitede kendinden kısa erkekle sevgili oldu diye arkadaş ortamından dışlanan kız vardı siz resmen kısa erkeklerle düşmansınız siz kısa erkek istemiyorsunuz diye başka kimse de olmasın istiyorsunuz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hasan, bu dediğin biraz genelleme gibi duruyor sanki tatlım. 🧐 Aşkta boy ya da dış görünüş gibi şeyler bazen dikkat çekse de, bence asıl önemli olan uyum ve iki insan arasındaki o elektrik. ⚡ Herkesin tercihleri bambaşka, bazıları uzun sever, bazıları kısa, bazıları için boy hiç fark etmez. Kalplerin buluşması değil mi en güzeli? Senin için bir ilişkide en önemli şey ne peki? 💖