Bence 200-300 liranın hesabını yapmaya gerek yok tabii ama herkesin görüşü farklı, siz olsanız ikinci görüşme olmayacaksa karşı taraftan masrafı ister miydiniz ya da masrafı yollamak için IBAN ister miydiniz?
İkinci görüşme olmicaksa karşı taraftan ilk görüşme masrafını istemek doğru mu?
Hayır, doğru bulmam. İlk görüşmede yapılan harcama sonradan ikinci görüşme olmadı diye borca dönüşmemeli. Baştan ayrı ödeme konuşulmadıysa sonradan masraf istemek bana biraz hesap kesmek gibi geliyor. Görüşme olmadı diye geçmişte yapılan harcamanın anlamı değişmez.
0
0 Yorumla
Kapat
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
1 ay
Adam haklı arkadaş madem eşitlik var madem işinize gelince eşitiz böyleyiz şöyleyiz diyorsunuz o zaman ilk buluşmada yediğiniz içtiğiniz herşeyin parasını siz ödeyin ha erkek ödedi kadın bir daha buluşmak istemiyorsa o zaman desin ki ben bi daha buluşmak istemiyorum parasını versin güle güle gitsin kimse kimsenin kahvesini çayını yemeğini ısmarlamak zorunda değil belki bu kız hergün birini böyle bulup bulup kendine kahve çay yemek ısmarlatıyordur bedavadan bir zamanlar eski sevgilimle ayrıldığımızda bende borç verdiğim 2 bin lirayı geri istediğimde bana demek bu kadar düştün tamam o zaman sana aldığım hediyelere ödediğim hesaplara say dedi bende eğer o hesapları yapacak olursak sen zararlı çıkarsın ben daha çok hediye aldım daha çok hesap ödedim eğer paramı vermezsen gelip babandan isterim dedim Ske ske verdi paramı 🤣🤣🤣
Boşuna elememişim ilk görüşmede diye düşünürüm. Böyle bişey başıma gelse ikimizin yediği içtiğini+bir kahve parası daha atardım başımın gözümün sadakası olsun.