Uzun boylu kaslı biri olmama rağmen 🤓 yinede kısa boylu kardeşlerime üzülüyorum :/ ...
Neden kısa boylu kassız erkekleri sevmezler? Yazık değil mi onlara?🤕
Neden kısa boylu kassız erkekleri sevmezler? Yazık değil mi onlara?🤕
Dürtüsel bir davranıştır, idin yaptığı bir hareket. Daha güçlüyse daha uygun, daha baskınsa daha tercih edilen olurlar. Bu yönden yeterli gelişmemiş veya süper egoları daha baskın kişilerse bunun zıttı eğilimde olurlar
Erkekler neden ince belli, kalçalı, göğüslü kadınlara hasta sorusunu yanıtlarsan kendi cevabını vermiş olursun :D ayrıca burda bir ezme seziyorum
Senin niyetin başka o insanların senin üzülmene ihtiyacı yoktur bence, biz niye reklam yapmıyoruz, reklam koktu buralar dağılın..
saçmalık aynen Ç:D
Cevap
3Cevap
Yani açıkçası kızlara kısa boy yakışabiliyor ama erkeğe pek yakışmıyor ama eğer yüzü yakışıklıysa sorun olmaktan çıkar ☺️
Ben hafif kilolu sarışın erkekleri seviyorum. Kaslı erkekleri itici buluyorum. Ama uzun boya hayır demem..
Erkeklerin bir çoğu büyük meme koca kalça manyağı olduğu gibi kızlarda uzun boylu kaslı erkek manyağı...
illa uzun boy kaslı olması gerekmiyo. sevdiğim 191 boy 103 kilo 💕
Göze hoş gelen sevilir siz neden şişman kız sevmiyorsunuz :d
Oyle takintilarim yok. Cok uzun boy da sevmem zaten.
Uzun boylu kaslı olanlar genelde genetikten çirkin olup kendini hunharca şişirenler
yoo her zaman istisnalar mevcuttur
neden bu erkekler hep genelleme yapmak zorunda;)
Kısa boylu erkeklere kas yakışmıyor kas istiyorsak uzun boylu olmalı yani ikiside olmalı
Uzun boylu kaslı ve de kılsız olsun mümkünse 😩
Amiin 😀
Yanıma yakışacak olan öyle biri çünkü..😎
Egon kasından çok kardeş :)
kendileri daha zayif dursunlar diye
lutfen yuzunu gostermemeye dikkat et
Benim öyle bir takıntım yok😊
hahahahhahahahahahahahahaa
Uzun boylu erkekler bana hasta
Değilim.
Hasta değilim ben
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?