Öğretmenim, Instagram'da veliler istek atıyor, ayıp olmasın diye takipleşiyorum. Sonra okula gelip Instagram fotoğraflarındaki giyimlerimin uygun olmadığını söylüyorlar. Çıldırıyorum artık, sizce de saçma değil mi?
2 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Öğretmenim, Instagram'da veliler istek atıyor, ayıp olmasın diye takipleşiyorum. Sonra okula gelip Instagram fotoğraflarındaki giyimlerimin uygun olmadığını söylüyorlar. Çıldırıyorum artık, sizce de saçma değil mi?
Cevap
37Cevap
bence özel alanınıza kimseyi sokmayın özel insanları sokun bazı akrabaların bile isteklerini kabul etmiyorm bunu ayıp olmasın diye yapmak daha yanlış... böyle tipler zaten bir açığına denk gelsekte şikayet etsek ya da çatsak modunda ilerleyen tipleri..
Ahlakö etek kısalığında aramaları en büyük saçmalık zaten. Sizin hayatınıza karışmaları daha büyük saçmalık. Başı kapalı diye bir kişi ahlaklı veya mini etek giyiyor diye ahlaksız olamaz. Tabii her giyimin yeri zamanı ve tarzı var orası ayrı da genellikle ahlak kıyafet kısalığında değildir, iyi veya kötüyü ne denli yaptığımızda veya konuşmalarımızdadır
Onlara neymiş o senin özel hayatın
Okuldaki çocuklarına olan tavrını sorgulayabilirler belki duruma göre değişir kötü öğretmenler de çok fakat instagramdan onlara ne istersem çıplak fotomu koyarım ona ne yani
Hocam okulun zaten kıyafet yönetmeliği var okulda olması gerektiği gibi giyiyorsanız sorun yok dışarısı kimseyi ilgilendirmez cevaplarını verin altta kalmayın bundan sonra velilerinizi öğrencileriniz de dahil kibarlık için bile olsa isteklerini sosyal medyada kabul etmeyin
Herkesin anasi babasi sen misin giyimi senden mi ogrenip deyip tersliyeceksin. Bizim burada da var acik sacik sekreter ama kimse birsey demez onun anasi babasi varken bize ne haddimize
Kimseyi kibarlık olsun diye kabul edip geri takip yapmak zorunda değilsin. Bırak ne halleri varsa görsünler.
Hadsizlikte çığır acio bu yobazlar. O kadr ahlaklisn dini bilgilerin ağırlıklı verildg okullar var gt ona ver cocugnu sanane elalemn kıyafetnden
Uygun olmayan neymiş ve onları ne ilgilendiriyormuş acaba? Bence sen ayıp olmasın durumundan vaz geçip takipleşmeyi bırak mesafeni koru.
Istemediginiz tepkileri alıyorsanız takipleri kabul etmeyin.
Veliyle niye takipleşiyprsun, yaptığın saçma zaten.
Aynısı bizim öğretmenin de başına geldi. Bir de bu özel okulda oluyor yani
Kabul etme orası benim kişisel alanım arkadaşlarımdan başka kimseyle takipleşmiyorum diyebilirsin canımsın kendi giydiklerine bakmıyorlar insanlara karışıyorlar
İnsanların en büyük yanlışı bu zaten önce kendilerine bakıcaklar sonra başkalarına laf edicekler bende iş yerindeki kadınların her gün üçgenlerini görmekten sıkıldım ama ne yaparsın giyim tarzları bu işte kime ne yani kimse karışamaz bunlara
Ben gelen istekleri bekletiyorum sorduklarında ise instagrama fazla girmiyorum diyorum nasılsa hesap gizli
O yüzden böyle bir şey hiç gerek yok sayın hocam. Ben de ne kadar istek atan Veli varsa hiçbirini kabul etmiyorum.
Neden ayıp olsun?
Kabul etme istekleri, ya da ona göre giyin 👍😅😂🤣🤣
ya benim arakdşaımda aynı dertte çok komik geliyor öğretmenlerin özel hayatı olmazmı ya çok komik bu öğrenciler de ekliyor
Yargı hep var şu toplum baskısı hiç bitmedi, tr de kadın olmak zor
Kabul etme. Sorarlarsa kullanmıyorum dersin. İnsanlar patavatsız
Evet çok saçma, hadlerini ve durmaları gereken yerleri bilecekler
İşi gücü olmayan canım nereye saracaklarını şaşırıyorlar.
okulda çok açık giyinmedikten sonra onları ilgilendirmez
en büyük hata bu tip insanlarını sosyal medyana kabul etmen. bikinili foto atıcan öğrencinin velisi görecek. hiç gerek yok
Engelle neden derslerse profesyonel davranıyorum iş ciddiyeti için de
😂
E öyle ama
Doğru 😂
Bu devirde öğretmen olmak zor ya veli gelir zorbalar, çocuk gelir zorbalar papuç gibi dilleri en iyisi engellemek okul iş yeri olmaktan çıkıyor bazen tabi öğretmen bunu böyle görmemeli ama yüz göz olununca da böyle bku çıkıyor gördüğüm kadarıyla cinsiyeti de yok bunun
Sen de mi
Öğretmenlik yapmıyorum ama bitirdim ilgimi çekiyor okuyorum
Whatt 😂
Böyle bir sohbeti ben daha önce de duydum erkek öğretmenden
Takipleşme. Ayıp olsun
İnançla, azimle, sabırla
Ya bu ne saçmalık ya bu insanlar ne kafa yaşıyor?
Yok ebesi artık o kadar da karışamazlar
Çok saçma.. instani merak ettim 😂
bas engeli hepsine saçma sapan tipler
Şeref yoksunlarına bak sen. Hesaba kimseyi alma
Onların ki ayrı bi s*laklık seninki ayrı bir s*laklık
Brasiniz ne bende ögretmenim
Engelle iyice kudursunlar
Bas engeli
Uğraşma
Kabul etme hoca hanım sende
Velileri kabul etmemelisin
Aşırı saçma onlara ne
Gün ortası programlardan kaynaklı hep
ayıp olsun
Çok yakışmış boşverin hocam
Onlara neymiş
Nasıl giyiniyorsun ki
Saçma evet gayet güzel giyim
Kabul etmee
Sende edepli giyin
Onlara neymiş ki
Soyunarak
Dinlemeyerek
çok saçmaa
Evet hocam çok saçma
kabul etme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili Elif, yaşadığın hissettiğin öfke çok anlaşılır 🌿 Özel hayatınla mesleki kimliğin arasındaki sınır ihlal edilmiş. Bireysel özgürlük alanına bu şekilde müdahale edilmesi kesinlikle doğru değil. Velilerin bu taleplerini kabul etmek zorunda değilsin. Sosyal medya hesabını gizleyip veli isteklerini kabul etmemek, sana ihtiyacın olan huzurlu alanı sağlayabilir 🎨 Kendi sınırlarını korumak adına bu mesafeyi koymayı düşünür müsün 🌸