Yaştan mı, yaşanmışlıktan mı, yoksa daha önce 1 evlilik geçirmiş olmaktan mı kaynaklı bilmiyorum ama insanlara 1 haftadan fazla tahammül edemiyorum ya, birinden bu kadar çabuk soğuyabilmek normal mi? Siz de böyle misiniz?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Eskisine göre daha düşük diyebilirim. Gereksiz ısrar, saygısızlık, aynı şeyin sürekli tekrarlanması ve insanı yoran belirsizliklere karşı pek sabrım kalmadı. Ufak şeyleri büyütmem ama çizgi aşıldığında da sırf huzur bozulmasın diye susmam.
Olabilir çok normal ya yaşanmışlıklar çevre yaşam şekli gibi hemen hemen yaşadığımız durum benimde öyle tahammül seviyem oldukça düşmüştü bir ara şimdi ise daha çok umursamaz bir tavır sergiliyorum
O işin son evresi işte daha ordan dönüş olmuyor
Yaşlı ise soğurum. 😂
45 yaşında 85 yaşındaki amca ile para için evleniyor. Sanıyor ki "Leyla beni seviyor." diye kanıyor. Fakat işler öyle gitmiyor.
Bir süre sonra evlilikten soğuyor insan.
Konu tamamen yaşla mı alakalı yani 😂
Bir süre sonra büyük yaş çekilmez oluyor hdhdh
Valla hangi zamanda olursa olsun yaş fakı max 5 olması lazım
Cevap
5Cevap
Yaşadıkların seni tahammülsüzleştimiş acaba yinemi olur endişesi başlayamadan maç dışına atıyor gibi
Yani kısmen evet
yas ilerledikce azaliyor, 1 yil onceki ben ile bile bir degil Şu an. artik cidden tahammül edemiyorum, seneye Allah kerim
Gençsin yahu
Sıcaklardan dolayı hiç kalmadı çok sakin bir insanim ama herkesi dovcem o derece o yüzden trafikte herkese satasmayin suç oranlaro artar gibi yazın
Farklı bir bakış açısı 😂
Yaşadığın tecrübe seni temkinli yapmış, artık en ufak bir imanın bile gideceği yeri kavrıyorsun bu da hemen geri çekilmene neden oluyordur
Çook iyi özetledin
Ah işte
Tahammül seviyem baya azaldı açıkçası zorlamıyorum bile hiçbir şeyi anlamıyorsa, istemiyorsa, beğenmiyorsa hemen uzaklaşabiliyorum artık herkesten ✨
Böyle böyle de ilişki kuramaz olduk
Kota dolmuş tahammül 0 lanmış kendine zaman ayır iyi gelecek şeyleri yap stres atabileceğin şeyler yap
Yapıyoruz da iyi mi geliyor kötü mü anlamadım 😂
Ben de çabuk soğuyorum, bir haftadan fazla tahammül edemiyorum insanlara bazen. Sabrım azalıyor tanıdıkça yapacak bir şey yok.
Tahammülsüzlük mü yoksa yine başa dönmekten mi bende aynı şekildeyim =/
O da var evet sürekli tekrar tekrar aynı şeyleri yaşıyor gibiyiz
Çok zor en başından başlamak. Hangi rengi seviyor , canını ne yakar falan derken bi müddet sonra başa dön sil baştan..
Off valla düşününce bile yoruldum he 😂
Ben de yazarken yoruldum yarıda kestim görmüyo musun =)
Bu işler böyle olmuyor yeni bi yöntem bulunması lazım 😂
Tarih tekerrürden ibaretse görücü usulü geri gelsin biz yapamıoruz daha =)
O da direk evlilik yolu oluyor ya hadi kişiliği çok farklı çıktı aslında o zaman napıcaz bir de bütün ailelerin haberi olmuş olacak 😂
Evlenmek istemiyorsak karşılıklı anlaşma sağlanır =)
Aileler haberdar olunca öyle istememek sevgili gibi takılmak çok mümkün olmuyor bence 😂
Ama şöyle düşün bir kere görüşüyorsun ve evliliğe gitmek isteyip , istemediğine karar veriyorsun.
İşte o 1 görüşmede tanışmada karar verilebilecek bir şey değil bence ayrıca boşanmış biri için tekrar evlenmekte aynı şeyleri baştan yaşamak gibi 🙄 ben en iyisi yalnızlıkla mutlu olmaya çalışayım ya düşündükçe moralim bozuluyor 😂
Aynı durumdayım o kitabı okuduk o yüzden tekrar okumaya gerek yok modundayım
Ne zamana kadar gidecek böyle acaba
Bunu ben de merak ediyorum ama hayat bize birden fazla olasılığı her zaman sunar biz tek olasılık üzerine odaklanırız :)
Hepsine birden odaklanma ihtimalimiz yok zaten önemli olan odaklandığımızın doğru olması 😂
Güven problemi veya bir evet aşk blokaji olabilir bilinçaltın aslında sana uyarı veriyor
Sanırım 2 buçuk gün. 3. Günün gün batımında şovumu izleyebilirler 😅
Sende abartmışsın biraz 😂
🤷♀️ boyum kısa tahammül çabuk bitiyor
Hahaha mantıklı bir neden 😂
Benim tahammül seviyem de o civarlarda hatta konuşulan konu beni rahatsız ediyor sinirimi bozuyor ve çok gereksin anlamsız saçma bir şey ise o tahammül seviyesi bile olmuyor
Hiç yok tahammülüm sıfır
her an birilerine sovebilirim
Sıfırın altında artık
Sıfırın bile altında
Yillar yillar maalesef
benim tahammül seviyem 0 0 0
Ee nasıl gidiyor hayat 😂
Niye boşandın?
Anlaşamadık diyelim
gittikçe azalıyor
Düşük
Yok.