Kişilik & Karakter 1 sa Sizin tahammül seviyeniz ne durumda? Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Yaştan mı, yaşanmışlıktan mı, yoksa daha önce 1 evlilik geçirmiş olmaktan mı kaynaklı bilmiyorum ama insanlara 1 haftadan fazla tahammül edemiyorum ya, birinden bu kadar çabuk soğuyabilmek normal mi? Siz de böyle misiniz? Sizin tahammül seviyeniz ne durumda? Cevapla Sevgi Soruları Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
m Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 sa Kişilik & Karakter konusunda 7,9b cevap paylaştı. Yaşlı ise soğurum. 😂45 yaşında 85 yaşındaki amca ile para için evleniyor. Sanıyor ki "Leyla beni seviyor." diye kanıyor. Fakat işler öyle gitmiyor. Bir süre sonra evlilikten soğuyor insan. 0 3 Yorumla Sormalarageldik 1 sa Konu tamamen yaşla mı alakalı yani 😂 Yorumla m Bravehrart 1 sa Bir süre sonra büyük yaş çekilmez oluyor hdhdh Yorumla Sormalarageldik 52 dk Valla hangi zamanda olursa olsun yaş fakı max 5 olması lazım Yorumla
frambuazlıçilek Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% 30 dk Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. yas ilerledikce azaliyor, 1 yil onceki ben ile bile bir degil Şu an. artik cidden tahammül edemiyorum, seneye Allah kerim 1 0 Yorumla
elif_sjj Takip Et Xper 5 Yaş: 18 , eic 100% 1 sa Kota dolmuş tahammül 0 lanmış kendine zaman ayır iyi gelecek şeyleri yap stres atabileceğin şeyler yap 0 1 Yorumla Sormalarageldik 51 dk Yapıyoruz da iyi mi geliyor kötü mü anlamadım 😂 Yorumla
Gerberaa Takip Et Xper 4 Yaş: 100 1 sa Yaşadığın tecrübe seni temkinli yapmış, artık en ufak bir imanın bile gideceği yeri kavrıyorsun bu da hemen geri çekilmene neden oluyordur 1 3 Yorumla Sormalarageldik 1 sa Çook iyi özetledin Yorumla Gerberaa 1 sa Eh, tanıdık geldi ondan Yorumla Sormalarageldik 51 dk Ah işte Yorumla
Kadınsıahmet Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 94% 27 dk Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Genelde stabil 0 0 Yorumla
nσrquєlf Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% 1 sa Kişilik & Karakter konusunda 371 cevap paylaştı. Orta Seviye'de Artık 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yaşlı ise soğurum. 😂
45 yaşında 85 yaşındaki amca ile para için evleniyor. Sanıyor ki "Leyla beni seviyor." diye kanıyor. Fakat işler öyle gitmiyor.
Bir süre sonra evlilikten soğuyor insan.
Konu tamamen yaşla mı alakalı yani 😂
Bir süre sonra büyük yaş çekilmez oluyor hdhdh
Valla hangi zamanda olursa olsun yaş fakı max 5 olması lazım
yas ilerledikce azaliyor, 1 yil onceki ben ile bile bir degil Şu an. artik cidden tahammül edemiyorum, seneye Allah kerim
Kota dolmuş tahammül 0 lanmış kendine zaman ayır iyi gelecek şeyleri yap stres atabileceğin şeyler yap
Yapıyoruz da iyi mi geliyor kötü mü anlamadım 😂
Yaşadığın tecrübe seni temkinli yapmış, artık en ufak bir imanın bile gideceği yeri kavrıyorsun bu da hemen geri çekilmene neden oluyordur
Çook iyi özetledin
Eh, tanıdık geldi ondan
Ah işte
her an birilerine sovebilirim
Genelde stabil
Orta Seviye'de Artık