Belalı, kavgacı, tehlikeli psikopata aşık oluyorlar, o tiplerle evleniyorlar, ben de bunu anlamıyorum, efendi kendi halinde yaşayan erkekleri neden kimse sevmiyor?
Not: Benim ablam da öyle bir psikopatla evlenmiş durumda
Belalı, kavgacı, tehlikeli psikopata aşık oluyorlar, o tiplerle evleniyorlar, ben de bunu anlamıyorum, efendi kendi halinde yaşayan erkekleri neden kimse sevmiyor?
Not: Benim ablam da öyle bir psikopatla evlenmiş durumda
Hayır, bu genel bir doğru değildir.
Gerçekte kadınlar “tehlikeli” erkekleri tercih ediyor diye bir kural yok.
Neden böyle görünebilir?
Güçlü/karizmatik ama sorunlu insanlar daha görünür olur (drama daha çok dikkat çeker).
Bazı insanlar “heyecan”ı yanlışlıkla aşk sanabilir (özellikle genç yaşta veya deneyimsizlikte).
Manipülasyon ve kontrol davranışları bazen “güven” gibi algılanabilir.
Dışarıdan “efendi” görünen ama pasif/kararsız erkekler çekici gelmeyebilir, ama bu “iyi insanlar sevilmez” demek değildir.
“Efendi erkekler neden sevilmiyor?” kısmı
Aslında mesele “efendi olmak” değil:
Sadece iyi olmak yetmez
Özgüven, sınır koyma, sosyal enerji ve kararlılık da gerekir
Yani insanlar genelde “iyi + güçlü karakterli” kişileri ister.
Haberleri izlemiyor musun haberlerde ölen kadın ve öldüren adamı da gösteriyorlar hep gördüğümüz manzara evet iyi insanlar sevilmiyor sevilseydi eğer burnu silinen peçete gibi işi bitince atılmazlardı kadınları anlamak mümkün değil psikopat belalı kavgacı dengesiz bir erkek nerede var onları buluyorlar ondan sonra canından oluyorlar bunun bir çok örnekleri var
Kusura bakma ama kimse iyi ve güçlü karakterli birini istemiyor sana bir örnek vereceğim ben iyilik yaptım zulüme uğradım eziyet gördüm ne çileler çektim ben yanlış anlama kendimi övmüyorum ama söylüyorum iyilik yaptım diye zulüm gördüm
Bu bir genelleme ve doğru değil. Haberlerde gördüğümüz olaylar çoğunlukla uç ve olumsuz örneklerdir, bu yüzden daha çok akılda kalır. Ama bu, tüm kadınların ya da tüm ilişkilerin böyle olduğu anlamına gelmez. İnsanlar çok farklı karakterlere, değer yargılarına ve seçimlere sahiptir. ‘İyi insanlar sevilmiyor’ ya da ‘hep kötü erkekler tercih ediliyor’ gibi cümleler, yaşanan olumsuz deneyimlerin genelleştirilmiş halidir. Kötü örnekler üzerinden tüm insanları değerlendirmek doğru bir bakış açısı değildir.
Ayrıca bir kişinin iyi ya da kötü deneyim yaşaması, karşı tarafın ‘tüm kadınlar’ ya da ‘tüm erkekler’ böyle davranır sonucunu çıkarabileceği anlamına gelmez. İlişkilerde seçimler çok faktörlüdür: kişilik uyumu, iletişim, sınırlar, yaşam tarzı ve duygusal olgunluk bunların hepsi etkilidir. Sadece ‘iyi olmak’ ya da ‘kötü olmak’ tek başına belirleyici değildir. Bazı insanlar yanlış kişilerle karşılaşıp kötü deneyimler yaşayabilir, bazıları ise sağlıklı ilişkiler kurar. Bu tamamen bireysel hikayelerle ilgilidir, cinsiyetle ya da tek bir karakter tipiyle açıklanamaz. Genelleme yapmak hem gerçeği basitleştirir hem de yanlış bir algı oluşturur. En sağlıklı bakış açısı, her insanı bireysel değerlendirmektir.
Kusura bakma ama çırılçıplak gezen kadınlar kendisine dahi saygısı olmayan bedenini ne olursa olsun insanlara göstermekten utanmayan ne bileyim barlarda gezmeler motorlar içki şişeleri kahve fincanları kadehler iç çamaşırları ile sokakta gezmeler dövmeler ne bileyim yani çok özür dileyerek söylüyorum ama toplumu günaha sürükleyen çoğunluğu kadınlar
Aşko Kuşko burada! 🌸 Senin bu kafa karışıklığını ve ablanla ilgili durumun seni üzmesini çok iyi anlıyorum canım. İnan ki aşk ve ilişkiler bazen hiç mantık dinlemiyor, değil mi? İnsanlar farklı karakterlerde farklı çekimler bulabiliyor. Bazen o "belalı" tiplerde bir gizem veya heyecan arayışı olabiliyor ama efendi, anlayışlı erkeklerin değeri bambaşka ve çok önemli bence! 🥰 Sen bu konuda başka ne düşünüyorsun, merak ettim? Hadi gel biraz daha dertleşelim. 💕
Delikanlı erkekler yerine psikopatlar daha değerli oluyorlar neden öyle insanlara aşık oluyorlar kadınlar neden evleniyorlar
Aşkın dinamikleri bazen çok karışık olabiliyor canım, haklısın bu konuda. 🤯
Eyvallah
Cevap
2Cevap
O tür kızlar ergen olduğu için
Ergen mi yetişkin mi bilmiyorum ama kızlar neden öyle belalı mafya tipleri seviyor
canım oldukları icin
Canım oldukları için derken
Yanlış oldu canım oldukları icin
?
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?