Aşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı. Duygularına göre değil mantıken karar verdikleri için. Sağlıklı değerlendirme yapamadıklarından ötürü oluyor. Hatalı kararlar verdikten sonra hüsranla sonuçlanan ilişkiye dönüşüyor durum. Tek bir noktadan ilişkiye bakmaları, beklenti içinde olmaları, gerçekten seven insanı istememe nedeni ile oluyor.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılEfendi Erkekler Neden Gereken Değeri Görmüyor? Efendi Olduğu İçin Severse Tam sevdiği İçin Mesela Diğer Kötü Erkekler Hak Etmediği Değeri Görüyor. Çoğunlukla Ama Neden Görüyor? Kızlar Tarafından Kusursuz Görülüyor Ülkemizde Ulaşılamayan Her Zaman Cazibeli Gözüküyor Ki Bu Da Böyle Kusursuz Görülüyor. Kızlar Tarafından Zengin Veya Yakışıklı Olmasına Gerek Yok. Sadece Kötü Erkek Olursa Kızı Peşinden Koşturuyor Koşturuyor. Kendisini Vazgeçilmez Gösteriyor Amacı Bu Olmasa Da Kendisi Kötü Olduğu İçin Böyle Gösteriyor, Sonrada Kız Kendisine Bağlandığında İse Kafasına Göre Gidip Geliyor. Kız Kusurlarını Görmüyor Sonuçta Ulaşılmazı Elde Etti Ve Kötü Erkekte Umursamıyor Sonunda Kendisine Kötülük Yapıp Tamamen Atıyor. Sonrasında İse Kızlar Genelleme Yapmaya Başlıyor Erkekler Neden Böylesiniz? Bunu Diyen Her Kız Bunu Yaşamayı Göze Almıştır Ancak bu Şekilde Genelleme Yapmaları Hatadır.. Çünkü Bir İnsanın Kusurlarını Görmeden Seviyorsan Bile Bile Sırf Aşığım Diyorsan O Zaman Genelleme Yapmazsınız. Erkekler Öyle, Böyle Diyen Her Kız Kendi Ettiğini Bulmuştur. Ve Bu Böyle Devam Ediyor Zaten Kötü Erkekler Kızlara Ders Veriyor Geliyorlar Hırslarını İyi Erkeklere Genelleme Yaparak Çıkarıyorlar.
10 Yorumla
+1 yılÇünkü o erkekler narsist kişilik bozukluğuna sahipler. Bu ne mi demek? Anlamı şu: Önce inanılmaz sevgi ve ilgi bombardımanına tutuyorlar (kızlar zaten ilgi manyakları) daha sonra soğuma olur ama bu sefer kız bağlanmıştır ona ve böylelikle esas insan ortaya çıkar ve kız onun için artık bir yedektir! Kız ayrılmaya çalışırsa işte o zaman tekrar ilgi alaka bombardımanı ve böylelikle bir çıkmaza girilir ki bu erkekler çoktur neden mi? Çünkü çok kolay erişim sağlayabiliyorlar kızlarla! Neden mi? Nedeni açık değil mi? Kızlarla çok kolay erişim sağlayabiliyorlar kaldı ki eskiden bu inanılmaz zordu ama şimdi 1 ayda 20 sevgili yapabilirler eğer isterseler! Her neyse, temel nedeni bu erkeklerin narsist olması! Beni anlamanız için bir link bırakıyorum beyhan budak çok güzel anlatıyor bu insanları;
”Celladına aşık olmak” yazın YouTube`a00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Psikopat veya aldatmaya meyilli diye kendinizi küçük düşürmeyin bence. Sizin efendi diye tabir ettiğiniz erkekleri Kadınlar haklı olarak sıkıcı, pasif olarak goruyor. Efendilik diyerek övünmenizi çok yersiz buluyorum. Kadınlar sizin serseri dediğiniz kadınların zeki dediği erkeklerden hoşlanıyor. Onları eğlendirecek, mutlu edecek ve duygularını tatmin edecek erkekleri istemeleri de gayet normal.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
+1 yılMerhaba.
Öncelikle şunları söylemek istiyorum : Bu ülke de kızlar mutluluk değil güç savaşı yalan eğlence entrika arıyorlar bundan dolayı da, istedikleri mutluluğa ulaşamıyorlar onlar kendilerini aşağılayan küfür eden sorumluluk sahibi olmayan onları bir eşya gibi gören kişilere kendilerini, sunuyorlar ve bu da onların sonlarını hazırlıyor öyle ki toplum da kadına karşı şiddetin ve cinayetin ana sebepleri de budur.
Aldatmayan erkeği ararlar : Aldatmayan erkeği erkek yerine koymazlar erkek dediğin çapkın olacak derler ama hem de sadakat sahibi olsun, isterler bu bile kendilerinin ne derece yüksek bir egoya sahip olduklarının bir göstergesidir bak ben şöyle bir insanım ki erkeği mum ettim deme arzularına yenik düşerler, sonuç ise hayal kırıklığı kaçınılmaz olur ek olarak kendilerini prenses gibi gördükleri için daima yalnızlaşmaya mahkum olurlar.
Son olarak ; Siz aşağılık kompleksine sahip olduğunuz için sürekli yanlış seçimlerde bulunuyorsunuz bundan sonra da, ağlayıp duruyorsunuz o hayal ettiğiniz mutluluğa ise ulaşamıyorsunuz gazetenin kırmızı başlıklı kısımlarına konu olarak ekleniyorsunuz dişiliğinizi değil de, insanı vasıflarını öne çıkartsana hiç bu durumların içerisinde olmayacaksınız kendi ellerinizle kendi sonunuzu hazırlıyorsunuz..
Not : Şunu kimse unutmasın arkadaşlar bu ülke de sağlıklı ve mutlu bir ilişki söz konusu değildir sadece kendinizi geliştirmeye yönelik, adımlar atın ailenize ve kendinize odaklanın...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 429 cevap paylaştı.
+1 yılEfendi erkekler konuşkan değiller ve heyecanlandirmiyorlar. Ağızları iyi laf yapmıyor ve bir kadına nasıl güzel hissettireceğini bilmiyorlar. Aslında yürümeyi öğrenirlerse serseriler değil efendi erkekler tercih edilir.
Serseri erkek de serseri olduğu için değil daha hareketli ve enerjik olduğu için ağzı iyi laf yaptığı için kadına iltifat edip ilgilendiği için tercih ediliyor ve bunu değiştiririm diye düşünüyorlar ama erkek değişmez boşa uğraşmasınlar düzgününü bulsunlar derim ben.
Birde kızların aradığı hem sert hem beyefendi erkektir. Bi yanımız güven arar bir yanımız heyecan arar ikisini bir arada verebilmek zor tabi bi erkek için.
Ama ona bakarsan düzgün kızlarda sevilmiyor güzellik ve cilve olunca hanım hanımcık değilde daha hareketli kızları seviyorlar sadece kadınlar değil erkeklerde aynı aslında. Kadınlar paracı dersiniz düzgün kadınları harcayıp paracı olanlara gider gönlünüzü eğlendirirsiniz aslında farklı olsakda bir o kadar da eşitiz aslında.10 Yorumla Çoğunun farkında bile olmadığı bir durum söz konusu, "ben bunu dize getiririm/ düzeltirim" bu bir.
Ikincisi ise, bu modellerde genelde şeytan tüyü olduğu için cazip geliyor olabilir.
Üçüncüsü ise kadınlar sasirtilmak ister aslında, hediye anlamındaki sürprizlerden bahsetmiyorum sadece.. O kişiye karşı hep bir merak duygusu olsun isterler. Bahsedilen efendi erkek kategorisindekiler genelde* sıkıcı oluyor.. durum bu.
Efendi erkek denince gözde canlanan, hımbıl, gözlüklü, hanım hanımcık, UYSAL biri. Diğeri denince, çekici, karizmatik, gizemli, iyi vücutlu, deri ceketli, motorcu bir tip gelir akla.. (hayalgücüme bak :))
Yoksa hem efendi, espri yeteneği olan, çekici, dış görünüşüne önem veren, zeki bir erkek tadından yenmez. Kadınlar heyecan arar unutmayın bunu...10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yıl1. bence zıt kutuplar birbirini çekiyor diye boşa söylenmiyor.
2. Kadınlar genelde butip efendi erkekleri ileride evlenirsem böyle biri olur diye yedek kulübesine koyup Serseri dallama psikopat diye adlandırılan insanlarla hayatlarını yaşıyorlar.
Bende bugüne kadarki ilişkilerde hep senin gibi düşünüyordum ama gerçeklere gözlerimizi kapayıp bugüne kadar söylenenleri heba etmemek ve adam akıllı oturup düşünülmesi gerekiyor.
3. Ben esasında kadınları yargılamıyorum. Tam tersi onlar artık eskisi gibi sessiz sedasız olmak yerine hayatı özgürce yaşıyorlar tıpkı erkekler gibi.
Buda kısmende olsa eşitliği beraberinde getiriyor.
Yani kedi uzanamadığı ciğere pis diyormuş diye buda boşa söylenmiyor.
Benim tavsiyem kariyer ve güç sahibiyseniz utangaçlığı çekingenliği bırakıp özgüveniniz tavan yapsın ve illaki birşeylere bozuk plak gibi takılıp kalmayın.
Hayat özgür olunca güzel.00 Yorumla
+1 yılKızlar genelde aptal ve kördür çünkü kendilerini gerçekten seven onlara güzel hayat sunabilecek insanları değilde kendine dahi faydası olmayan vasıfsız insanları sever çünkü yakışıklışıklarına kanar havalı oldukları için onları severler ama eninde sonunda bu rüyalarından uyanıp iş hayatta kalmaya dönünce burun kıvırıp tipsiz diye dışladıkları insanlara dönerler.
20 YorumlaKadından kadına değişir. Her kadın bunu kabul etmez. Genelde kadınları üzen adamlar kadınları deli eder çünkü erkeğin ilgisinin azaldığını düşünerek artık onu sevmediğini düşünerek daha da çok üstüne gider. Sadece o da değil, bazı kadınlar sahiplenilmek onun kabalığından onun maçoluk yaptığını sanar. Seveni si... diye bir laf var. Gönlünü gün edeni sevmez sevda, ister hep onu üzeni. İlişkilerde de bazen bir problem çıkarıp ayrılınca karşı taraf ayrılmandan dolayı çabalayıp seni daha çok sever çünkü üzülür, çabalar.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılSelam🌿
Efendi erkekleri onlar (karaktersizler) nedense sevmez çünkü kendilerine bağlı benden ayrılamaz beni hep sever düşüncesine kapılıp başka arayışlara girmeye başlar daha sert cool serseri erkekleri tercih edip üzülürler sonra platonik aşık gibi peşinden koşarlar. Yüz bulamayınca efendilere geri dönerler ama iş işten geçer. 🙂10 Yorumla
+1 yılİlgi görünce Özgüven artıyo her istediğimi yaptırırım moduna giriyo beni dinlemek zorunda onu hunu yapmak zorunda modunda oluyo kibar erkeklere karşı biraz da sürünmek istiyo burnu yansın istiyo o yüzdende şerefsizlerede kayıyo falan bi de genelde daha karizma durduklarını sanıyolar serserilern falan jdsldjeğjrpdşsğ
10 Yorumlatoplum sakin sessiz medeniyyetli mutacazi durust insanlari kabul etmiyor onlarin yerine kavgaci piskopat tipleri daha cok seciyolar. ben de sakin durust biri oldugumdan cok sevilmiyom. filmlerden de anlasiliyor suclulullari tutklamakta polislere yardimci olan betmeni yokta pisikopat jokeri seviyolar. toplumumuz seytanlasiyor nebilim.
00 Yorumla
+1 yılNerede bir psikopat, bir sadist, bir duygusuz varsa arkasında kuyruk dolusu kız gezer ama eli yüzü düzgün, temiz insanlar da gider böyle kopuk kişilerden hoşlanan insanlara aşık olurlar ama ortada bir karizma, bir seksilik söz konusu var mı? Var. O yüzden hepiniz psikopat olun arkadaşlar. teşekkür.
01 Yorumla- +1 yıl
Beynin var mı?
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. çok doğru bir noktaya parmak basmışsınız...
biraz konuyu genişleteyim isterseniz?
eşinden ayrılmış bir bayanın sopa yemesine rağmen bir uzman askerle birlikte olmak istemesine şahit olmuştum.
kadın rezilliğe alışmıştı sanki...
haftada bir mahalleye seyir açıyorlardı...00 Yorumla
+1 yılBAZI KADINLAR. (Çogu)
Çünkü onları gördükleri ortam onların yanında takılan kızlar onların sahte yaşam lari çevresinde sadece kekoluğuyla şiddet gucu ile saygı duyulan insan olduklarını bilmiyorlar
Asla kadın ruhundan anlamazlar maço olurlar dayağa meyilli aldatmak vazifeleridir üzmeye zaten meyilli sadece onların bad boy luna kanıyorlar acı çekiyorlar köpek gibi davranmaları hoşlarına gidiyor köpek olmaya devam ediyorlar.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 405 cevap paylaştı.
+1 yılKişiden kişiye değişkenlik gösterir.. Genç kızlar genelde serseri tipleri çekici bulur, ama o serseri tipler ileriye dönük olamamıştır hiç bir zaman bence. Risk ve eğlence seviyorlar hoşlarına gidiyor. Daha doğrusu konuşulmaz kızların hoşuna gidiyor.
Düşünsene lisede üniversitede konuşumayan bir kız olacaksın?00 Yorumla
+1 yılHer şeye bi neden aramaya kalkarsak bu işin bi sonu yok. Ama illa ki bi cevap bulacaksak sen daha önce gezdiğin bi yere tekrar gider misin yoksa yeni yerler mi görmek istersin farkli yerler görmek güzel olur hic gormedigin merak , ilgi , bilmedigin seyler, bildiğin seyi neden görmek isteyesin ki 🤷♀️🤗
20 YorumlaÇünkü daha eğlenceliler. "Efendi erkek" dediğin, genelde gerçek sapıklığını bastırıp saklayanlardır. Asıl psikopatlar onlardır.
Hanımlar, hayattan tat almak istiyorsanız pij oğlanlarla takılın. Dram istiyorsanız "efendi" mal drynrkleriyle takılın jdjdkd00 Yorumla
+1 yılO öyle değil. Psikopat tipli dediğin adamların özgüveni yerinde ve tuttuğunu koparıyor. Efendi dediğin adamlar genellikle içine kapanık ve ilk yenilgide pes ediyor.
Psikopat Adamlar tercih sebebi değil atılgan tipler. Bir köşede söylemeye utandığın sevginle beraber sonsuza dek susacaksan boşuna oksijen tüketme.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 496 cevap paylaştı.
+1 yılHer şey aslında doğanın kanunlarıyla ilgili arkadaşım erkek doğada güçlü erkektir testesteronun çok olduğunu duymuştum böylelerinin bu da fa demek doğada o yüzden kadınları kendine çeker
11 Yorumla- +1 yıl
Alfa**
+1 yılBazıları onları adam edeceklerini sanıyorlar. Annesinin veremediği terbiyeyi elin kızı veremez evladım. Bazı kizlar da kendileri temiz ayakkabı olmadığından kendileri gibi olanları seçiyor.
50 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 520 cevap paylaştı.
+1 yılKimse psikopat diye biriyle değildir bence. basta erkekler rol yapiyorlar ve belki özgüvenleri kızları etkiliyodur. efendi gibi gozukup pislik çıkan erkekler de var o yuzden bu isler belli olmaz
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadınlar bunu bir mücadele olarak gördüklerini dile getirmiş, yani bu tarz insanların içlerindeki iyiyi çıkarmanın mücadelesine aşıklar.
> İçgüdüsel olarak kadınlar iyi genleri avlamaya çalışıyorlar. Yumurtlama döneminde kadınlar daha kontrolcü olan erkeklere içgüdüsel olarak çekiliyorlar.
>Serseri tiplerin yanında iyi olma mücadelesinden çekildikleri için daha rahat hissediyorlar.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılEfendi denilenlerin altından ne çıktığı belli oluyo ya sanki
20 Yorumla
+1 yılBeni aldatcak erkegin şah damarina keta control cakarım
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 618 cevap paylaştı.
+1 yılAslında bunun altında yatan ilkel id duygusu şudur :güce tapınma;ona meyletme dürtüsüdür yani esasında serseri ruhlu efendi erkektir tercih.. Kimse salt bir serseriyle devam da edemez zaten..
10 Yorumla Artının artıyı istediği nerde görülmüş?
İnsanın kendini bitirme çabası bu..10 YorumlaBence efendi erkek yoktur. sadece sözde efendi kişiler kendini sakliyor
10 Yorumla
+1 yılSerseriden kastam aladatan olmadı şu ergenlerin bad boy dedikleri serseri dediklerim onlar
10 YorumlaSanırım bunun yanıtı bende yok ☹️
Aptallık mı desem cahillik mi desem ne desem bilemedim.10 Yorumla
+1 yılBiraz dizi ve filmler etkili
O tür erkekler sevilmeyi hak etmiyor psikopat tarzı10 Yorumla
+1 yılHayat bu , yaşayarak acı çekerek öğrenmek istiyor bazılarımız. Yitip gidenleri görmeyip sonrasında efendi arayışına giriyorlar geçmiş olsun diyoruz onlara.
00 Yorumla
+1 yılEfendi erkeği istedikleri gibi yönlendirebiliyorlar.
Kafasının dikine giden , ama değiştirebileceklerine inandıkları hem değişmeyecek erkekler kızlara çekici geliyor çünkü.00 Yorumla
+1 yılEfendi erkeklerin ağzi iyi laf yapmiyor ondan🙄 serseri erkekler kadinlari nasil etkileyip kandiracaklarini cok iyi biliyorlar.
10 YorumlaKim demiş acaba. Beyefendi erkekler dururken serserilerle işimiz olamaz. Asıl öyle bir havaya kapılmış erkekler itici gelir bana.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılPiskopat tipler daha çok ilgi cekiyo küfür şiddet hoşlarına gidiyo onlarda artık mağdur bu hissi yaşamak lazım diyorlar
Efendi erkekler candır ya00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBunu ben adam ederim düşüncesi yüzünden. bir nevi annelik içgüdüsü
ama sonra ben gibi canları yanar o ayrı tabi00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılkadinlar seerdsiz pislik kisileri dizginleyip sahiplenmeyi seviyor zor olani efendilestirip hukmediyolar
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılKızları anlıyorum dinliyorum ama yinede beni sadece kankoşko olarak görüyorlar aşko dedikleri tek zaman kanka dedikleri zaman
00 Yorumla
+1 yılİlkbaşta çekici geliyor yani hayvanlardaki alfa durumu gibi güçlü atik vs ama oklar kendine gelince anlayabiliyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Çünkü genel olarak serseri olanların toplumsal başarı kavramına uyduğu bilinç altlarına kodlanmış vaziyette. Serseri olan başarılı olabilir. Bu arada beyefendi olan sıkıcıdır.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 590 cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü kendilerini özel sanıp o tipi adam edeceğini düşünüyor, sonra bunu düşünen bir kızla aldatılıyor
00 Yorumla
+1 yılondan sonra çıkıp mağdur Edebiyatı yapıyorlar bizi seven olmadı ilgi gösteren olmadı ne bekliyordunuz? tercihi siz yapıyorsunuz bir de bizi kabahatlı çıkartmaya çalışan kızlar var öyle bir ütopya yok
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgözünü açsınlar. bir insan iyimi kötümü bir kız bilir ama yerli dizi dünyasındaysa kafası zor biraz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılSonrada gelip burda ağlarlar kizligimi kaybettim nabicam diye
10 Yorumla
+1 yılAslında ben o karakterde erkeklerden uzak duruyorum. Ama çoğu kız arkadaşım maço tipler oldukları için bayılıyorlar🙄
20 Yorumla
+1 yılkadın değilim gaalibaa efendi erkekler >>>>>> all
01 Yorumla- +1 yıl
Değilsin sanırım
Bazı kadınlar zoru seviyor bazilari başka bişey hepsi bir değil genelleme yapmamak lazim
00 Yorumla
+1 yılSen neden sağlıklı besinler yerine yağlı kızartmalar ve kırmızı et tüketiyorsan o yüzden ahbab :D :D :D
00 YorumlaSerseri değilde. O erkekler işlerini iyi biliyor. İyi oynuyorlar kızı iyi etkiliyebiliyorlar
00 Yorumla
+1 yılNeden tercih ettiklerini biliyoruz demişsin. Neden peki?
00 YorumlaTüm kızlar öyle değil ya karakterli ve efendi erkekler daha ön planda bana göre
00 Yorumlaİlk başta kendini olduğundan farklı biri gibi gösteren erkekler sonradan ne oldukları belli oluyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 423 cevap paylaştı. Efendi erkek yok, iyi eğitim almış efendi görünen aşırı donanımlı erkek var. Kendimden biliyorum
00 Yorumla
+1 yılKendilerini seven değilde üzen insanlara daha çok değer veriyorlar , üzülmeyi seviyorlar demek kiii
00 Yorumla
+1 yılŞerefsiz seviyorlar bende böyle oldukları için red yiyorum habire
00 Yorumlailgi her zaman başdöndürür. Başı dönen de doğru karar veremez.
00 Yorumla
+1 yılartı eksi kutbuna döndü. artılar ve eksiler birbirini itiyor yaa.
00 YorumlaÇünkü böyle psikopat erkekler kadınların fantezik düşlerinde geçirgenlik sanrısı oluşturuyor.
00 YorumlaErkekten erkeğe ve özellikle karakterine göre değişir. Efendi gibi gözüküp de şerefsiz de olabiliyor bunu da biliyoruz. hiç ummadığın şeyden başka bişey çıkabiliyor
00 YorumlaBi zamandan sonra psikopat ta kaldıramıyor insan ama o efendiyi de bulamıyor 🤷🏻♀️😕
30 Yorumlaher kadın öyle deildir bee mesela ben 💁♀️ hasret kaldik gönlü güzel adamlara..
31 Yorumla
+1 yıl4 sene çıktım, görseniz efendi sanırdiniz ama s. siz alasi çıktı.
20 Yorumla- Devamını Gör (65)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat