Neden neden?

Kadınlar genelde güçlü erkekleri severler. Bu ilk insandan beri onların doğasında vardır. Bu bazen parasal güç bazen fiziki güçtür. Bir yere çıktığında kendisini güvende hissetmek ister. Bunu anlayabiliyorum o yüzden. Ancak artık fiziki güç devri kalmadı. Genelde yanlış anlaşılmasın ama biraz daha akıllı düşünemeyen arkadaşlar fiziğe önem veriyor, boya bilmem ne. Akıllı kızlar parasal güçten daha çok hoşlanıyor.
Maço seversin ama serseri sevmemelisin. Arada bir fark var. Bu ince çizgiyi yakalayamayan kızlarımız maalesef yanlış tercih kurbanı oluyor.
Efendi erkeklerden kasıt da ot gibi yaşayan olmamalı. O da aktif, gerektiği yerde gerektiği gibi davranabilen birisi olmalı. Kısaca kadınlar artık pasif erkek sevmiyorlar. Bir şekilde erkek kadına ondan üstün olduğunu ve çevresinde itibar gördüğünü göstermeli. Bunu gösteren erkekler de meyveyi yiyorlar, özellikle bu devirde çok daha kolay yiyorlar...
Boyum 1.72 ancak mesela fiziğimin verdiği kısalıktan dolayı hiç mağdur olmadım. Demek ki hala benim gibileri sevenler de var :P Seviyorum ben de sizi :D
Efendi Erkekler Neden Gereken Değeri Görmüyor? Efendi Olduğu İçin Severse Tam sevdiği İçin Mesela Diğer Kötü Erkekler Hak Etmediği Değeri Görüyor. Çoğunlukla Ama Neden Görüyor? Kızlar Tarafından Kusursuz Görülüyor Ülkemizde Ulaşılamayan Her Zaman Cazibeli Gözüküyor Ki Bu Da Böyle Kusursuz Görülüyor. Kızlar Tarafından Zengin Veya Yakışıklı Olmasına Gerek Yok. Sadece Kötü Erkek Olursa Kızı Peşinden Koşturuyor Koşturuyor. Kendisini Vazgeçilmez Gösteriyor Amacı Bu Olmasa Da Kendisi Kötü Olduğu İçin Böyle Gösteriyor, Sonrada Kız Kendisine Bağlandığında İse Kafasına Göre Gidip Geliyor. Kız Kusurlarını Görmüyor Sonuçta Ulaşılmazı Elde Etti Ve Kötü Erkekte Umursamıyor Sonunda Kendisine Kötülük Yapıp Tamamen Atıyor. Sonrasında İse Kızlar Genelleme Yapmaya Başlıyor Erkekler Neden Böylesiniz? Bunu Diyen Her Kız Bunu Yaşamayı Göze Almıştır Ancak bu Şekilde Genelleme Yapmaları Hatadır.. Çünkü Bir İnsanın Kusurlarını Görmeden Seviyorsan Bile Bile Sırf Aşığım Diyorsan O Zaman Genelleme Yapmazsınız. Erkekler Öyle, Böyle Diyen Her Kız Kendi Ettiğini Bulmuştur. Ve Bu Böyle Devam Ediyor Zaten Kötü Erkekler Kızlara Ders Veriyor Geliyorlar Hırslarını İyi Erkeklere Genelleme Yaparak Çıkarıyorlar.
Bunun en temel nedeni
Stokholm sendromu
Bir diğer ifadeyle
Celladına asiklik
Anlatamamak ile anlaşılmamak arasında ki o paradoks
O havalı yasantinin cazibesi
Kiroyum ama para bende olgusundaki erkeklerin
O beklentileri yerine getirme potansiyeli olduğunu düşünmeleri
Ve kapalı bir toplum algoritmamizin olması
Ataerkil mitler
Erkektir döver ama sever saçmalığı
Bu yapı
Efendi erkeklerin çıkışında söyleyecekleriyle kalma nedeni oluyor
O insanların kadri bilinmiyor
Kadınlar yuvaları dağılmasın diye göz yumuyor şiddete kötü muameleye
Düşünün ki burda öyle bir uyeyle yazistim evliliği bitmiş ihanet görmüş psikopat bir eşe sahip ben o dönemde hayatta olan Cumhuriyet savcısı kuzenimin telefonunu verdim yardımcı olabilmek adına ne göreyim
Kişi beni engelledi
Bunu bizzat yaşadım
Daha buna benzer kaç örnek
Ama ben incinsem bile inciten olmadım
Niyetim kimseye sıkıntı yaratmak değil naçizane olarak kalplere yüreklere dokunmaya çalışmak
Ama neylersiniz
Cevap
66Cevap
Yani hayat çok kısa hep mutlu olunmaz az ekşın lazım😂
Saka yapiyorum ciddiye almayin
Çok basit aslında. Kızlar ve erkekler elde edebileceği şeyleri değil elde edemeyeceği şeyleri elde etmeye çalışırlar. Birisi onu sevdiğini söylediğinde onu zaten elde etmiş olur. Buyüzden ilgisi kalmaz. Bir kişi ne kadar ilgi gösterirse o kişiye aynı oranda o kişi de ondan uzaklaşır. Ancak kendisini aldatabilecek birini veya fazla ilgi göstermeyen birini elde etmemiştir. Onu elde etmeye çalışır ve buyüzden çabalar. Hayatta her zaman herkesi seviyeli sevin size tavsiyem. Ben çektim siz çekmeyin :)
Merhaba tertip (yaşıtım)
Ben bu konuyu bir dergide okumuştum. İsviçreli bilim adamlarının yalancısıyım. Dediklerine göre bu durum ilkel mağara kadını genlerinden geliyormuş. İçinizdeki o mağara kadını geni nerde bir kıllı mıllı ayı gibi hamşo, terbiyesiz, dayakçı, küfürbaz, aldatan bir adam varsa hakkaten ona tutuluyorsunuz.
Hatta şahan abi duruma çok güzel açıklık getirmiş. İzle bak
kalp bu
kimi seveceğini belirleyemezsin ki.
erkekler de öyle..
ilgili alakalı değilde onları süründüren kadınları seviyorlar genelde:
Holaa🎈
》Neredeyse Her Kadının Başına Gelmiştir. Peki Neden Efendi Tipler Yerine Serseri Tipler Tercih Ediliyor?
> Kadınlar bunu bir mücadele olarak gördüklerini dile getirmiş, yani bu tarz insanların içlerindeki iyiyi çıkarmanın mücadelesine aşıklar.
> İçgüdüsel olarak kadınlar iyi genleri avlamaya çalışıyorlar. Yumurtlama döneminde kadınlar daha kontrolcü olan erkeklere içgüdüsel olarak çekiliyorlar.
>Serseri tiplerin yanında iyi olma mücadelesinden çekildikleri için daha rahat hissediyorlar.
Bunu bencemde yazmıştım Kadınlar Neden Serseri Tipleri Tercih Eder?
Kadınlar ne istediğini bilmiyor ki zaten seçmiyorlar aramıyorlar
Düzgün biri kalkıp tanımadığı kızon peşinden koşmaz kötü düşünce vermemek için hep çapkınlar veya iyi olmayanlar uüraşır kızlarda onlar erkek ben niye yazıyorum diyorsa konuştuğu erkekte bunlar çıkıyor doğal olarak aldatma kadın cinayeti falan oluyor
Kadınlar rekabeti seviyor çünkü.
Efendi erkekler pek çekici gelmiyor genelde. Biz kadınlara daha çok maceracı erkekler hitap ediyor. Daha güçlü imajı veriyor aslında. Örneğin kadınlar bu tür erkeklerin onları daha çok koruyabileceğine inanıyor. Biraz da daha güçlü görünmelerinden filan kaynaklanıyor.
Bana asla hitap etmiyor orası ayrı da, geneli böyle.
Efendi erkek kaldı mı bu arada ya?
Kaldi
Genelleme yapmayalım ama bazıları kendileri de psikopat o yüzden. Yani sado mazo ilişki sadece yatakla sınırlı değildir, bazı insanlar kendilerine acı çektiren ve kendilerinin de acı çektirdiği ilişkileri tercih ederler.. 😊 Keyifli akşamlar..
Farklı olan her zaman dikkat çeker efendi olmak sıradan bir olay bir ehemmiyeti kalmadı ama psikopat olmak farklı olduğu için daha çok ilgi görüyor eğer herkes psikopat olsaydı efendiler azınlık olsaydı o zamanda efendiler daha çok ilgi görürdü. Bir de dişiler hep güçlü sert erkek severler doğanın kanunu bu şekilde güçlü olan daha çok ilgi görür
Teknolojinin gelişmesi, sosyal medya, diziler, filmler... Erkeğin kabakuvvet kullanması, bıçak, tespih gibi ıvır zıvır taşımasını konu ettikleri için doğal olarak kadınlar da böyle erkekleri yaklaşık 20-30 yıllık süre zarfında kahraman olarak görmeye başladı. Ta ki tecavüz, dayak gibi şeylerin bu tiplerde daha baskın olduğunu fark ettikleri ana kadar.
Kadınların arizali adamlari duzeltirim seklinde bir düşüncesi var.. ben onu duzeltirim, aslinda iyi biri, öyle olduğuna bakmayın siz.. değişir, vs vs.. havayi alıyorlar sonra, mahvolan genclikler, yikilan hayaller.. bu liste hep böyle başlar hep böyle devam eder
ayni ekosistemin icinde olan Türk.. birlesik arap emirlikleri.. misir.. banglades.. somali vs gibi ulkelerinin kadinlarinin genel egilimi herhalde bu yonde.. nedense sokak ortasidna ates eden adamlari sevmisler ya da onlarla birlikte olmuslar.. mazoşist de olabilirler.. davranis bilimleri acisindan enstitulerin incelemesi tumdengelimci olarak aciklanmasi gerekir..
Çünki insan yapısı gereği herzaman asi, vurdumduymaz, serseri kısaca bir baş kaldırmışlık benimser ve bu doğal bir cazibedir. O tip erkeklerle takılılırlar ama evlenmek istedikleri %85 efendi , evine bağlı, ona süprizler yapan, sadık bir kişi arar. Vurdum duymaz serseri havasında olanlar genelde hep kendilerini düşündükleri için kadınların peşinden koşmazlar efendi erkekler koşar buda psikolojide çantada keklik olayına gelir. O ulaşamadığına koşar diğeri herzaman ceptedir zaten. Bu ve daha yüzlerce sebeb yüzünden kadınlar serseri, isyankar ruhlu erkeklerle birlikte olucaklar.
+merhaba hanımefendi
- sen banamı yürüyosunn?
+hayır hanımefendi sadece selam verdim
-ama selam vermek var selammm vermek var
+allah kahretsin seni ühühühühühü (koşarak uzaklaşır)
-aynen sonrada abimi çağırınca kaçtı
X- merhaba BAYANNNNN 51 52 53
-ayyyy ne kadar yakışıklı adınızı alabilirmiyim?
X-adım berkgüveycan
-ayy tam benlik
X-KOLLARIMA BAK KASLI KOL DeĞİL KOLLU KASSS 99 100 uuhhh
evlenirler
2 yıl sonra
ay işte feminizim kocamdan dayak yiyorum ühüüü
Kısaca soylersem secım yapmayı bılemeyenler ve duygusal olanlar askta mantık aramazlar
Bır kısmı ıcınde kendıde oyledır o tarafı dısa vurmaz onda gorur hoslanır
Sıkıcı gelıyor efendı derler aslında serserı denılenınde bır numarası yok cesur gozukur ama kavga yasanmayacak ılıskı monoton gelır
Son olarak hem maceracı hemde efendı kısılıkler vardır ama bulmaları zordur zekı ve secıcı olurlar onlar ıstedıgı kızları seçer
Bende soruyom neden bizim günahımız ne efendi oluyoz kimse yüzümüze bakmıyo e fırlama olmakta tabiatımıza aykırı olamıyoz olmaya çalışsakta yüzümüze gözümüze bulaştırıp tekrar efendiliğe devam ediyoz ne suçumuz ne
Merhaba 🙂
Bence bu sadece kadınların değil erkeklerin de sorunlarından birisi. Ama kalbe söz geçiremezsin. Aşk veya hoşlanma denen şey hedef alınarak olunan bir şey değil. Aniden olur.
Kalbine söz geçirebilme diye bir şey olsa şu an boşanma veya ayrılmalar daha az olurdu. Çünkü baştan o kişinin seni üzeceğini anlardın. Bunları insanlara yüklemek saçma olur bence.
Serseri tipleri çekici bulsam da, ilişkilerimi hep efendi adamlarla yaşadım muhakkak. Neden çekici bulduğumu bende bilmiyorum. Zaten anlaşmam da mümkün değil öyleleriyle... Belki zoru elde etme isteği ya da heyecan diyebilirim bir ihtimal...
Maalesef ki küçüklükten beridir TV lerde verilen diziler dolayısı ile bize tuhaf bir şekilde çekici geliyor. Her Türk dizisinde vardır böyle psikopat ağır abi karakteri.
Mafia dizileri bizi bitirdi 🥺
Herkes için geçerli değil. Ben mesela tam tersi istiyorum. Ve sanırım çoğu sevgiyi yanlış biliyor. O yüzden önce acı çekiyorlar. Allah akıl versin herkese. Sevgi, aşk güzellik ve mutluluk getirir
Zaten böyle diye diye aptal genellemeler yapa yapa kızların bilinç altına işliyosunuz bunları onlar da öyle tipleri seviyor.
Çünkü kadınlar piskopat tipleri adam edeceklerini düşünüyorlar. Bunu bir meydan okuma olarak görüyorlar.
Kimi sevmen gerektıgımı secmıyoruz ki anıden sevgi başliyor kime karsı olduğu ve nasıl bırı oldugunu bilmeden seviyorsun ki bu genelde dedıgın gıbı yanlış psikopat tiplere denk geliyor yanı yanliş bir sevgi oluyor ne yazıkkı ama engel olamıyorsun duygulara...
Katlanmak gerekir malesefki
@İbrhm33 aynen yaa keşke ama artık oyle yapmak İcin cabalamakta bıze düşer
Kısaca söyleyeyim mi? Alınmak, gücenmek yok. Cinsiyetçilik de yapmıyorum ama görünen köy kılavuz istemez. Söylüyorum! Kızların mallığı, onların saflığı.
Anlamıyorum seni gerçekten adam gibi seven koruyan yanında olan bir adam var gidip aldatıyorlar sonra ağlarlar adam gibi seven erkek yok niye ben aldatılıyorum diye tutarsız demeçler verirler
Benim için tip ön planda karakterde önemli ama tip olmadan olmaz benim icin o yüzden srfsz bulma konusunda iyiyim gzjsbwksnee diğer erkekler ztn sevdiklerinden degil sadece onlari seven olmadigi icin bizi seviyolar bizde reddediyoruz tip bize uymuyo diger erkeklerle kıyaslarsak yani sarisin biri mi yoksa keko birini mi severdiniz? Genelimiz 1. Erkegi secerdi
Çok doğru bulduğum ve sevdiğim bir söz var; "Kadınlar kötü adamlara aşık olup, iyi adamlarla dertleşirler."
Şahsen ben istemem hem cinslerim niye istiyor anlam veremiyorum ben efendi sadık evcimen erkek severim 🤣🤣
Yok ya ben direkt öğretmen seviyorum. Efendiymiş değilmiş bakmıyorum😁
Akilsizliktan bide sıkici derler onlar sıkilmak yerine... tercih ediyor
Özenle seçmeye çalışıyorum düzgün olanını ama yok ilaha bir kazık atma eğiliminde oluyorlar.
Ulan efendi erkek denk gelmiyor ki ağzını öptüğümün dünyasında😂😂 sinirlendim🥲
Hepimiz değil tabii ki, öyle olduğunu sezersem direkt uzaklaşırım.
Evet bu çok doğru , ben işinde gücünde çalışan saygılı ve hoşgörülü merhametli , dürüst birisi olarak kadınların bizim gibi erkekler den hoşlanmadığını hep söylerim...
Evet ne yazıkki türk kadını böyle.
Bence her kadın çakalları seviyor
Lafa gelince efendi düzgün erkek diye konuşsalar da çakal erkeklerin peşinde pervane oluyorlar
Serseri seviyorlar bende anlamadım, akıl sır erdiremedim.
Öyle kadınlar genelde daha önce başka erkeklerle birlikte olmuş cinsel ilişkiye girmiş olduğundan temiz erkekler onlara gelmiyor. Kendileri gibi bi sürü kızla yatmış erkekler bakıyor onlara o yüzden
Erkekler de bu şekildedir. Aldatmaya meyilli olan her zaman onlara daha çekici gelir ve seveni değil, süründüreni severler bu yüzden. Süründürürsen sevilirsin.
Evet maalesef öyle ben efendi kendi halimde anlayışlı saygılı bir erkeğim ama bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı hiç sevilmedim bile
Uğraşmayı seviyoruz heralde ama herkes için geçerli değil.
Hayırlısı demeyi bilmeyen herşeyi daha çok isteyen kişiler genellikle bu durumda ne yazık ki.
Ben öyle düşünmüyorum. Efendi erkekler daha çok dikkatimi çeker. En azından güvenebiliyorum. Ayrıca kimseyi adam etmekle uğraşamam.
Aldatmaya meyilli erkek iyi laf yapar çapkındır, efendi erkek teklif etmeden 40 sefer düşünür o yüzden efendi erkek kaybetmeye mahkümdur
Bende anlamıyorum, acı çekmekten zevk alıyorlar sanırım bundan sonra efendi falan olmucam ya çünkü bir işe yaramıyor.
Efendi erkekleri haketmedikleri için nasip olmuyor... Herkes; yüreğinin ekmeğini yer...
Adam edecegini sanmak ama insan degismez. Sadece degismis gibi gorunur bir sure sonrada mutsuz iliski ya da evlilik kalir geriye
Sen kadın değil misin? Pembe görünümlü mavili misin? Biz sana soralım da sen doğru cevabı ver. Bizim söylediğimiz kuvvetli tahmin olur en fazla.
Kaşınıyorlar ve sonra da sürünüyor lar Hakediyorlar böyleleri
Ezilmiş oynanmış zaman ında Bi erkek tarafından. İyi erkek lere oynayarak dolandırarak zevk alıyor yine kötü yü srciyor. Çünkü ezilmek asaglanmak dövülmek satılmak tan hoşlanıyor
Bende bunu sorguluyorum. Acaba neden bu adamlara taviz veriyoruz. Biz kadınlar anlaşılmaz varlıklarız
Genelleme yapmışşın ama ben her kişinin öyle olduğunu düşünmüyorum. Şahsen ben psikopat birindense kibar, efendi birini daha hoş bulurum😊
Efendi erkekler sıkıcı geliyor çünkü
@Alone2701 Ruh ve akıl sağlığı yerinde olan hiç bir kadının tercihi değildir. Ee tabi mazoşistse ayrı tedavi görmeli
@te_cetveliiiiiiii demekki kadinlarin çoğu mazoşist cünkü en çok p. cler seviliyor a.. q
Ben de psikopat olduğum için öylelerine zaafım var, ondan. 😂
Onu dizginleyecek yegane kadının kendisi olduğunu düşünüyor o yüzden.
Hemcinslerimi ben anlamadım ki erkekler anlasın. Ben efendi birini arıyor ve bekliyorum.
Çünkü onları en çok dış görünüşü ve zenginligiyle ilgileniyolar 😒
Bu soruyu ben de hep soruyorum lakin cevabını bulabilmiş değilim.
Mevzu güc macolari guclu saniyorlar. Kaba sabalikla guclu olunmas oysaki😏
Nazik insanları diğerlerine tercih ederim açıkçası. Sakin ve huzurlu ilişkilerin insanıyım.
Bunu isteyen kadınlar hayatındaki monotonluğu bitirmek için yapıyor. Halbuki kendilerine ne kadar zarar verdiklerinin farkında bile değiller
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?