Bunu çok merak ediyorum yani bana göre denklik olmalı her anlamda.
1 ay
Bunu çok merak ediyorum yani bana göre denklik olmalı her anlamda.
Gerçekten aynı şeyler mi bunlar? Birisi bizzat kişinin kendisi diğeri ise kişi istese de elinde olamayacak bir şey. Bunun neresinde denklik var? Afrikada doğan bir erkek çocuğunun bu konuda ki denklikte yeri nerede? Ama bir erkek kadından elinden gelebilecek şeyleri istiyor. İsterse zayıflayabilir, isterse bakımlı ve temiz olabilir vs vs vs. Ama yetim büyümüş ve hayatı her anlamda sınav ile geçen bir erkekten zenginlik beklemeyi denklik saymak bambaşka bir uçuş hikayesi.
Her kadın aynı şartlarda yaşamıyor sizde bunu anlayin siz talep ediyorsanız birşeyi karşılığında bişey vermeniz lazım
Mesela?
Hayır neden mi çünkü bu maddiyat dediğin şey Türkiye gibi ekonomisi bitik ülkelerde olur sen bir Norveçli kadının parası var diye evlendiğini göremezsin çünkü kazandığını parayla çok rahat geçinebilirsin
En mantıklı yorum
Yarası olan gocunuyor işte. Zengin erkekler ben zengin erkek istiyorum diyen bir kadının yorumlarında delirmiyor, delirenler hep aynı kısım. Özgüven de bir meseledir yani.
Aynen öyle
Cevap
16Cevap
Peki yakışıklı dediğiniz erkek güzel fizikli dediğiniz kadına baksa olmazmı. Ama erkekte yakışıklılığıda para belirliyordu değilmi
Yooo çok iyi olur hatta
Ben arasını bağdaştıramadım evet 2 side çıkar meselesi gibi duruyor ama sence de çok farklı şeyler değil mi? Bilemedim
Değil şimdi sen karşı taraftan bazı şeyler istiyorsun mesela atiyom zayıf olcak sarı olcak güzel olcak kibar olcak falan oda sana paran olcak diyo anladin mi
Elbette anladım
Teşekkürler
Fiziksel görünüme. takilmak ile maddiyata takılmak aynı şey mi. Sizde fiziksel görünüme takılın
Herkes kendine iyi gelene bakiyo be king
Erkekler de kadınların maddiyatına baksalar çıkarcı, kadınlar erkeklerin fiziksel görünümüne baksalar masum olurdu...
Öyle yapsa kadınlar sanki erkekler daha zararlı çıkar nfjfj
Olsun, fiziksel özellikler zekâ gibi insanın bir parçasıdır. Nasıl ki kadınların zekâya bakması yadırganmaz aynı şekilde kadın veya erkeğin vücuda bakması gayet normaldir yani.
Ki kadınlar erkeklerin birçok fiziksel özelliklerine bakarlar örneğin kalçalarının yapısına, erkeğin burnuna, gülüşüne, ellerine. Bunlar hep fiziğe bakmaktır.
Hmm doğru
Seni takip ettim şimdi, detaylı konuşabiliriz istersen.
Neden
Hocam bosversene seni ilgilendirmeyen konuları neden merak edersin
Merak etmek yasak mi hicam
Evet yasak kural bu merak edemezsin
O zaman kuralı ilk ezen ben olim
Hapis cezası var
Bu ülkede herşeyin cezası var nfjf
Evet işine gelirse ona göre
Her anlam sıkıntı yaa
Maddi çıkarcılar o yüzden
Sizde çıkarcı siniz
Yoo değilim
İyi de kadın da fiziksele bakıyor
Bakmıyor bak şimdi güzel kadınların yanında çirkin erkek görebilirsin ama yakışıklı erkeklerin yanında çirkin kadın çok zor bulur nadir yani
Yok öyle bişey
tamam
Ben de fiziksel görünüme bakıyorum.
İyi yapıyorsun
Haklısın senin dengin ne
Orta gelirli ortalama bir yakışıklılık falan filan
Bu sabah bi çay mı içelim diyorsun
Hahahah ne alaka
Falan filan benimde aradığım özellikti, sabah kahvaltısıyla ve çay ile başlangıcı atabiliriz
Teşekkürler belki başka bir zaman
Serpme kahvaltı mı olmalı?
Hahahaha alemsin ya 😅
Orta gelirli diye girdin, kahvaltıyı az buldun gözün yükseklerde sankim
Hahah yok be
Kahvaltı bahanesi tabi, bi çay bile yeter diyorsun
Jjdfjdm
Etkilesim için güzel soru
Teşekkürler
Rica
🤗
Karşılıklı olması gerektiğine inanırım.
Çoğu böyle değil
Evet, değil. Çoğu dengesiz ve sonuçlar da belli.
Karşılıklı maleswf kullanma deerim ben bunlara.
Garipsiniz
Nesi garip
Herkes aynı değil ki
Doğanın kanunu bu
Doğanın kanunu değil erkeklerin uydurduğu kanun
Kadınlar para odaklı
Erkeklerde zayıf istiyor
İki cinsinde düşüncesi belli
Aynen öyle
Libidon yüksek mi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?