hadi bakalım gecenin sorusu bu olsun kadınlar mı yoksa erkekler mi daha maddiyata mala mülke düşkün? 

Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

İkisi de ortada galiba kimi kadın sadece aşk için yanıp tutuşurken kimisi onun bunun parasını yeme derdinde erkekler de birine para için yaklaşan çok daha az ama görünüme daha fazla önem verdikleri bariz 🙄
Kadınlarda sanırım görsele ve geleceğe önem verme daha baskın ama şöyle de bir şey var malesef bizim ekrklerimizde parasını puluna değil insanlığa değer veren seven kızları üzer öylelerine köle olurlar 🤔
Tabi gelecek odaklı düşünülür genelde ama erkeklerde de var bu ama farklı yönde
Erkekler daha çok fizik ölçülerine yüz güzelliğine değil mi
Hayır söylemek istediğim bazı erkekler de şu var işte işim olsun evim olsun ileride eşimle çocuklarım rahat etsin kafası 😂
hıı e o zaten olsun ya bende onlardanım yani çalıştım kazandım iyi bir gelecek hazırladım gelecekteki çocuklarıma ama bizim için ne diyorlar biliyor musun 😄😄
Ne diyorlar
Yemedi yemedi keriz geldi damadı gelini yedi 😄
Ne alakası var mutlu olsunlar ileride yeter anne baba için
Kesinlikle öyle önemli olan o zaten onun için uğraşıyoruz sonuçta her insan evladının rahat etmesini ister de işte biliyorsun bizim ülkemizde malesef öyle değil böyle bakıyorlar
Cevap
4Cevap
Kadınlar maddiyata erkekler görselliğe ( genel olarak)
Doğru cevap 👏 ama genelde böylelerine ne oluyor biliyorsun değil mi
Sağlam seks yapan adamı severler 2 3 saat arkalı önlü çalış ağza yüze boşal bak köpek çektirirsın tecrübe ile sabittir yatakta çok basit canlilar
ya hocam iyide burada seksten dem vurmadıkki bütün kadınlar yataktan bütün erkeklerde seyinden ibaret değiller
Sen öyle sen yatakta mutlu edeme kadını bir sıkıysa edeme hadi? Dene gör kaçar gider tutamassin uyanık ol
Hocam yatakta da normalde de gayet mutlu etmesini biliyoruz ama senin gibi de her şeyi oraya bağlamak bana saçma sapan geliyor
Kadınlar derdi kobraaaaaaaa anlayın artık. . ağza yüze patla yalasın yutsun senden kralı olmaz emin ol dinle burayi
ya Dayıcım hadi git çayırda çimene sal kobranı
23 yaşındayım baskan 9 kadınla yattım tecrübe konuşuyor
Ben gormedim bir kadinin arabasina dusen erkegi ama guzel bir arabaya dusmeyende kiz gormedim.
Önce para sonra araba sonra 'da sahte yüze
Dürüst insanlara bayılıyorum 👏
Bunun cinsiyeti olamaz bunun kisilikle alakası wardır .
Kadınlar daha çok
Malesef öyle kadınlar daha çok önem veriyor maddiyata evlilikler genelde böyle oluyor
Kadınlar tartışmasız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?