Erkekler için dış görünüş kadınlara göre daha önceliklidir evladım. Kadınların sadece beğeni esikleri daha yüksek olduğu için eli yüzü düzgün her erkeği yakışıklı bulmazlar. Erkekler için güzellik algısı daha düşük esiktedir. Ama bu, kadınların yakışıklı bulmadığı erkeğe şans vermeyeceği anlamına gelmez. Çünkü bir erkek sadece dış görünüşü ile değerlendirilmez. Başka özellikleri de onu ön plana çıkarabilir. Kadının böyle bir alternatifi yoktur. Dolayısıyla cirkin erkeğin şansı olabilir ama cirkin kadının şansı pek yoktur. Cirkin erkeğin yanında güzel kadin görürsünüz ama cirkin kadının yanında yakışıklı erkek yoktur.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
İkisi de elbette önem veriyor ama erkekler biraz daha yobaz. Şahsen eski canavarımsı halimde benimle konuşan güzel kızları düşünüyorum da, ben o halimle bile çoğu kızı beğenmiyordum. Keşke böyle olmasak 🤷♂️
İnsanların çoğu dış görünüşe önem verir. Lafa gelince herkes için kişilik karakter önemlidir ama realite farklı oluyor. Cinsiyet olarak kadınlar bir tık daha fazla önem veriyor gibi.
Kadınlar, dış görünüşten ziyade karaktere daha çok önem veriyorlar. Abazan bir millet olduğumuz için kadınları cinsel obje olarak gören geniş bir kesim var. Arz talep meselesi.. Karakterlisine denk gelmeyi umut ediyorlar
Buna eskiden kadınlar diye cevap verirsim ama kesinlikle erkekler önem veriyormuş. Çünkü kadın en başta ısındıktan sonrasını önemsemiyor. Bağlanıp kendini adıyor. Ama erkek zihninin sürekli tazelenmesini istiyor. Bu yüzden görselliği bir araç olarak görüyor.
Kadinlar ikiye ayriliyor 1 burdakiler 2 gercek kadinlar 😃 Burdakiler tip diye olsede gercek bambaska Ve cevap karsi cinste erkekler Kendi dısina onem verenler kadinlar tabiki
Herkes önce dış görünüşe bakıyor uygunsa diğer özellikleri uygun kafalar uyuşuyorsa devam ediyor ama kimse beğenmediğine şans vermiyor insanlar iki yüzlü çekicilik ön kabul şartı