Kadınlar da onemser fakat bir o kadar da karakteriyle sadakatiyle ilgilenir
Dış görünüşü erkekler mi yoksa kadınlar mı daha çok önemser?
Kadınlar da onemser fakat bir o kadar da karakteriyle sadakatiyle ilgilenir
Eğer bir rakibi varsa kadın aşırı önemser. Öyle bir giyinir ki mankenlere taş çıkarır. Her gün özel bir davete etkiliğe gidiyormuşçasına giyinir. Ama rakibi yokta utanmasa yataktan kalktığı gibi gelmek ister.
Erkekler ise renk uyumuna çoğunlukla dikkat etmediklerinden şık durmazlar ama dikkat eden erkek kot üzerine tişört şeklinde giyinse bile dikkatleri üzerine toplayabilir. erkeğin basit kurallara uyması ise yeterlidir. saati ile kemeri ayakkabısı aynı tonda olursa yine ayakkabıdaki saatteki ve kemerdeki metal aynı tonda olursa tamamdır. temiz bir ayakkabı taranmış saçlar ve kol saati tamamdır. hatta bilekliklerle de süper bir şıklık oluşturabilirler.
Her iki cins içinde geçerli bir durum bu.
En çok ya da en az olayı yoktur.
Fakat öncelik sevgi saygı ve sadakat yanı sağlam bir kişilik aranmalıdır.
Saygı var mi sende?
Erkekler gözüyle, kadınlar ise kalbiyle sever. Erkekler için kadının dış görünüşü, daha önemlidir çünkü sevmesi dış görünümüne, çekiciliğine bağlıdır. Kadınlar ise normal, vasat bir tipi etkileyici konuşmasından, sadakatinden, güzel gülüşünden sevebilir...
Her zaman olduğu gibi istisnalar olabilir.
erkekler 😁 erkekler genelde bedensel aldatiyor kadin öyle mi yapiyor sizce? kimin tiple ilgilendigi bence ortada. ha kadinlar ilgilenmiyor mu dersen tabikide ilgileniyor ama sanki erkekler bu konuda daha agir basiyor
Aynen bence de
Cevap
87Cevap
Ya çok garip bir soru şimdi kadınlar kendi aralarında çekiştikleri içinde dış görüşüne önem veriyor erkeklere beğendirmek içinde. Erkeklerde ise yaz olsun kız düşüreyim ya da gerçekten sağlıklı yaşam için ikiside bakış açılarına göre çok önemsiyor
Silikonlu kaşı gözü yapılmış sahte barbie bebekler yüzünden güzellik algısı öldü... doğallar görülmez oldu... bütüne bakılamaz oldu... Erkekler cinsel yönden bakar oldu 3gsi tamamsa iyidir.. kadınlar yine fikre zikre önem veriyor...
Kadınlar kendisi için dış görünüşü önemser. Ama erkek öyle değil. Bakımlı alımlı güzel bir kadın görsün pervane olur. Kadın ise en çok ya paraya bakar ya da zekaya.
"Kadinlar" neden mi?
Uzun boylu olsun, genis omuzlu olsun, atletik olsun, esmer olsun, bakislari sert olsun, ç*kü büyük olsun bu boyle uzar gider..
Bana göre kadınlar.
Çünkü ülkemizi baz aldığımızda bazıları yeter ki kız olsun düşüncesi ile hareket ettikleri için bu ortada olan bir şey. Kadınlar daha seçici.
Artik cogu kadin dis gorunuse degilde cebin gorunusune onem veriyo malesef. Onun icin erkekler bu konuda daha cok onem veriyo bence
Erkekler gözleriyle, kadınlar kulaklarıyla sever. Dış görünüş erkekler için daha önemli
Bence kadınlar çünkü her fırsatta birileri görseler de görmeseler de kendilerine bakarlar dış görünüş açısından :D
kadinlari gorunus konusunda fazla hassas olduklarini bilmeyenler erkekleri oylamis
ben ise kadinlar diyorum.😁
Her ikisi de önemser.
Dış görünüş önemsiz deriz ama kabuğu yaralı karpuzu bile kimse almıyor.
Bence erkekler. Kadınlar daha çok güven duygusuna, güce vs. bakıyor
Bencede🎗🎗
Kadınlar hoş söze erkekler güzel yüze aşık olur onlar için dış görünüş daha önemli.
"Aşkım 5 dakikaya hazırım!" klişesi söylenebilecek en güzel kanıt gençler.
İkisi de önemser.
Ama erkekler biraz daha fazla önemser.
görüntü, gözü, kişiliğini tanıma da kalbi aşık eder kendine...
arkadaş isek dış görünümün önemi sıfır ama hoşlanma sevgili gibi durumlarda önemli en az orta derecede olması yani
Kadınlar daha incik cıncık bence kendimden ddğilde kankalarımdan biliyom
#BirKezbanınSeyirDefteri
Ben önemserim ben uzun boyluyum Gayet de hoşum çirkin olmasını istemem yani
Erkekler bazıları yeterince önemsiyor kadınları cogu önemsiyor
Erkekler güzel kadınlara aşık olur kadınlar aşık oldukları erkeği yakışıklı bulur
Erkekler diye oy veren bayanlar hele bir yazsınlar bana görelim
Erkekler gözüyle kadınlar kulağıyla doyar diye boşuna dememişler
Yakışıklı olan erkek ile güzel alımlı ve çekici olan bayan önemser
Kadınlar galiba. Nitekim kendi hemcinslerini dahi öyle bir süzerler ki..
Bence her ikide aynı kadınların ve erkeklerinde ortak tarafları var onlarda biride bu
Kadinlar tabi ki de, kendi cinslerini bile bu yonde suzmeden edemiyor.
O kadar z. vallilar.
Kadınların yanına yakışmalı bir erkek onlara göre bu yüzden KADINLAR
Her insan önemser. Kadınlar bir tık daha fazla önemser.
Her iki tarafta önem verir. Kimse dışını beğenmediği biriyle uğraşmaz.
Kesinlikle Kadınlar.. Hatta '' Biscolata Erkekleri '' İçin Ölüyorlar Resmen..
Cinsiyetle değil de daha çok kişinin karakter ve bakış açısıyla alakalı.
Kadınlar makyaj delisi kadınlar erkeklerin anasını ağlatan kadınlar kuaföre bir maaş bağlayan kadınlar ☺☺☺
😂😂😂😂
Kadınlar daha çok dikkat ediyor çünkü erkeklerin çoğu giyinmeyi bilmiyor ne hatunlar görüyorum yanında at hırsızı.
Yakışmak önemli ya. Her iki taraf önemser önemsemeli...
erkeğe 10 kadın versen 10 unuda dudukler kadın sadece 1 ini seçer
Herkes dış görünüşe bakar bunun cinsiyetle alakası yok.
Kaşıt cinsi işaretledim ama her iki cins de dış görünüşe önem verir bu da bir gerçek.
Erkekler. Çünkü çoğu kadın erkeklerde genellikle ekonomik durum, hâl ve hareketler, giyim tarzıyla vs ilgilenir.
Erkekler daha ok önemser.
Bir çok kız tipe önem vermekten kaybediyor zaten...
Bencede erkekler. Ama bu yanlış tabi. Güzellik geçicidir sevgi ve sadakat kalıcı.
Tabiki karılar
Sabah akşam süslenen boyanan kılıktan kılığa girip de alın beni diye piyasaya biz çıkmıyoz😄
He he aynen sizin için :ad
Soruyu bu niyetle sormamistim karşı cinste onemsemekten bahsetmistim
Gıcık birisin 😂😂 ya kapasiten soruyu kaldiramadi ya da bilerek öyle yapıyorsun
her iki tarafta. Kimse (çıkarı yoksa) beğenmediği birine şans tanımıyor.
Fazlasıyla kadınlar. Yok bı tane sivilce. Yok meme ucu rengi. Yok boyu 2 cm kisaymis.
Eğer seversem benim icin farketmez ama iyi se daha cok etkilenirin
Tabikide erkekşer böyle bir sprumı olur karşu cinste
Kaşını aldıran erkekler, erkeklerimiz..
Tartışmayalım bence
Bu ne demek oluyo merak ettim
Kadınlar önemser ben şahsen iç görünüşüne bakarım sevicek olan benim :)
Bence Erkekler Önemser ama Kadınlarda önemsiyor elbette
Kadınlar daha çok önemsiyor bence
Kadınlar daha ayrıntıcı
Erkekler
*Gecen bol olsun.*
dış görünşü herkez önemser aslında
Kimsede karakterini sevmiyor ki
Erkekler daha çok önemser.
Her ikisi de dış görünüş önemli
kadınlar çok daha önemser
Oyu yanlış verdim, kadınlar daha çok önemser.
Her insan önemser, kadınlar daha bakımlı.
Erkekler dış görünüşü kadınlar parayı önemser
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar