• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Güzellik & Bakım

Dış görünüşe kadınlar mı daha çok önem veriyor erkekler mi?

SilverBlooming u
SilverBlooming Takip Et
Master Yaş: 29
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
35
Yapay Zekaya Sor

Dış görünüşe hangi taraf daha çok önem verir?

Erkek Soruları Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
9 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • ariftotereks
    ariftotereks Takip Et
    Yoda Yaş: 42 , eic 100%
    +1 yıl

Dış görünüşe herkes önem veriyor da bu dış görünüş anlayışı kişiye göre değişiyor. Mesela bembeyaz dişli isteyen de var, diş renklerinin doğuştan farklılık gösterebileceğini bilerek hareket eden de. Dış görünüşte vurucu özelliğin gülümseme olduğunu düşünen de var. Karşıdakine yemek muamelesi çeken de. Ben gülümseyeni ararım mesela. Vallaha.😂😂😂

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Muzluupuding
    Muzluupuding Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Erkek için dış görünüş ilk kriterdir ama güzellik algısı eşiği daha düşüktür. Ortalama bir kadını da güzel bulabilir. Kadın ise dış görünüş olarak çok az erkeği yakışıklı bulur ama birlikte olmak için yakışıklılığı istisnalar hariç bir numaralı kriter yapmaz.

Erkeklerin toplum içindeki sayginliklari topluma kattığı değerler ailesine sunacağı imkanlar ve eril auraya sahip olmaları yakışıklı olmamalarıni örtebilir.

Çoğu erkek parası olan adamın güzel bir kadınla birlikte olabiliyor erkek ise para için çirkin kadınla olmaz filan demiş. Kardeşim dua edin ki tip dışında kadınların size bakmasını sağlayacak kriterleriniz var. Sadece dış görünüşe göre secilseydiniz ne olacakti? Çoğunuz başarılı olmak için yeterli motivasyona sahip olmayacaktiniz ve dünya gelişmeyecekti.

Tipi olmayan bir erkek kariyer statü ile güzel bir kadınla beraber olup mutlu olurken çirkin bir kadın kariyer ve statü ile yakışıklı bir erkege sahip olamaz genelde. En fazla hem fakir hem tipsiz bir adamı bulabilir.

2
    15 Yorumla
    • Milabeni
      Milabeni
      +1 yıl

Ufak düzeltmeler yapayım."güzellik algısı eşiği daha düşüktür. Ortalama bir kadını da güzel bulabilir."Algı düşüklüğü değil bu aslında Erkeğin yokluk mentalitesine göre değişen bir durum. Kadınlar gibi hipergamik değiller. Ve dürüst değerlendirirler bakan ne kadar azsa demek ki benim değerim düşük o zaman ortalamaya mecburum şeklinde olur. Gerçekten güzel bulduğundan değil Ortalama ile Güzelin farkını anlayablir. Diğer hususlarda doğru şu para meselesinde de ufak bir ayrıntı var. Para için beraber olan kadın sevdiğinden beraber olmaz. Para doğrudan Arzu parametresi değildir. Kariyer ve güç simgeleme açısından öyledir. Bazı zengin olupda aldatılan adamlar olabiliyor. Kadın parayı yiyip başka erkekle işi pişiriyor. Bu biraz karmaşık bir şey anlatması zor. Yani bir yandan çekicilik yapan unsur tabi ama tam olarakda Para sevdiren bir şey değil.

Yorumla
    • Muzluupuding
      Muzluupuding
      +1 yıl

@Milabeni erkek para sahibi olunca ortalamaya artık razı olmuyorsa kadınların da bunu değerlendirmesi anormal değil. Çoğu erkek tipim yok bari zengin olayim da belki bu şekilde rakiplerimi saf dışı bırakıp daha güzel bir kadınla olabilirim diye düşünür.

Yorumla
    • Milabeni
      Milabeni
      +1 yıl

Para sahibi olunca değil. Kadına çıkar sunmadan ulaşabilince şeklinde demek istedim. Şöyle tarif edeyim adam orta düzey olsun Geri kalan tip sosyal beceriler ozguven gibi karakteristik özellikler vs. Bunlarla adam zengin olmadan Doğal şeylerle Kadınlara çok kolay ulaşıyorsa Seçicileşmeye başlar. Güzellik algısı yüksek veya düşük değildir. Yoklukla alakalı, Kadınlar hipergamik olduklarından 10 üzerinden 3 seviyesinde bile olsalar 10 üzerinden en az 7/8 seviyesinin altını kabul etmezler. Öyle ölene kadar bekler dururlar. Erkeklerse ben 10 üzerinden 4-5 im o zaman adriyana lima aramam saçmalık. Kendi seviyemde takılmak en doğrusu der. Ona yürür ama dediğim gibi kendi seviyesinde ki kadın Brat Pitt ister. Kabul etmez kargaşa burada zaten Yani çirkin erkekde çok barız şekilde kızın güzellik derecesinin farkındadır. Onun 4 seviyesinde mi yoksa 10/10 luk bir kız olup olmadığını ayırt edebilir. Ama hepimizin bildiği Şu meşhur "Olum Bu kız bana bakmaz" der. Denemez bile İşin o kısmı böyle Yoksa güzellik algısı düşük olduğundan değil Farkında ama olaya gerčekci ve mantıksal yaklaşıyor. Zenginlikle kadını gerçekten elde etmessin paran karşılığı Sahte bir ilişkin olur. Ama bunun yanında Sosyal beceriler kariyer statü saygınlık Özgüven başta olmak üzere karakteristik özelliklerin bütünü sevilmeni sağlar o kısım doğru. Sadece kabarık bir cüzdan değil.

Yorumla
    • Muzluupuding
      Muzluupuding
      +1 yıl

@Milabeni

kadının hipergamiye göre hareket etmesi erkeğin kendinden daha alt seviyede kızlarla da beraber olmayı kabul etmesinden kaynaklanıyor zaten. Çünkü erkek hipergamik değildir ama poligamiktir. Kadının kısa süreli ilişki için güzel ya da çirkin olması önemli değildir. Kısa süreli ilişki için çok da güzel olmayan bir kadınla da olabilir. Yani senin bahsettiğin gibi o kızlar ölene kadar bekleyip durmuyorlar. Kısa süreli de olsa zevkine bakıp sonra nasıl olsa bir garibana kendini iteklerim diye düşünüp anı yasiyor. Erkekler eğer kendilerinden daha alt seviyede kadınlara yüz vermeseydi vasat altı kadınlar da kendi denklerine razı olurdu. Hele ki günümüzdeki sosyal hayata baktığın zaman o vasat altı kadınlar üst seviye erkeklerden çocuk peydahlayip kendilerini garanti altına almaya bile çalışıyorlar. Adamı illa nikah masasına götürmeye gerek yok onlar için.

Bununla birlikte asıl dürüstlük kadının her halükarda hipergamisini inkar etmemesidir. Çünkü erkeğin hipergamisi de en güzel kadınla olmaksa ve bunu bulunduğu şartlara göre gerceklestiremedigi için pek de beğenmediği kadına razı oluyorsa kadın nasıl onun sevgisinden emin olacak? Sonuçta bahsettiğin karakteristik özellikler erkek için değişebilen ya da geliştirilebilir şeylerdir kalıcı değildir.

Yorumla
    • Milabeni
      Milabeni
      +1 yıl

Yani şimdi birşeyler öğrenmişsin güzelde hep ufak tefek kaçırmalar görüyorum. Anlatııklarının %90 na bende katılıyorum ama %10 luk kaçırma payı var. Ona vurgu yaptım."erkeğin kendinden daha alt seviyede kızlarla da beraber olmayı kabul etmesinden kaynaklanıyo"""Kadının hipergamisi bundan bağımsızdır. Bu ta eski çağlardan beri geliştirmiş olduğu bir şey ama sanırım sen burada şunu kastetmek istedin Tamam bu hipergami var ama 100 tane erkek ortalama kıza yürüdüğü için O kız seviyesine değilde kendini daha üstte görüp katbe kat üst seviyeye layık görüyor. O şekildeyse zaten sorun yok farklı değiliz burada. Bunuda şu sözünden """daha alt seviyede kadınlara yüz vermeseydi vasat altı kadınlar da kendi denklerine razı olurdu"""anladım. Ancak burada bi hata daha var"Çünkü erkeğin hipergamisi de en güzel kadınla olmaksa"Erkek hipergamik değildir Erkek kendi seviyesinde kini sevebilir Hipergamik olsa sevemezdi zaten. O arada ki kritik fark bu ama kadın evet hipergamisi normalde kendinden bi tık üstü olsa yetinirdi dediğin gibi çok yürüyen olunca üç dört kat üstünü ister hale geliyor. Ve altında ki adama karşı sevgi duyamıyor. İşte fark orada Yani genel itibariyle Doğru çıkarımlar ama ufak tefek kaçırmaların var. Fakat güzel yani sorun yok Kadın olarak bunları bilmen çok iyi bir şey bilmeyen çok fazla bu tarz bilgileri bu yüzden hata yapıp duruyorlar ilişkilerinde 👍

Yorumla
    • Muzluupuding
      Muzluupuding
      +1 yıl

@Milabeni

erkeğin seçeneği çoğalınca seçiciliginin arttığını sen söyledin. Bu senin en son yazdığın "100 tane erkek ortalama kıza yürüdüğü için O kız seviyesine değilde kendini daha üstte görüp katbe kat üst seviyeye layık görüyor" kismi ile hemen hemen aynı.

Ve söylediğin bir noktada paradoks var. Ben dedim ki erkekler kendilerinden daha alt seviyede kızlara kısa süreli ilişki için bile olsa yüz vermese kızlar kendilerine denk olana razı olur dedim. Sen de diyorsun ki hipergami bundan bağımsızdır ama sonra şunu da söylüyorsun kıza 100 tane erkek yazıyorsa kendini daha üstü erkeklere layık görüyor diyorsun. Şimdi bunların birbiri ile ne alakası var onu anlamadım. Bu yazan erkekler eğer kadından üst seviye erkekler ise zaten benim dediğime geliyor söz. Ama bu erkekler kadının kendi dengi erkekler ise ve üst seviye erkeklerden yüz bulamiyorsa bu durum da yine kadının hipergamik davranmasını gerektirmemis oluyor. Çünkü seçeneğin fazla olması sadece birlikte olduğu erkeği terkedip aynı kulvardaki başka erkekle beraber olmasını sağlayabilir sadece. Daha üst seviyede erkeklere yonelebilecegi anlamına gelmez. İşte bu yüzden erkeğin kendinden daha alt seviyede kadına yüz verip vermemesi poligamik olmasi önemli rol oynuyor.

Hatta yüz verme konusunda evlilik mi yoksa kısa süreli ilişki mi isteyeceği de önemli rol oynuyor. Ben mesela kendimden çok üst seviye erkeğin benimle en fazla kısa süreli ilişki düşüneceğini evlilik düşünmeyecegini bildiğim için kendi dengime evlilik konusunda razı olabiliyorum. Hatta öyle biriyle kısa süreli ilişki yaşamamış olmak kendi dengimle bir evlilik yaptığımda daha mutsuz olmamı bile engellemiş oluyor. Bu şekilde düşünmeyip anlık yaşayan kızlar ise o erkeklerle anlık ilişkiler yaşayıp kendi denkleri ile evlendiklerinde de mutsuz oluyorlar. Çünkü hipergamileri tatmin olmamış oluyor.

Yorumla
    • Milabeni
      Milabeni
      +1 yıl

Aslında baştan toplarsak yerine oturacak Sen şimdi dedin ya Güzellik algısı düşüktür. Bende dedim ki açıladıklarımla Güzellik algısı var. Fakat Erkek hipergamik olmadığı için illa sevgi arzu duyması için 10/10 kadın aramaz. Kendi seviyesinde ki birinide sevebilir fakat bu güzellik algısının düşük olduğundan değil. Zaten bu bana bakmaz kendi seviyemle takılayım dediği için Ama bu durumda yine sevebilir Kısa dönem ilişki meselesine gelirsek Erkekler çoğu zaman ilişkiye potansiyel evlilik partneriyle bakmaz Çoğu zaman böyledir. Bi çıkalım bakalım ona göre şeklinde olur. Kadınlarsa potansiyel damat adayı şeklinde uzun ilişki şeklinde bakar. Zaten bu yüzden işin içine kariyer statü saygınlık özgüven vs giriyor. Erkek ilişki içersinde karar verir uzun mu evlilik mi olacağına sanırım sen burada ki olayı kaçırmışsın. Bu kadının hipergamisi üzerine bahsettiğim örnekler tüm kadınlar için geçerli değil. Bazı hipergamisi kontrolden çıkmış olanlar için geçerli aslında bunu eklemeyi unuttum. İşte buda ikimizinde dediği aynı şeyden kaynaklanıyor 100 erkeğin yazması değerini daha fazla görme veya bide şuda var mesela Henri cavil gibi adamı görme ona takıntı yapıp aşasını kabul etmeme şeklinde de olabiliyor. He bide erkeğin seçeneği çok olunca seçicileşeceği orada yanlış bir ifade kullanmışım parasızda Ulaşıyorsa zaten seçicidir Çünkü seviyesi yüksekte olduğu için bu bana bakmaz düşüncesi yoktur diye O son kısmıda biliyoruz zaten 30 a kadar alfalarla takılıp 30 dan sonra betaya mecbur kalarak sadece güvence bazlı evlenip mutsuz oluyorlar Sonra gözleri yine dışarda alfa yüksek seviye erkek arıyor Olayı

Yorumla
    • Muzluupuding
      Muzluupuding
      +1 yıl

@Milabeni

İyi de benim anlamadığım nokta şurası. Erkek 10/10luk kadına daha fazla çekim hissettiği halde 6/10luk bir kadını nasıl sevecek? Sırf ulaşabildigi o diye sevgisi gerçek mi yani? Tip sosyal beceriler ve özgüven dediğin şeyler erkek için değişken şeylerdir. Elindeki ile yetinmeye çalışması onu mutlu biri yapmaz. Atladığın bir nokta var. Erkekler için nasıl ki kadının cinsel geçmişi önemliyse kadın için de erkeğin duygusal geçmişi ve hali önemlidir. Kadının daha iyi seviyede bir erkeği beğenmesi evlilikte bir sorun değildir. Çünkü daha üst seviyedeki erkekle cinsel bir şey olmamışsa o erkeğe karşı kalıcı bir şey hissetmez. Erkeğin ise daha güzel bulduğu kadına arzusu sürmeye hep devam eder. Neden ben öyle bir kadınla beraber değilim der.

Ben mesela ortalama bir Türk erkeğinin ortalama bir Türk kadınını gerçekten çekici bulduğunu düşünmüyorum. Son bir iki yıldır bu yüzden zenci bir erkekle evlenme fikrine sıcak bakmaya başladım. Çünkü onlar beyaz kadınlara zaten tapiyorlar. Türk erkekleri ise Türk kızını bir Rus kızı kadar çekici bulmuyor mesela. Çoğu mecburiyetten Türk kızları ile evleniyor. O yüzden ben seçeneği fazla olmayan bir Türk erkeği ile kolay kolay evlenmeyi düşünmem artık.

Yorumla
    • Milabeni
      Milabeni
      +1 yıl

Heh şimdi meseleyi anlamış olduk ""Erkek 10/10luk kadına daha fazla çekim hissettiği halde 6/10luk bir kadını nasıl sevecek""İşte sevemeyen taraf kadın oluyor bizde buna hipergami diyoruz. Erkekde bu yok çünkü """Kadının daha iyi seviyede bir erkeği beğenmesi evlilikte bir sorun değildir. Çünkü daha üst seviyedeki erkekle cinsel bir şey olmamışsa o erkeğe karşı kalıcı bir şey hissetmez. Erkeğin ise daha güzel bulduğu kadına arzusu sürmeye hep devam eder. Neden ben öyle bir kadınla beraber değilim der."""" Hayır bak bu anlattığın kesinlikle TAM TERSİ ŞEKİLDE oluyor. Tam aksine bunu yapan taraf kadın olduğu için boşanma ve aldatma meydana geliyor. Erkeğin aldatması Çok eşlilik doğasından meydana geliyor. Buda cinsel anlamda doyumsuzluk Şunuda söylemem gerekirki Erkek cinsellikle duygusallığı birbirinden ayırır Yani sevmeden arzu duymadan biriyle beraber olabilir sırf arzusunu dindirmek için. Ama bu durumda eğer hala duygusal bağı varsa eşiyle hala onu seviyorsa Ona yine geri dönecektir. Fakat burada bir yanlış anlama olmasın Erkeğin aldatmasını meşrulaştırmıyorum. Veya kadın kabul etsin nasıl olsa onu sevmeye devam ediyor şeklinde bir önerme yok. Ama kadın için Cinsellikle duygusallık yapışık ikiz gibi olduğundan GENELDE aynı zamanda o adama aşıktır anlamına gelir ona arzu duyar anlamına gelir. Bunuda görüyoruz zaten öyle olmasa eskortlar gibi hepsi istekli olma durumunda her erkekle beraber olabilirdi. Ama olmuyorlar sanırım burada ki bilgiler Tam tersi şeklinde alınmış senin tarafından

Yorumla
    • Muzluupuding
      Muzluupuding
      +1 yıl

@Milabeni arkadaşım aldatma konusunda söylediklerin doğru ama benim anlatmaya çalıştığım şey şu. Ben bir kadın olarak üst seviye erkek görsem bile o erkeğin bana duygusal bir yatırımı olmadığını bilirsem zaten hevesim de kalmaz o adama karşı. Bunu anlatmaya çalışıyorum. Kadın için sevilmek daha önemli. Erkek için ise sevdiği kadının yanında olması daha önemli. Sevdiği kadın ona sadakatliyse kadının onu sevmemesi çok da önemli değil. Erkeğin karısını cinsel anlamda aldatması konusu ise genelde yüksek değer erkeklerin yaşadığı bir şey zaten. Adam zaten en iyi seçeneği bulup onunla evlenmiştir. Diğerleri ise sadece anlık cinsel hevesten ibaret. Düşük değerli erkekler ise buldukları neyse onunla evleniyorlar ama biryandan da benim karım niye şöyle değil böyle değil diyorlar. Parayı bulunca çoğunun karısını bosamasi da bundan kaynaklanıyor.

Kadının daha üst seviyede erkekle aldatması genelde geçmişinde o tarz erkeklerle cinsel manada bir yasanmisliginin olmasından kaynakli olabilir veya o erkeğin uzun vadeli ilişki düşündüğü ve kendi eşinden daha çok sevdiği yanilgisina düşüp o hatayı yapıyordur.

Yorumla
    • Milabeni
      Milabeni
      +1 yıl

"duygusal bir yatırımı olmadığını bilirsem zaten hevesim de kalmaz"onda farklı düşünmüyorum zaten"""kadının onu sevmemesi çok da önemli değil"""Önemlidir fakat kadının erkeğin onu sevmesi kadar Önemli değildir. Ama sevmesini ister.""""benim karım niye şöyle değil böyle değil diyorlar"""" bunu kadını beğenmediklerinden değil Çok büyük ihtimal sorunlu oldukları için fakat çoluk çocuk bide boşanmanın yükünden dolayı boşanamıyorlar Parayı bulunca o yüzden boşamaya gidebildiklerinden boşuyorlar."""Kadının daha üst seviyede erkekle aldatması genelde geçmişinde o tarz erkeklerle cinsel manada bir yasanmisliginin olmasından kaynakli olabilir "O zaman alfa dul oluyor genelde ""kendi eşinden daha çok sevdiği yanilgisina düşüp o hatayı yapıyordur."""Öyle düşünmek ister solipsizm yüzünden öyle olmadığı halde ama olay aslında o adama duyduğu yüksek arzudur. O arzu Solipsizmle beraber kendini kandırmacaya dönüşür. Tam olarak bu oluyor.

Yorumla
    • Muzluupuding
      Muzluupuding
      +1 yıl

@Milabeni her neyse sonuç olarak ben aşk ilişkilerine pek duygusal yaklaşmiyorum artık hocam ne yalan söyleyeyim. Dünya artık o kadar uçsuz bucaksız bir hale geldi ki psikolojik gerçeklerle yuzlesip bunlara göre gardini alarak hareket etmemek insanları büyük yanilgilara surukluyor. Olabildiğince uzak ırklardan evlilik yapmak çok daha doğru bence.

Yorumla
    • Milabeni
      Milabeni
      +1 yıl

RedPilli alanlar zate bunu yaşar. Duyguları törpülenir ve hayal düşüncelerden çıkarlar Doğru olanda budur Duygularına çok kapılırsan ve Hayalci olursan gökyüzünde uçarsan Gerçekle yüzleşince Sert bir şekilde yere çakılırsın kolun kanadın kırılır. Gerçekci olanda hayalci kadar mutlu olamasada çok zarar görmez hatta hiç görmez. Öyle gitmek daha iyidir.

Yorumla
    • Muzluupuding
      Muzluupuding
      +1 yıl

@Milabeni aynen orası doğru. Belki bizi kötü ve ruhsuz duygusuz olarak bilecekler ama duygusal davranıp hata ettiğimiz için yargılayacaklarina bu şekilde yargilasinlar boş ver.

Yorumla
    • Milabeni
      Milabeni
      +1 yıl

Bizler stoğacıyız. Duygularımıza kapılıp balıklama atlayıp canımızı yakmayız veya Romantik beyin yıkamalar gibi seni seven her halinle sever aşkımız ölünceye kadar seven insan asla aldatmaz gibi zırvalıklara asla inanmayız Gerçekciyiz her durumu kabul ettik ve hepsine hazırırz Bu bizi her Daim güçlü yapacak şeydir.👍

Yorumla
  • Gzz00
    Gzz00 Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Önem verilir illa ki fakat öyle dünya yakışıklısı olsun yok 185 olsun yeşil gözlü olsun yok esmer olsun yok sarışın olsun falan demedim hiçbir zaman ama sempatik buluyor olmak şart hani bir şeyinin sana ilgi çekici gelmesi lazım bi gülüşü bi konuşması bi bakışı falan fistan

2
    0 Yorumla
  • Seinjerlin
    Seinjerlin Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 99%
    +1 yıl

Aşk anlamında ise erkekler bir tık daha önem veriyor.

Normal güzellik ve bakım alanında ise net kadınlar.

Ben sabah yüzümü yıkar, saçımı tararım çıkarım. 😅

1
    1 Yorumla
    • SilverBlooming u
      SilverBlooming
      +1 yıl

Aynen güzellik anlamında veya dış görünüş anlamında genelde kadınlar erkeklerden çok daha önem verir diye düşünüyorum ben. Erkekler genelde takılmaz öyle şeylere pek.

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

38

Cevap

31

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı.

kadınlar daha çok önem veriyorlar. çünkü kadınların çoğu erkekleri tipe bakarak seçiyorlar.. kendileri de daha bakımlı

1
    1 Yorumla
    • SilverBlooming u
      SilverBlooming
      +1 yıl

Yani haklı olabilirsiniz. Ama kadınlar nasıl onem veriyor ise karşı cinste dış görünüşe aynı şekilde bence erkeklerde karşı cinste dış görünüşe o kadar önem veriyor artık.

• TurkeyWolf
    TurkeyWolf Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Kadınlar kendilerini dış görünüş için acayip kasıyorlar.

Bir tane makyajsız kız görmedim şu İstanbul'da.

Erkekler saçını bile eliyle düzeltip su çarpıp çıkıyoruz.

1
    9 Yorumla
    • SilverBlooming u
      SilverBlooming
      +1 yıl

Yani evet haklısınız. Genelde kadınlarda dış görünüşe göre hareket ediyor. Ama erkeklerde bence karşı cinste dış görünüşe önem veriyor diye düşünüyorum.

Yorumla
    • TurkeyWolf
      TurkeyWolf
      +1 yıl

Kendimizden bahsetmiyor muyuz

Yorumla
    • Gzz00
      Gzz00
      +1 yıl

Kadınlarda tek bir tanesinin estetik algısını sıfıra çektiği kıl tüy denen şeyin erkekte sakal şeklinde çekiciliği üst seviyeye taşıyan bir şey olması büyük bir artınızsa sevinmelisiniz. Suyu çarpmadan çıkan da vardır emin ol😂 temizlik şart ama orası çok ayrı bi konu

Yorumla
    • TurkeyWolf
      TurkeyWolf
      +1 yıl

Ağda yaparak kılsız olun ona bir şey demiyoruz. Ama makyajsız kız göremiyoruz.

Yorumla
    • Gzz00
      Gzz00
      +1 yıl

Kadın zaten her anlamda estetik olmak zorundadır. Benim söylemek istediğim şey o değildi. Hani kadınların kasıp erkeklerin kasmamasının çoook geçerli kocaman bi sebebinden bahsetmek istedim

Yorumla
    • TurkeyWolf
      TurkeyWolf
      +1 yıl

Sen de elini yüzünü yıka çık. Makyaj yapmak zorunda değilsiniz ki. Bakımınizi yapın yeter

Yorumla
    • Gzz00
      Gzz00
      +1 yıl

Ben full makyaj yapan biri değilim zaten, makyajsız da çıkabilirim çıkıyorum da. Ben kadınların genelinden bahsettim. Her kadın şanslı değil ki

Yorumla
    • TurkeyWolf
      TurkeyWolf
      +1 yıl

Tip konusundaki şanslılık mı?

Yorumla
    • Gzz00
      Gzz00
      +1 yıl

Tip cilt falan kendini makyajsız güzel hissetmeyen kadınlar olduğu bi gerçek. Her neyse gereksiz uzadı

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Erkekler için dış görünüş, fizik çok önemli.

Erkekler görseldir derler gördüklerini severler.

Kadınlar içinde de tabii ki dış görümüşe bakan var. Aslında hepimiz bakıyoruz ister istemez. Ama tek başına bi anlamı olmamalı

Birçok insan da paraya bakıyor bu arada

1
    0 Yorumla
  • Mavitüylükelebek
    Mavitüylükelebek Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 77%
    +1 yıl

Direk insanoğlu diyim. Kendimizde olmayan herşeyi istiyoruz

2
    1 Yorumla
    • SilverBlooming u
      SilverBlooming
      +1 yıl

Aynen öyle katılıyorum. Bencede dış görünüşe hem kadınlar önem veriyor hemde erkekler önem veriyor. Dış görünüşe ben şahsen pek önem vermem ya.

Yorumla
  • Sarcckmim_srdl
    Sarcckmim_srdl Takip Et
    Xper 6 Yaş: 21 , eic 100%
    +1 yıl

Erkeklerin kişiliklere alakası olduğunu düşünmüyorum hep dış görünüş

1
    2 Yorumla
    • SilverBlooming u
      SilverBlooming
      +1 yıl

Aynen bazı erkekler genelde karaktere ve kalp güzelliğine falan önem vermez. Bazıları karşı cinste sadece güzelliğe ve dış görünüşe önem verir.

Yorumla
    • Sarcckmim_srdl
      Sarcckmim_srdl
      +1 yıl

Bence hepsi öyle

Yorumla
  • Hayatgercek
    Hayatgercek Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 59%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Herkes veriyor ama çoğu kişi inkar ediyor...

1
    1 Yorumla
    • SilverBlooming u
      SilverBlooming
      +1 yıl

Aynen genelde ben dış görünüşe hiç önem vermem diyenler oluyor ama bana şahsen bana bu pek inandırıcı gelmiyor. Bence herkes önem veriyor.

Yorumla
  • VᴀLᴇɴTɪɴO
    VᴀLᴇɴTɪɴO Takip Et
    Xper 7 Yaş: 39 , eic 100%
    +1 yıl

Al birini vur ötekine. İki cinste aynı fark etmiyor.

1
    2 Yorumla
    • SilverBlooming u
      SilverBlooming
      +1 yıl

Aynen katılıyorum. Bence her iki cinste karşı cinste güzelliğe veya yakışıklılığa önem veriyor. Bence kimse inkar etmesin dış görünüşe herkes önem verir.

• VᴀLᴇɴTɪɴO
      VᴀLᴇɴTɪɴO
      +1 yıl

Aynen öyle. Ondan dedim al birini vur ötekine. 😅
      Herkes görüntü ile yaşayacağını zannediyor ama sonra gümlüyorlar mahkemelerde.

• Kucukpipilierkek
    Kucukpipilierkek Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 99%
    +1 yıl

Kadınlar daha çok veriyor bunu tartışmam bile

1
    2 Yorumla
    • SilverBlooming u
      SilverBlooming
      +1 yıl

Yani bence dış görünüşe kadınlarda önem verir erkeklerde önem verir diye düşünüyorum. Ama gerçekten seven insan bence dış görünüşe onek vermez diye düşünüyorum

Yorumla
    • Kucukpipilierkek
      Kucukpipilierkek
      +1 yıl

10 üzerinden 5
      4 kız kendini güzel ve çekici zannedebilirken, 10 üzerinden 8 erkek çirkin olduğunu düşünebiliyor. Bu tamamen karşı cinsin güzellik çıtası ile alâkalı. Erkekler güzelliğe önem verseydi, 10 üzerinden 4lük kız kendisini prenses zannetmezdi.

Yorumla
  • EmilKurjak
    EmilKurjak Takip Et
    Master Yaş: 106 , eic 84%
    +1 yıl

Kadin tabi sayin Silver, erkek ne olsa bakar kiyafetle degil icindekilerle ilgilenir :D

1
    2 Yorumla
    • SilverBlooming u
      SilverBlooming
      +1 yıl

Aynen kadınlar daha çok önem verir bence. Erkeklerde önem veriyor bence dış görünüşe. Yani şimdi ben önem vermiyorum diyenler olacak ama ben inanmıyorum şahsen

Yorumla
    • EmilKurjak
      EmilKurjak
      +1 yıl

Aslinda bu bölgesel ve yasam tarzi olarakda degisiyorda neyse girmiyim o konulara hic efenim.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Net erkekler. Güzel kızların yanında çirkin erkek görüyoruz ama yakışıklı erkeğin yanında çirkin kız göremiyoruz çoğu zaman

2
    2 Yorumla
    • SilverBlooming u
      SilverBlooming
      +1 yıl

Aynen erkekler genelde en çok dikkat eden taraf bence. Kadınlar gerçekten severse eğer erkeklerin dış görünüşüne falan takılmaz öyle ama erkekler takılır.

Yorumla
    • pessimistiic07
      pessimistiic07
      +1 yıl

Ee burada cirkin kizlarin yaninda yakisikli erkek sorulari var bir suru bunlar yalan mi shbsbs

Yorumla
  • ᴿüᶻᴳᴬᴿİᶻz
    ᴿüᶻᴳᴬᴿİᶻz Takip Et
    Guru Yaş: 125 , eic 97%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 348 cevap paylaştı.

Erkekler. Güzel kadınlar genelde şekilsiz erkeklerle. Adam tipsiz ama zengin olsa bile kadın kabul ediyor. Ama erkekler para için kendini feda da etmez

1
    0 Yorumla
  • Yadelina
    Yadelina Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Erkekler daha önem veriyor kadınlar komik ve sempatik olunca pek tipe bakmıyorlar karakter daha önemli oluyor

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Kadinlar cok daha onem veriyor yalniz erkek sayisindan anlayabilirsin

1
    2 Yorumla
    • SilverBlooming u
      SilverBlooming
      +1 yıl

Aynen öyle. Ama bence artık erkeklerde karşı cinste dış görünüşe veya güzelliğe önem veriyor. Bence önem vermiyorum diyen yoktur her iki cinstede.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Kadinlar daha cok

Yorumla
  • hakaarkan
    hakaarkan Takip Et
    Guru Yaş: 42 , eic 98%
    +1 yıl

Kadınlar tabiki hele bode kombin beraber yapalim demeleri yokmu

1
    0 Yorumla
  • Sudde46
    Sudde46 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 20
    +1 yıl

Erkekler huyu istediği gibi olmamasına rağmen seven bırakmak istemeyen çok erkek gördüm ama kadınlar huyada bakıyor

1
    2 Yorumla
    • SilverBlooming u
      SilverBlooming
      +1 yıl

Aynen gerçekten seven insan bence dış görünüşe falan takılmıyor ya. Kadın olsun erkek olsun gerçekten severse takılmaz bence dış görünüşe falan.

Yorumla
    • Sudde46
      Sudde46
      +1 yıl

Bu biraz da kafa uyumuyla alakalı

Yorumla
  • İdentityKa
    İdentityKa Takip Et
    Master Yaş: 38
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Kadınlar kendi dış görünüşlerine, erkekler ise kadınların dış görünüşlerine daha çok önem veriyor..

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Erkekler çünkü evlilikte daha güzel kadın görünce bu sefer onunla olmak istiyorlar

1
    0 Yorumla
  • akwkdnkska
    akwkdnkska Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

Her türlü kadın dış görünüşüne önem veriliyor, tabi türkiyeden bahsediyorsak😂 malum bizim erkekler maymundan 3 sn sonra yaranmis

1
    0 Yorumla
  • Prensesnurr
    Prensesnurr Takip Et
    Xper 6 Yaş: 21 , eic 100%
    +1 yıl

Kadınlar daha çok önem veriyorlar

1
    1 Yorumla
    • SilverBlooming u
      SilverBlooming
      +1 yıl

Aynen biz kadınlar detaycı olduğumuz için genelde biz erkeklerden çok daha önem veririz. Ama önem veren erkeklerde var kadınlarda dış görünüşe falan.

Yorumla
  • _RuleMaker_
    _RuleMaker_ Takip Et
    Bilge Yaş: 35 , eic 96%
    +1 yıl

Her ikisi de, erkekler bi tık fazla

1
    1 Yorumla
    • SilverBlooming u
      SilverBlooming
      +1 yıl

Aynen katılıyorum. Genelde her iki cinste dış görünüşe falan önem verir ama sanki erkekler bir tık daha önem verir. Kadınlar gerçekten severse takılmaz bence.

Yorumla
  • SayYesMaster
    SayYesMaster Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 93%
    +1 yıl

Kadınlar daha çok önem veriyor

1
    2 Yorumla
    • SilverBlooming u
      SilverBlooming
      +1 yıl

Aynen katılıyorum. Kadınlar bir tık daha çok önem veriyor bence dış görünüşe falan. Ama dış görünüşe bence erkeklerde çok önem veriyor diye düşünüyorum.

Yorumla
    • SayYesMaster
      SayYesMaster
      +1 yıl

Biz erkekler 180 boyunda kız istemiyoruz ama kadınların çoğunda bu boy takıntısı var maalesef boy 180 altındaysa erkeğin şansı olmuyor

Yorumla
  • Bilmiyom_ya
    Bilmiyom_ya Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 97%
    +1 yıl

Kadınlarda erkeklerde bilemedim

1
    1 Yorumla
    • SilverBlooming u
      SilverBlooming
      +1 yıl

Aynen bence her iki cinstede var karşı cinste dış görünüşe önem veren insan. Bence kadında erkekten dış görünüşe çok önem veriyor diye düşünüyorum ben.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Önceden erkeklerdi ama yeni nesilde kadınlar

1
    2 Yorumla
    • SilverBlooming u
      SilverBlooming
      +1 yıl

Yani bence her iki cinste karşı cinste dış görünüşe dikkat ediyor. Ben şahsen sevdikten sonra hiç öyle şeylere falan dikkat eden biri değilim.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Aynen katılıyorum. Rahmetli Zeki Müren'in dediği gibi güzel de bir çirkin de bir sevene yar :) iç güzellik daha önemli, tamam illa yüzüne bakma direkt sev demiyorum ama dışı güzel olup da iki cümle kuramayan, sokaktaki hiç bir canlıya saygı ve sevgi göstermeyen kızlar Adriana Lima olsa boş :) Konfüçyüs bile demiş hem kadın kitap gibidir sadece cildine göre değil içeriğine de bakın diye.

Yorumla
  • karadenizliprenses
    karadenizliprenses Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 79%
    +1 yıl

Kadınlar

4
    1 Yorumla
    • SilverBlooming u
      SilverBlooming
      +1 yıl

Aynen kadınlar genelde çok detaycı olduğu için duş görünüşe önem veren taraf olur. Ama erkeklerde bence dış görünüşe kadınlar kadar değer veriyor.

Yorumla
  • Punisher-34
    Punisher-34 Takip Et
    Yoda Yaş: 39 , eic 94%
    +1 yıl

eskiden erkekler şimdi ise kadınlar

1
    0 Yorumla
  • Nitro42
    Nitro42 Takip Et
    Guru Yaş: 50 , eic 99%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 304 cevap paylaştı.

Bu konuda kadınlar daha seçici oluyor

1
    0 Yorumla
  • fairtail
    fairtail Takip Et
    Master Yaş: 49 , eic 58%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Sapyoseksuel erkeklere önem olmaz

1
    0 Yorumla
  • moonlight012
    moonlight012 Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 98%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 766 cevap paylaştı.

Erkekler

2
    1 Yorumla
    • SilverBlooming u
      SilverBlooming
      +1 yıl

Aynen erkekler bu konuda bence daha dikkatli diye düşünüyorum ben. Erkekler genelde karşı cinste dış güzelliğe daha çok önem verir diye düşünüyorum.

Yorumla
  • İremmakeup1234
    İremmakeup1234 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

İkiside ama erkekler ön plandaa

2
    2 Yorumla
    • SilverBlooming u
      SilverBlooming
      +1 yıl

Aynen her iki cinste bence dış görünüşe önem verir ama sanki erkekler son zamanlarda dış görünüşe kadınlardan daha çok değer veriyor diye düşünüyorum.

Yorumla
    • İremmakeup1234
      İremmakeup1234
      +1 yıl

Kesinlikle öyle artık kalbe bakan kalmadi

Yorumla
  • Aliasing26
    Aliasing26 Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 98%
    +1 yıl

Erkekler

2
    1 Yorumla
    • SilverBlooming u
      SilverBlooming
      +1 yıl

Aynen bencede erkekler saha çok dış görünüşe önem veriyor diye düşünüyorum ben. Kadınlar genelde dış görünüşe erkekler kadar önem vermiyor bence.

• biradettuba
    biradettuba Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 91%
    +1 yıl

Erkekler bence

1
    1 Yorumla
    • SilverBlooming u
      SilverBlooming
      +1 yıl

Aynen katılıyorum genelde erkekler çok daha önem veriyor bence dış görünüşe veya güzelliğe. Kadınlar bence gerçekten severse takılmaz öyle.

Yorumla
  • Afrodit429067
    Afrodit429067 Takip Et
    Yoda Yaş: 22 , eic 99%
    +1 yıl

Sence canım

1
    1 Yorumla
    • SilverBlooming u
      SilverBlooming
      +1 yıl

Bence erkekler daha çok önem veriyor dış görünüşe. Kadınlar bence o kadar takılmıyor diye düşünüyorum ben.

Yorumla
  • Asya_2275
    Asya_2275 Takip Et
    Mentor Yaş: 21 , eic 99%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 7,3b cevap paylaştı.

erkekler

1
    1 Yorumla
    • SilverBlooming u
      SilverBlooming
      +1 yıl

Aynen katılıyorum. Bence erkekler dış görünüşe çok daha önem veriyor diye düşünüyorum. Kadınlar eğer gerçekten severse bence dış görünüşe falan takılmaz.

Yorumla
  • Şokagirenbimkasiyeri
    Şokagirenbimkasiyeri Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 99%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 384 cevap paylaştı.

ikisi de

1
    1 Yorumla
    • SilverBlooming u
      SilverBlooming
      +1 yıl

Aynen bencede her iki cinste dış görünüşe veya güzelliğe yakışıklılığa önem veriyor diye düşünüyorum ben. Dış görünüşe önem vermeyen yoktur bence.

Yorumla
  • Costantinnn
    Costantinnn Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 99%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 311 cevap paylaştı.

İkiside bnce ya

1
    2 Yorumla
    • SilverBlooming u
      SilverBlooming
      +1 yıl

Aynen katılıyorum. Eğer gerçekten severse bence her iki cinste değer vermez dış görünüşe falan. Ama gerçekten seven taraf bence kadınlar olduğu için kadınlar fazla takılmaz.

Yorumla
    • Costantinnn
      Costantinnn
      +1 yıl

Seven taraf kadın kısmını nerden çıkardin bu kadar aşk acısı yaşayanlar kim ozamn

Yorumla
  • Mkocbas
    Mkocbas Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 97%
    +1 yıl

Kadinlar

1
    2 Yorumla
    • SilverBlooming u
      SilverBlooming
      +1 yıl

Yani kadınlar daha detaycı olduğu için genelde kadınlar karşı cinste dış görünüşe sanki bir tık daha değer verir diye düşünüyorum bende.

Yorumla
    • Mkocbas
      Mkocbas
      +1 yıl

Detaycilikla alakalisi yok

Yorumla
  • külllkedisi
    külllkedisi Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 99%
    +1 yıl

Her iki cins de.

1
    1 Yorumla
    • SilverBlooming u
      SilverBlooming
      +1 yıl

Aynen katılıyorum bence dış görünüşe her iki cinste dikkat ediyor. Erkekler ama bence bir tık daha dikkat ediyor diye düşünüyorum ben kadınlar o kadar değil eğer gerçekten severse.

Yorumla
  • sorusormayagrldimamk
    sorusormayagrldimamk Takip Et
    Bilge Yaş: 125 , eic 100%
    +1 yıl

Erkekler

1
    1 Yorumla
    • SilverBlooming u
      SilverBlooming
      +1 yıl

Yani evet erkeklerde dış görünüşe önem verir bence. Erkeklerde kadınlar gibi seçici olur genelde. Eskiden kadınlar dikkat ederdi buna şimdi ise erkekler dikkat ediyor.

Yorumla
  • Rascoln36
    Rascoln36 Takip Et
    Master Yaş: 27
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 4b cevap paylaştı.

Kadın

1
    1 Yorumla
    • SilverBlooming u
      SilverBlooming
      +1 yıl

Yani evet kadınlarda dikkat ediyor genelde dış görünüşe ama erkekler sanki bir tık daha önem veriyor diye düşünüyorum. Kadınlar sevince öyle takılmaz ya.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Erkekler bence

1
    2 Yorumla
    • SilverBlooming u
      SilverBlooming
      +1 yıl

Aynen katılıyorum. Genelde kadınlar sevdikten sonra öyle dış görünüşe falan önem vermez diye düşünüyorum. Şahsen ben sevdikten sonra dış görünüşüne takılmam pek.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Aynen çevremde çok örnekleri var kadınlar kendine güvenen erkekleri seviyor

Yorumla
  • вуηαяcσѕ
    вуηαяcσѕ Takip Et
    Mentor Yaş: 38 , eic 100%
    +1 yıl

Erkekler

1
    0 Yorumla
  • Derya_lovethenight
    Derya_lovethenight Takip Et
    Xper 6 Yaş: 20 , eic 100%
    +1 yıl

Erkekler

1
    0 Yorumla
  • muratduru_1991
    muratduru_1991 Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 33%
    +1 yıl

Kadınlar veriyor

1
    0 Yorumla
  • HAKAANNN97
    HAKAANNN97 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 93%
    +1 yıl

Her iki tarafta

1
    0 Yorumla
  • zelalnisa
    zelalnisa Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl

erkekler net

1
    0 Yorumla
  • _theReapeR_
    _theReapeR_ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Kadınlar

1
    0 Yorumla
  • Ismimyok3874
    Ismimyok3874 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl

Erkekler

1
    0 Yorumla
  • Wayne_Jenkins
    Wayne_Jenkins Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 99%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 565 cevap paylaştı.

Kadınlar

1
    0 Yorumla
  • CoffeeAndCoffee
    CoffeeAndCoffee Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 98%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 881 cevap paylaştı.

Erkekler.

1
    0 Yorumla
  • SıkıntıdanAçtım
    SıkıntıdanAçtım Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 429 cevap paylaştı.

Erkeklerr bence

1
    0 Yorumla
  • yusramey
    yusramey Takip Et
    Xper 1 Yaş: 23
    +1 yıl

Bence kesinlikle kadınlar

1
    0 Yorumla
  • YargiQueen
    YargiQueen Takip Et
    Yoda Yaş: 102 , eic 97%
    +1 yıl

Iki cinste

1
    0 Yorumla
  • inciitanesiii u
    inciitanesiii Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Erkekler tabiki

1
    0 Yorumla
  • tortitotilla
    tortitotilla Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Net erkekler

1
    0 Yorumla
  • DreamGhosters
    DreamGhosters Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 98%
    +1 yıl

Bu zamanda kadınlar

1
    0 Yorumla
  • Yaşamakistemiyorm
    Yaşamakistemiyorm Takip Et
    Guru Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 400 cevap paylaştı.

erkekler daha çok önem verir.

0
    0 Yorumla
  • Ehlivukuf
    Ehlivukuf Takip Et
    Mentor Yaş: 34
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 5,6b cevap paylaştı.

Erkekler

1
    0 Yorumla
  • çilingiroğlu-61
    çilingiroğlu-61 Takip Et
    Master Yaş: 35
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 419 cevap paylaştı.

Kadınlar

1
    0 Yorumla
  • İsᏆᎪᏁbᏞuᎬ
    İsᏆᎪᏁbᏞuᎬ Takip Et
    Xper 4 Yaş: 107
    +1 yıl

Kadınlar

1
    2 Yorumla
    • SilverBlooming u
      SilverBlooming
      +1 yıl

Yani bence her iki cinste dış görünüşe önem veriyor diye düşünüyorum. Ama gerçekten eğer bir kadın severse bence dış görünüşe falan asla bakmaz.

Yorumla
    • İsᏆᎪᏁbᏞuᎬ
      İsᏆᎪᏁbᏞuᎬ
      +1 yıl

Severse bakmaz tabiki, senide seven olur inşallah yürekten

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

İkisi de.

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (9)
Devamını Gör(54)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Dış görünüşe kadınlar mı daha çok önem veriyor erkekler mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Dış görünüşe kadınlar mı daha fazla önem veriyor erkekler mi? 10 cevap verildi
Erkekler mi daha çok Dış görünüşe önem verir kadınlar mı? 19 cevap verildi
Dış görünüşe kadınlar mı daha fazla önem veriyor yoksa erkekler mi? 91 cevap verildi
Dış görünüşe kadınlar mı, erkekler mi daha fazla önem verir? 45 cevap verildi
Kadınlar mı daha çok dış görünüşe mi önem veriyor yoksa erkekler mi? 4 cevap verildi
Erkekler mi yoksa Kadınlar mı dış görünüşü fazla önemsiyor? 113 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Birinin en mutlu anını mahvedecek olsanız, kimin o mutlu anını mahvederdiniz?
  • Saçma sapan giyindiğin oldu mu tahmin edeyim mi?
  • Günaydın beyler bayanlar, nasıl uyandınız?
  • Harika bir pazar rutini:)) Manzara, çiçekler ve huzur. 🌸👟 Siz bugün pazarın keyfini nerede çıkarıyorsunuz?
  • Günaydın mutlu pazarlar 🥰 babanızın babalar gününü kutladınız mı?
  • Hayalinizde onu çok istiyorum dediğiniz bir şey var mı?
  • Seni kim hizaya getirir?
  • Pazar sabahı kahveleri, içildi mi?
  • Spor rutinlerinize sadık kalıyor musunuz?
  • Bu aralar size iyi gelecek o oyun hangisi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨