Bu şarkıyı paylaşamasam olmazdı🙄
Şu şarkı görsele iyi uydu🎧

Bu şarkıyı paylaşamasam olmazdı🙄
Şu şarkı görsele iyi uydu🎧
Güzellik görecelidir. Ben güzel derim diğeri beğenmez. O yüzden güzellik düşkünlüğü itici değildir. Yalnız para her zaman zaaftır. Para düşkünlüğü sonunda çok kötü şeyler olabilir. O yüzden iticidir.
Kadınların paraya olan düşkünlüğü daha itici bence. aslında ikisi de itici ama erkek için güzellik önemli değil ki. cansız mankene bile yükselen erkeklerden bahsediyoruz nefese yükselir onlar nefes alsın yeter der. ama kadınlar çok daha itici.. boy8u 190 olsun der esmer olsun der arabası evi olsun der.. mesleği çok iyi olsun der zengin yakışıklı kaslı olsun der.. ama tek demedikleri karakter..
Güzelliğe düşkünlük neden itici olsun?
Paraya da düşkünlük itici olmasn o zaman
Aynı şeyler mi? Manzara izleyen insanları da kınayalım o halde.
Ayni seyler
Guzellik düşkünü olanlar ve para duskinu olanlar birlikte olsun ikisi tam birbirine göre
Aynı şeyler değil, kıyaslanamaz.
Para neticede para, herkesin bir şekilde kazanabileceği bir şey, güzellik öyle değil.
Dersen ki bunlar için değerlerini yok saymaktan bahsediyorum, o zaman belki hak verebilirim.
Güzellik algımız aşırı değişti erkekler hem dogal olsun isterken yinede gidip yapma bebek gibi olan kadınları tercih ediyor... yapma bebek gibi olan kadında ni zahmet paraya düşkün olsun hakki
Bak onlar tencere kapak, hiç itirazım yok ve normaller mi? Değiller.
Yapma bebek olan kadın zaten paraya veya yüksek statülü erkeğe ulaşmaya çalışıyor, güzelliğini de bu uğurda kullanıyor.
Aslında kadınlar ne sunuyorsa ona göre karılık buluyor, eğitimli, donanımlı, kendini yetiştiren kadınlar o şekilde kadınlara ilgi duyan erkeklerle oluyor en nihayetinde. Güzelliğinden başka sunacak hiç bir şeyi olmayan kadınların da alıcısı malum.
Yazdığına altına imzami atarim
Ben de onu demek istiyorum
Arabasi olmayana selam vermem diyen kadin ile
Seni görünce evdekine ekmek veresim gelmiyor diyenler tam birbirine gore
Herkes layik olduğuyla yaşar umarim.
Ben insanları iki kategoriye ayırıyorum, düşük profil ve yüksek profil. İnsanın değer verdiği şeyler bu kategorilerden hangisine gireceğini belirliyor.
Arabası olmayana selam vermeyenin bedeninden başka sunacak bir şeyi yok, evdekine ekmek vermem diyenin de o evdekine ekmekten başka vereceği bir şeyi yok, ondan dolayı da tencere kapaklar.
Burada suçu ben erkeklerde görmüyorum pek, ne sunacaklarına kadınlar karar veriyor neticede.
Şüphem yok, herkes layıkını buluyor.
Bence insanlar artık zıvanadan çıktı zaten dünden hazırlardı😅: klibine yorumdu.
Diğer konu için çok iticiler ! ondan dolayı öyle insanlarla muhatap olmak dahi istemiyorum… gelip geçici zevkler için boşuna hırpalıyorlar kendilerini bizi de buna dahil ediyorlar.
Ikisi birbirini bulurda biz de biz bize kaliriz jsjs
Ya süper olur👏🏻çok zekice
Başa bir geleyim bunları başgöz edeyim🫶🏻
Teşekkür ederim çiçekleri eve beklerim 🥰
Cevap
18Cevap
Aslında para da güzellikte geçici şeyler bu iki şeye düşkün kişiler kesinlikle iticidir. Daha gerçekçi düşünüp öyle hayata bakmakta her zaman fayda var Malına güvenme bir kıvılcım yeter güzelliğine güvenme bir sivilce yeter bence bu bütün durumu özetliyor
Kadınlar dünyanın en güzel canlısı. Bu beni neden itici yapsın ki🙄 para benim için sadece bir araç.
Guzel kadın istemeleri... ama gunumuz de guzellik algısı cok farklilasti
İri meme, dolgun kalca dolgun dudak
Iste burada bile görüyoruz kriterleri... geneli oyle istiyor... küçük göğüslü kadın kendini özgüvensiz hissediyor...
Düşkünlüğün kendisi itici. Güzelliği herkes sever ayrıca. Para seviciliği başka bir boyut. Bir mimari esere bakıp etkilenmenin nesi kötü itici mesela? Güzel bir şarkı dinleyince insanın ondan etkilenmesi de mi itici ya da evini imkanları dahilinde güzelleştirmeye çalışan insanın çabası nasıl itici olabilir ki? Aynaya bakınca burnundan kaşından gözünden hoşlanmayan insanı nasıl yadırgayabiliriz. Ama para sevgisi öyle mi? Asalaklık parazitlik. Güzeli, güzel geleni, güzel sever insan bence. Dış görünüşe önem vermeyen karakterin güzelliğini sever mesela, kim kötü çirkin karakterli birini sever hastalıklı olması gerek onun için. Parayı seven için hiçbirinin önemi yoktur parası mı var tamam. Güzelliğin algısı başka paranın amacı. Mesela yani 😂
Para düşkünlüğü bence daha itici ama bu sadece kadınlara has bir şey değil ki. Her ay sosyal medya da zengin kadın isteyen yabancı ülkeden bir kadınla para için evlenmek isteyen erkeklerin yazılarını görüyorum bu uygulamada dahil. Ben de daha önce para düşkün olan erkeklere denk geldim tanıştım benim paramı almak istiyorlardı ama ben yedirmiyordum. Para ve güzellik takıntısı iki cinsiyette de var.
Fotoğrafa 10 saniye bakınca ; bir insan kendine ve ailesine bunu neden yapar? diyorum..
Soruna gelince iki cinsden de bir cacık olmaz.
Para her şeyi yaptirir mi?
Ama şöyle bir durumda var Kadın hem paraya hem tipe bakıyor erkekler güzelliğe bakıyor. Bir zahmet yanımızda duran kadın biraz güzel olsun.
Senin güzellik anlayis nasil
Büyük meme dolgun kalca?
Yok hayır yüz güzelliğinden bahsediyorum.
Para düşkünlüğü daha itici ama bunu kadından baz almak saçma. Aynı şekilde güzellik düşkünlüğü de erkek kadın ayırt etmeksizin insanın özünde olan bir duygudur
Erkeklerin güzelliğe olan düşkünlüğü zira dış güzellik gelip geçiyor iç güzellik hep baki kalıyor.
Bence kadınların paraya olan düşkünlüğü daha fazla itici çünkü kadınlarda tipe bakıyor sadece paraya değil ki
Kesinlikle kadınların paraya olan düşkünlüğü daha itici. Erkeğin güzelliğe düşkün olması gayet normal bu insanın doğasında var, gözümüze estetik geleni beğeniriz.
Güzel kadınlarda parali erkek ister diyebilir miyiz?
Kuş uçacak balık yüzecek herkes işini yapacak
Ikiside itici ama maalesef varlıklarını sürdürüyorlar :)))
İkiside maddi yani geçici unsurlar üzerine kurulu. Al birini vur ötekine farksız bence.
Para düşkünlüğü daha iticidir.
Allah kimseyi sonradan görme etmesin.
Erkeklerin güzelliğe olan düşkünlüğü kadınların paraya olan düşkünlüğünü tokatlar.
Kadınların paraya düşkünlüğü daha kötü çünkü zararlı
Paraya düşkün demek için para sahibi olmaları lazım.
Tanrıya tapar gibi paraya tapıyor kadınlar
erkeğe kadının paraya düşkünlüğü itici gelir (sözde) kadına da erkeğin güzelliğe olan düşkünlüğü ( sözde) en iyi ilişki bu iki düşkün birbirini bulunca oluyor.
Kadınların bence daha iğrenç. Maddeye olan arzusu aşağılık geliyor.
İkisini birleştirince yeni 5 TL yapiyo☺️
😀ya güzel cevaptı
👍👍
İkisi de birbirinden beter...
Al birini vur ötekine
Aynen
İkisi de birbirinden illet. İkisi de evlere ırak.
Böyle zaaflar insanı zayıf gösterir.
Paracı kızlar kapatılsın
Kadının para düşkünlüğü
Al birini vur ötekine
Herseyin aşırısı iyidir
Ben paraya düşkünüm. Gerisini bilmem.
Her ikisini de oldum olası muhalif durumdayım.
İkiside
Kadınların paraya ve erkeklerin sekse olan aşırı düşkünlüğü
İkiside itici
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?