Erkeklerin güzel birini istemesinin tek sebebi zevk meselesidir.
Kadınların para istemesinin sebebiyse rahatlık ve güvendir. (Burada sırf çalışmamak için böyle davrananları kastetmiyorum)
Erkeklerin güzel birini istemesinin tek sebebi zevk meselesidir.
Kadınların para istemesinin sebebiyse rahatlık ve güvendir. (Burada sırf çalışmamak için böyle davrananları kastetmiyorum)
Birisi yatakta memnun etme menfaati diğeri ise rahat ve güven inşa edebileceği gelecek istiyor. Yani aslında her iki cinsiyette aşk diye bayıla bayıla varmış gibi dayatmasıyla buram buram menfaat kokuyor. Yani iki cinsiyetinde birbirinden farkı yok. Yani ikisi de aynı.
Birisi cinsellik için güzel bir kadın, diğeri ise hayatını güvenceye almak ve lüks yaşamak için zengin bir erkek. Arada bir fark yok yani.
Hiç kimse iki çay demleyip karşılıklı sohbet edebileceğim ve beni gerçekten anlayabilen ve aktivitelerde mutlu bir hayat sürerek para amaç değil araçtır, beraber inşa ederiz demiyor. Erkeği de kadını da aynı b... n yolcusudur. İstisnalar elbet var ama kaideyi bozmaz. İnsanoğlu böyle zaten menfaat üzerine yaratılmış bir genetiktir.
Bu konu çok farklı bakış açılarından yorumlanabilir ve genellemeler genelde yanıltıcı olur. Erkekler güzelliği seçerken görsel çekicilik ön planda olabilir ama bu tamamen yüzeysel kalabilir. Kadınların maddi güvence araması ise evrimsel bir içgüdüden ya da toplumsal normlardan kaynaklanabilir 🙌.
Ancak günümüzde bu algılar değişiyor ve ilişkiler artık karşılıklı saygı, sevgi, ortak değerler gibi daha derin temellere dayanıyor. Her iki taraf da ihtiyaçlarını ve beklentilerini konuşarak uyum sağlayabilir. Bi’ şeyleri genellemek yerine, herkesin farklı istek ve değerlerine saygı duymak daha sağlıklı bir yaklaşım olur bence 🌟.
Cevap
1Cevap
Aynı şey tamamen. ama nedense erkekler biz paraya baktığımızda ciyakliyorlar
Detayda anlattığım yanlış mı? Hem aynı şey nasıl olabilir
Sevmeyip sırf parası için sevgili aşık olanlara söylüyoruz. Yoksa gerisi tartışılmaz pek.
Aynı şey ikiside malca
Ayni şey bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?