+1 yılHangi erkek güzeliyle bakıyor bilmiyorum ama bu erkekten erkeğe değişir Hani nasıl denir bilmiyorum da Doymuş erkeğin güzelliğine baktığını Ben düşünmüyorum dediğim gibi bakan var mı var ama her erkek değil ya bazen Ya ben şimdi şöyle söyleyeyim Yasemin dediğim bir kız vardı ben ona deli gibi aşığım ben onun zekasına hayranım Yani inan şu an kilosu ne kadardır biliyor musun söz gerisi Belki 100 kilodur tamam mı yani ben onun asla kilosuna bakmadım mesela kadınlarda kilolu bir problem hastalık bana göre yani kilolu kadın problem değil ama aşırı kilolu kadın problem örnek gösteriyorum bak Dikkat et sağlığına zarar veriyorsa ama burada hani erkek illa kilo bakıyor diye düşünme yani
01 Yorumla- +1 yıl
Nasıl yani para kazanmadı mı Ne biliyorsun ki? Ciddi soruyorum hani para kazanmadığımı Nereden biliyorsun bak aynı mantık hala önyargılara devam ediyorsun? Önüne gelen her kadına bir şey kötü kadın demek gibi bir şey bu doğru mu düşünüyorum acaba Yani şunu demeye çalışıyorum Sana karşı hani hem okuyup hem o para kazanan insanlar da var bu ülkede erkek bazılarını düşünüyorsan erkekleri de var yani örnek Ben yani bilmiyorum bu kümede onu Üniversite okuyan kaç kişi var ama benim kümemde var yani burada var bir işi haberin olsun değerli kardeşim
En İyi Cevaplar
Dış görünüş erkeği yanıltabilir, aynı şekil para'da kıza pek hoş olmayabilir, mesela şöyle anlatıyım eğer bir kız bir erkekle sadece parası için çıkıyorsa aldatılmaya göz yummak zorunda kalabilir. O yüzden para her şey'den ziyade eğer içinde sevgi yoksa çokta sağlıklı ilişki olmaz.
01 Yorumla
Soran+1 yılYa yorumunu bilemem. Benim sorumun ana fikri su: kadinlara bok atmadan once siz kendi cikar iliskisi amaciniza bakinnn. Erkekler ona cakim buna cakim diye dusunurken kadinlarda cuzdanini bosaltinca aglamasinlar hic soyle boyle diye
+1 yılSadece maddiyata ya da sadece güzelliğe bakarak evlenenlerin evlilikleri ne kadar mutlu diye düşünmek lazım.. seni sevmeyen ya da sevmediğin biriyle ya da karakteri uyuşmayan biriyle evlenip hergun problem yaşarsan mutlu olamazsın diye düşünüyorum. Maddiyat tabiki önemli inkar edemeyiz ama kadının da maddi katkısı olduğu ya da kendi masraflarını karşılayabilecek kadar maddiyati olduğunda hem ici rahat olur hemde karşı taraftan daha çok saygı görür bence
00 Yorumla
+1 yılKısasa kısas
12 Yorumla- +1 yıl
Bencede fakiri annesi sevsin 🙃
- +1 yıl
@BerkGezgin aslında öyle değil... güzelliğe bakan öyle olsun karakter önemli 👍
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
+1 yılİkisini de doğru bulmuyorum. Bir kadını kendi elinde olmayan genetik özellikleri üzerinden değerlendirmek ya da verilebilecek bir kilo yüzünden ilişki yaşanılmaz olarak görmek ne kadar yanlışsa, bir erkeği de yalnızca meslek, cüzdan veya hayat garantisi olarak görmek aynı derecede yanlış. İlişkiler aşk ve sevgi üstüne kuruluyor. Kriterlerinizi duygularınız ile kolajlayamazsınız. Karşınızdaki insan çok güzel olabilir ama sizi mutlu etmesi yalnızca bununla mümkün değildir. Aynı şekilde bir erkek çok varlıklı olabilir ama size isteyebileceğiniz diğer şeyleri vermeyebilir. Kişilerin size hissettirdiği duygulara odaklı olmazsanız ilişkiniz sizi duygusal yönden besleyemez
24 Yorumla
Soran+1 yılOyle erkekler boyle kadini hak eder. Bazi erkekler hem culsuz hem koluna guzel kiz takmak ister, cirkinlere bakmaya tenezzul etmez ama acliktan agzi kokar. Bi de kadinlar zengin erkek tercih edince laf eder bklular
- +1 yıl
Açıklamamda ikisini de kesinlikle onaylamadığım görünüyor ben burada gönül ilişkisinden bahsediyorum. Kimin kimi hak ettiğine bizler Karar veremeyiz. Birbirlerini severlerse her şey mümkündür
Soran+1 yılSen anlamadim galiba benim sorum bu tarz erkeklerin boyle kadinlari hakettigine yonelik. Konu dagilmasin lutfen
- +1 yıl
Düşüncenize saygı duyuyorum ve kendimi de anlattığımı düşünüyorum iyi akşamlar ☺️
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet normal. zaten kadınların tek derdi para başka istekleri yok. erkeklerinde tek derdi cinsellik ve kadın nefes alsın yeter. bu yüzden ülkemizde yüzde 98 bu şekilde düşünüyorlar gerçekten karakteri seven kişileri bulmak da çok zor oluyor artık. bu yüzden de seven yok. yani gerçekten bir insan bir insanı kalbi için sevmiyor. zaten gerçek aşkı bulan da bence çok şanslı diyebiliriz. ama arz talep meselesi işte. erkekler güzelliğe baktığı için de kadınlar madem öyle biz de paraya bakarız diyorlar. erkek de kadına para verirsem her dediğimi yapar diye düşünüyor. bu kısır döngü sürüyor her zaman
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet, evlilikte tabi ki iki taraf içinde çıkar söz konusu. Bunu kimse inkar edemez. Nasıl kadının dış görünüşü ön planda ise, erkeğin de maddi gücü, statüsü ön plandadır. -Bu erkeğin dış görünüşü ya da kadının statüsü tamamen önemsizdir demek de değil.- Soruyu soran kişi, iki tarafın da çıkarının bu olduğuna değinerek eşit olduğumuzu söylemek istemiş. Fakat ilişkilerde birde karşı tarafın bu tarz öne çıkan özellikleri dışında karakteri, birbirine uyum sağlayabilmesi, anlaşabilme potansiyelleri vardır ve asıl önemli olan budur.
Eğer ilişkilerinizde bu özellikleri ön planda tutmuyorsanız, birimiz seks objesi, diğeri ayaklı banka kartı şeklinde tamamen kişisel çıkara dayalı bir ilişkiniz varsa:
Ya şiddetli geçimsizlik yaşar ayrılırsınız; ya da kocanızı daha baştan çıkarıcı bir kadın gelir kapar/ karınızı daha yüksek statüde bir adam götürür.
Bu yüzden tamamen çıkar üzerine olan ilişkilerin sonu hüsrandır. Tabi ki en fakir erkekle-en çirkin kızla aşk yaşayın da demiyorum
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKatılıyorum ama Bu sefer de "hemcinslerimiz" ne zaman eş veya sevgilimiz bize maddiyatla ilgili bir şey yaptığında " adamın hazır malına konuyosunuz , önünüze istediğiniz her şey geliyor güya siz yapmış oluyorsunuz , onlara muhtaçsınız tarzında konuşmaları oluyor
310 Yorumla
Soran+1 yılKiskanclikkk.. Guzelsem tabiki en iyisine bakicam hayatimin sonuna kadar hayatimda onlar mi olucak
Cevap sahibi+1 yılAy aynen öyle ya.. sanane diye çığlık atasım geliyor. Reelde karşılaşmadım hiç. Burada soru soruyorum mesela benimkiyle ilgili , yok bunları biz kendimiz yapabiliyoruz , adam onca yıl çalışmış bana bakıyomuş. Adamın tercihi bu demek ki? Ayrıca hiçbir zaman gocunmadı. İstersen ev hanımı ol iş vereyim diyor istersen çalış iş kuralım diyor. Ben de yaparım istesem ama yanımda o varsa hep yapar. Gencim güzelim o da yapmaktan hoşlanıyor demek ki...
Soran+1 yılAynen oyle keyfine bak onlara yapan yok diye kuduruyolar
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle, çoğu ayrıl falan diyor. En yakın kız arkadaşım bile
Soran+1 yılYas fsrki falan mi var dertleri ne
Cevap sahibi+1 yılÇok yok ve sevgilim yasından küçük duruyor. Kız arkadaşım zengin koca diye tutturmustu doktorları tavlamaya giderdi hep. Benim ilişkim yoktu , sonra benim karsıma biri çıktı onun istediği gibi biriydi duyduğu an bana , "ayrılcaksınız siz bak gör bunun çok çapkın tipi var" dedi. Bana pahalı hediyeler aldı çocuk , takıyorum falannn "neden takıyosun iade et bence bu seni değersiz gösterir ucuz musun" diyodu. Sonuçta sevgilim almıs yani , tatillere giderdik ona laflar ediyodu. Bide ben demiyorum kendisi duyuyo gelip bana soruyo.
Soran+1 yılAy ben bile kriz gecirdim. Niye arkadaligini bitirmiyosun hala? Gorusmesene onlarla aranizi bozarlar
Cevap sahibi+1 yılArkadaşım yok diye hem de sevdiğim biri diye katlanmısım resmen. En son olay patladı zaten. Sevgilim iş yaptı adıma sosyal medyam vardı takip eder misin dedim. Bana ne dese beğenirsinn😅 " 20k takıpçin var benim takip etmemi neden istiyosun? Benim hesabımdaki erkekleri mi merak ediyosun dedi. Ne alaka zaten fake hesap kullanıyorsun sevdiklerimle paylaşıyorum dedim. Yok kalsın amacın benim eski sevgililerimi bulmak dedi. Benim ilişkim var Allah ıslah etsin seni dedim en son. Onca iyilik yaptım görsen o zamanlar ayağıma kapanırdı resmen.
Soran+1 yılSen dua et basina daha kotu seyler gelmemis. O senin hic arkadasin olmamiski ark. yok diye sustum diyosun. Yaninda dusman tutmussun resmen. Dua et bu kadarla yirtmissin artik yanina boyle insanlari yaklastirma yuva bile yikarlar
Cevap sahibi+1 yılDaha tövbe ettim. Bide her erkek terk ediyodu bunu büyü falan işlerine girerdi. Kafayı yemişti ya
madıyatla guzelıgın ne alakası var sen oglanın tıpıne bakmaddan sevebılıyonmu hayır eeeeeeee o zaman ıknızde bakıyorsunuz bıde kendı paranı kendın kazan kendı harcamalarını kendın ode her bokku erkekler yapsın alsın sen ne bok yıyon sevıyorum ya yetmez mı yetmez babacım belkı oglanın paraya ıhytıyacı va r
32 Yorumla
Soran+1 yılSen cirkinsin belli
+1 yılPardon da erkeklerin güzelliğe baktığını kim söylüyor? Ben bakmıyorum mesela napalım şimdi? Her ne konuda olursa olsun genelleme yapmak yanlıştır.
17 Yorumla
Soran+1 yılIstisnalar kaideyi bozmaz. Kimle konustuysam guzel kiz gorunce kibarlasiyor, begenmedikleri kizlara ise kanka cekiyorlar. Cevremde cocuklugumdan beri hep gordugum bi sey bu
- +1 yıl
Kadınlar tipe boya bakmıyor dimi zaten 😂😂😂😂😂
Soran+1 yılErkekler kadar bakmiyor. Bu bilimsel bi gercek ok? Maymun gibi adamlarin yaninda fistik gibi kizlar oluyor ama cok yakisikli erkeklerin yaninda maymun gibi kiz gormedim hic
Soran+1 yılburada goygoy yapacagina git para kazan😜😜
- +1 yıl
Allah için hangi kadın tipe bakmıyor? Kendi hemcinslerin bile görüşlerde itiraf etmiş bizde tipe bakıyoruz.
- +1 yıl
Parasız olduğumu nereden biliyorsun? Bir önyargı daha!!
Soran+1 yılBen senin soylediklerine degil gozumle gorduklerime bakarim. Evet boya bakiyoruz ama tipe cok bakmiyor kadinlar
+1 yılKimin kime neye baktığı umurumda değil hiç. Şu dönemde zaten güvenilir gerçekten seven insan sayısı çok az. Herkes bir çıkar peşinde yalan dolan aldatmalar havada uçuşuyor. İnsanda merhamet vicdan olacak seven her türlü mutlu ediyor çok şükür buna sahibim. Güven inanç problemim vardı Allah'a şükür öyle bir kadına aşık oldum ki bu problemleri aştım. Nasipse oluyor arkadaşlar sabredin sadece. O aşk gelip sizi buluyor.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 983 cevap paylaştı. Durumu ofsayt biri olarak,
Doğurganlık kadında olduğu için, Doğal olarak neslini güvenle sürdürmek istemesi gayet doğaldır
Erkeğinde kadınını hiç bir şeye muhtaç etmemesi gerek
Bu arada Güzellik ruhta olmadığı sürece görülen sadece kapaktır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBen onu güzeline bakıyorum da o benim yakışıklılığıma bakmıyor mu sanıyorsun, ekstradan zenginlik isterse kendisinin de zengin olması gerekir maalesef 😕
11 Yorumla- +1 yıl
Ben hayatımda bu kadar aptalca bir kıyas anca sen de gördüm
+1 yılNormal baksınlar..
Kadınlar tipe güce maddiyata yatak performansına bu gibi şeylere bakar hakkıdır da01 Yorumla
Soran+1 yılYessss
Aşk İlişkileri konusunda 908 cevap paylaştı. katılıyorum böyle düşünen kaldı mı, erkek çeketini alır gider ya kadın ne yapsın, erkeğe bir şey demezler kadına neler derler, maddiyatçı kadının hakkıdır
00 YorumlaBiri kendine bakmak biri sana bakması bence aynı şey değil
04 Yorumla
Soran+1 yılO zaman neden parali erkekler guzel bulduklari kadinlara rahat rahat yaziyor, evlenmek istiyor? Erkekler guzellige kadinlar maddiyata bakiyor daha cok
Soran+1 yılIki tarafta birbirine muhtac
+1 yılEvet bütün kadınlar paragöz, bütün erkekler de mankenci (‽)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılTüm erkekler güzelliğe bakmadığı gibi tüm kadınlarda maddiyata bakmıyor 😊
02 Yorumla
Soran+1 yılOyle bi iddiam yok. Ama istisnalar kaideyi bozmaz. Tabiki saftirik kizlarda var:)) gozleri acildiginda yaslanmis oluyolar ve is isten geciyor genelde
- +1 yıl
İnsanlar neyi hakkediyorsa onu yaşıyor.
+1 yılDoğru
Aç adam kahvehanelerde bedava
Tıka basa dolu03 Yorumla
Soran+1 yılOyle tabi. Bu aglayanlarin ilerde kizlari kendisini sıkıntıya sokmayacak birini isteyince de laf edecekler mi acabaa. Bilgisayar basinda oyun oynayan sorumsuz bi erkege asik oldum deyince aferin kizim derler kesin
- +1 yıl
Onu demezler ya da demeyizde kendi kızımız için
Kim kendisini iyi satarsa işte
Soran+1 yılDiyemezler tqbi
+1 yılağlayan mı var seçen taraf biz olduktan sonra sorun kalmıyor :)
08 Yorumla
Soran+1 yılSen kadin misin seciyosun sen anca teklif edersin. Belki hala farkinda degilsin ama secilip secilmeyen taraf sensin saftrk. Cevremde bi cok kisi var secen genelde kadinlar oluyor yani bennn
- +1 yıl
sen öyle san yüüzne bakan bile yok belki de seçen tarafmış baksana para kimde ona gidiyorsun.. seçen taraf bizin her zaman
Soran+1 yılSen benim yuzumu gordun mu ekli olsan bana yurursun burada boş yapiyosun yuzume bakan yokmus hahahahha bi insan bu kadar boş konusur bi de bos bos iddiada bulunuyor komik duruma dusuyosun
- +1 yıl
😅😅😅😅 ispata davet ediyorum seni böyle atarak tutarak olmaz canım
Soran+1 yılSen kendini fazla onemsiyosun. Ispatmis. Seni secmem ben isine bakkkk
- +1 yıl
Para bende istediğimi seçerim... İspat yoksa yorum da Yok
Soran+1 yılAvucunu yalarsin slk
- +1 yıl
COk beklersin Cook 😅
Sen çirkin erkeklere bakıp da parası olsun diyorsan alnından öperim.
Ama hem yakışıklı hem parası olsun dersen hassssss... oradan.
00 Yorumla
+1 yılBu ülkede adam yerine konulmak için ya güzel olacaksın ya da paralı görgüsüz bir toplum olduğumuz için
00 YorumlaBazı erkekler vardır kalp güzelliğine bakar, bazı kadınlar vardır karaktere bakar. Genelleme yapmak yanlış olur.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Normal değil tabi. Bu iki durum asla karşılaştırılacak bir ölçü değil.
Hatta böyle düşünmek bile, adi, basit bir kişiliğin yansımasıdır
04 Yorumla- +1 yıl
Çıkar ilişkilerinde bu böyledir ama niye inkar ediliyor?
Örneğin paralı bir erkeğin yanındaki güzel bir kadına erkek, güzel olduğu için para yedirmiyor mu? - +1 yıl
@Neyinyolculuğu Hayır bu ikisi çok farkı şeyler. Kadınlar da yakışıklı erkekle olunca erkeğe para mı yedirmesi gerekiyor? Benim de çok güzel sevgililerim oldu, asla böyle bir durum oluşması. Olsa zaten anında bitirirdim.
İlişkide maddi menfaat, ilişkinin saygınlığını yerle bir eder. hayat kadını, müşteri ilişkisinden bir farkı kalmaz - +1 yıl
Hayır demem istediğimi anlamıyorsun, bir erkek neden bir kıza sürekli para harcar amaç nedir? Kim parasını birisine bu kadar rahatlıkla verir? Demek ki ortada karşılıklı bir şeyler dönüyor, kadın parası için, erkekte kadının güzelliği ve çekiciliği için birlikte leş bir ilişki.
+1 yılGenelleme yapma ben kadının halayına bakarın
02 Yorumla
Soran+1 yılHalayı? Halayı ne anlamadım
- +1 yıl
Halay çekmesine
+1 yılHerkes layıkını bulacak zaten bu karmaşaya hiç girmem.
00 Yorumla
+1 yılKimin kimi hakettiğine diğer insanlar karar veremez. Herkes hakettiğini eninde sonunda bulur.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 792 cevap paylaştı.
+1 yılBir kuruş para vermem
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKimse anormal demiyor zaten. Maddiyat güç demek. Ama maddiyata baktığı halde ben karaktere, tipe yok ses tonuna bakarım demesi de komik duruyor. Dürüst olmalı insan.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 387 cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle normal. Ben de işim de gücümde, kültürlü biri olursam, zengin koca isterim.
00 Yorumla
+1 yılŞu güzellik gerçeğini bir ka c seneye kadar inanmıyordum
Daha önemli özellikler var00 Yorumla
+1 yılBence normal herkes hayatını güzelleştirmek için çabalıyor amaç bu başka bir kişiyide ilgilendirmez
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılİstediğin kadar bak. Güzelliğin geçici. Adam istediği sürece paranı verir elde eder.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
+1 yılGüzellikle maddiyatı bir tutan biri, yarın o güzelliği sermaye olarak da kullanır.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKeske sadece paraya baksaniz hipergamiden dolayi hem paraya hem tipe bakiyorsunuz sonra aldatildim diye agliyorsunuz 🤣
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılkimse ağlamıyor zaten herkes biliyor kimin neye baktığını :D
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılKadının maddi durumu iyi birini istemesi en doğal hakkı abi herkes rahat bi yaşam ister kimse yok demesin boşuna maddiyat ta önemli sonuçta
00 Yorumla Çirkin kadınlar daha çok maddiyata bakıyor.
Ben güzel bir kadının maddiyata baktığını hayatım boyunca hiç görmedim.
Paraya önem veren bilmem nedir...00 Yorumla
+1 yılEşit olması için uzun boy ve yakışıklılığa bakmak gerek paraya değil
00 Yorumla
+1 yılGüzelliğe ve maddiyata bakan kişiler de akıl yok ve aklın olmadığı yerde huzur rahat olamaz diye düşünüyorum
00 YorumlaFiziğe bakan erkeler, paranın kölesi olmuş kadınlara nasip olsun o zaman
02 Yorumla
Soran+1 yılEminim tip senin icin onemli degildir
Aşk İlişkileri konusunda 526 cevap paylaştı. Parasız erkeği annesi sevsin
14 Yorumla- +1 yıl
Seni de baban sevsin keriz mi arıyon yavrum sen senden milyarlarca var benden milyonlarca kapiş 😎
- +1 yıl
Slk sana burada mal varlığımı mı göstercem ml parayla döverim ln seni küçük kafalı 😎
İkisininde gelip geçici olduğunu anlasak bir problem kalmayacak
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 372 cevap paylaştı. Mantıklı herkes mutlu olmalı, al gülüm ver gülüm 😉
00 Yorumla
+1 yılYa bu iki taraf içinde çok kalıplaşmış bişey bence öyle değil.
00 YorumlaOldu o zaman gencim yakisikli delikanliyim gideyim çirkim birini mi bulayım?
03 Yorumla
+1 yılEvet kızlarda çirkin kör topal ne olsa kabul ediyor zaten hiç yakışıklılığa falan bakmıyor
00 Yorumla
+1 yılParanın da güzelliğin de yargıların da köküne kibrit suyu
00 YorumlaParam olduğu için bu konuda rahatım:)
01 Yorumla
Soran+1 yılKonu olup olmamasi degil
+1 yılAynı şey değil ki hanimefendi
00 Yorumlaİkisi aynı konu ve şey değil.
00 Yorumla
+1 yılHaklısın kanka
00 Yorumla
+1 yılSenin bahsettiğin şeyler aşk değil
00 Yorumla
+1 yılbunun adı aşk değil işte
diyoruz00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAlakasi yok bilader kadinlarda bakimli yakisikli erkeklere bakar ona bakarsan
00 YorumlaKim neye bakıyorsa baksın amann
00 Yorumla
+1 yılBaksınlar. Bana göre hava hoş.
06 Yorumla
Soran+1 yılBanadaa😜😜
- +1 yıl
Gel güzelim gel 😂
Soran+1 yılHaha almiyim
- +1 yıl
Al al, gözün kalmasın 😂
Soran+1 yılSana kalmadimm
- +1 yıl
Kalırsan haber ver, pasaklı 😂
+1 yılAynen öyle.
10 Yorumla
+1 yılBen ruh güzelliğine bakıyorum
00 YorumlaBende tipe bakıyorum yoksa ben erkek miyim
00 Yorumla
+1 yılNormal tabi
00 Yorumla
+1 yılNormal
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılNormal
00 Yorumla
+1 yılNormal ben yadırgamam
00 Yorumla- Devamını Gör (6)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım