Çoğu erkek parayı bulsam mavi gözlü sarışın manken gibi kızla olurdum diyor. Hiç kalbi güzel huyu güzel olanı seçerdim diye dertleri yok.
E kızlar da maddiyata bakar o zaman. Bu neden canınızı yakıyor?
Çoğu erkek parayı bulsam mavi gözlü sarışın manken gibi kızla olurdum diyor. Hiç kalbi güzel huyu güzel olanı seçerdim diye dertleri yok.
E kızlar da maddiyata bakar o zaman. Bu neden canınızı yakıyor?
Bir erkek hiç sorgulamadan kafede çalışan garsonluk komilik yapan temizlikçi bulaşıkçı aklınıza gelebilecek her türlü en alt seviye mesleği yapan kızı sevmek için kabul edebilirken peki siz neden kendinize aynı meslekleri yapan erkekleri yakıştırmıyorsunuz? Ya ceo olacak ya kendi işinin patronu olacak ayrıca erkekler için güzellik görecelidir bir erkeğin uğruna öleceği kızı diğer erkek beğenmezken bir kızın yakışıklı bulduğu erkeği 100 kızın 99u yakışıklı bulur siz çıkar üzerine ilişkiler kurduğunuz sürece erkeklerin sınırlı da olsa kendine belirlediği kriterler hep size garip gelecek ikiyüzlü olmayı bırakıp gerçek aşkı arayın hadi iyi forumlar
Kesinlikle katılmıyorum. Futbolcularin eşlerine bak mesela neredeyse hepsi Mankenlik ajansından çıkma tipler. İş adamlarin oyuncularin şarkıcıların eşlerine bakarsak hep güzel kadınlardan oluşuyor.
Erkek sarışın mavi gözü görünce aklı başından gidiyor. Kadınlar tip olarak o kadar seçici değil. Tipsiz de olsa aşık olabilir zamanla. Ama erkek çok güzel olmayan bı kızı evlense bile sevmez aşık olmaz.
Bunu dışında lisede kırıp dizini çok ders çalışarak doktor avukat mühendis olabilirsin zenginlik olusturabilirsin. Ama güzel değilsen ne yapsan da güzel olamazsın. Estetik yaptırsan yapmacık görünüyor doğal güzellik gibi olmuyor. Örn. İrem derici
Bir kadının maddi gücü olan bir erkeği araması doğaldır.
Ve bir erkeğin güzel bir kadın araması doğaldır.
Ancak güzelliğin tanımı herkes için aynı değildir.
Ama senin sarı saçlı, mavi gözlü kadınlarla gerçekten sorunun var gibi görünüyor.
Benim param var ve eşim gerçekten Türk. Sarışın kadınları sevmiyorum.
Türk, Arap, Latin kadınlarını severim
Hayır benim mavi göz sarı saç kadınlarla takıntım yok. Benim derdim erkeklerin güzel kız arayıp zengin erkek arayan kızlara laf atması
Hayır, kadınların parası olan erkekleri aramasında yanlış bir şey yok. İnsan var olduğundan beri bu böyledir.
Cevap
8Cevap
Her iki taraf da yanlış yaptıklarının yanlış olduğunun farkında değiller tabii ki o tercihleri yapanları kast ediyorum.
Param var. Ama öyle bir şey hiç düşünmedim. Aksine bana sadık olan, değer veren olsun istiyorum ama kızlar biraz da görselliğe önem veriyorlar
Kızlarda hem dış güzelliğe hem paraya bakmıyor mu
Güzel huylu kız mı var tüm kızlar satılık maldır biraz para yedirmeye bişeyler alıp göstermeye kilidini açarsın kolayca
Yoo gayet de var. Sen sadece sarışın mavi gözlü güzel fizikli kızlara gözünü diktigin için dikkatini çekmemiş olabilir. Bizzat benim halam temizlik yaparak çalışıp 2 çocuk yetiştiriyor 1 eve bakıyor. Kocası hasta evde yatiyor. Ama kimsenin dikkatini çekmez neden çünkü güzel bir kadın değil.
Biri var olan sey digeri olmayan sey
Kırarsın dizini çok çalışırsın doktor mühendis olursun zengin olabilirsin ama ne yapsan da güzel olmazsın. Estetikle de belli seviyeye kadar güzel olunuyor. Kızların istekleri daha insaflı
Kadinlarda tipe baksın o zaman
Erkekler zenginliğe baksın
Bakıyorlar aslında zaten ama zengin kadin hiç yok neredeyse , olsa bile kendinden fakir bir erkeğe bakmaz , bunu bilir erkekler
Bakanlar var. Benim isyerimden birisi istifa etti. Nasıl etti? Karısının zenginliğine güvenerek.
Sence ömür boyu o kadin o adama bakar mı , illaki çalışacak adam bir yerde
Calisacak tabii ama karısının parasına güvenip işi birakabiliyor. Böyle bir rahatligi güvencesi var.
iki maşallah
Neden araştırıyormuşlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?