Eski sevgilimi unutamıyorum, yeni ilişkimde soğudum gibi hissediyorum ne yapmalıyım?

Kızlar, benim unutamadığım 2 yıllık eski bir sevgilim var ama 5 ay olacak yeni sevgilim var. Aslında çok mutluyuz, normalde hiç kavga etmiyorduk, gayet iyi gidiyordu ilişkimiz ama birkaç gün önce büyük bir kavga ettik ve ayrılmaya kadar gitmişti bu konu. Ben de ona çok ısrar etmiştim, lütfen ayrılmayalım gibisinden. Sonra da biz bir şekilde barıştık ama sanki ben ona karşı eskisi gibi hissetmiyorum, yani kavgalardan sonra ondan soğumuş gibi hissediyorum ve şimdi aklıma eski sevgilim gelip duruyor. Ama ondan da soğumuştum, bana sürekli yalan söylediği için güvenimi hep boşa çıkarıyordu ama bir türlü aklımdan çıkaramıyorum çocuğu. Onu hâlâ sevdiğim için mi yoksa sadece eski anılarımızı mı özlediğim için unutamıyorum bilmiyorum, lütfen bana biri yardım etsin 😭
Güncellemeler
2 ay
Kızlar ben gittim eski sevgilimle buluştum konuşmak için konuştuk da onunla konuştuğuma ve sorunlarımızı çözüceğimize mutlu oldum ama ona karşı bir şey hissetmiyormuşum gibi hissediyorum ona kırgın olduğum için mi yoksa artık kafamda bitirdiğim için mi bilmiyorum yeni sevgilimden ayrılırsam ilişkimiz yürür mü yoksa yeni sevgilimle mi devam etmeliyim
Güncellemeler
2 ay
Eski sevgilime dönmeye vaz geçtim mk gitmiş benim kavgalı olduğum kızlardan birine göz dikmiş bide arkadaş olmuşlar bu karaktersizlik değil mi mk sinirlendirdi beni çok fazla
Eski sevgilimi unutamıyorum, yeni ilişkimde soğudum gibi hissediyorum ne yapmalıyım?