Eski sevgilimi unutamadığım için yeni ilişkim bitti ne yapmalıyım?

Benim uzun süren bi ilişkim vardı taa deprem zamanında sevgili olduğum bi kız vardı onun bende emeği çoktu ben onun sayesinde spora başlamıştım beni o yönlendirmişti, baya uzun süreliydi 2023ün Haziran ayında bitmişti ama biz bi ara kötü kavga ettik düzeltmek isterken ona kızgındım sonrasında o üniversite başladıktan kısa süre sonra yeniden sevgili olduk ama 2024ün ekim ayına kadar sürdü sonra yine bitti yine ayrıldık. Ben 3 gün önce hayatıma başka birisi girmişti gerçekten eski sevgilimle olan şeyleri anlatıp durdum hala eskiye kızgındım yeni sevgilim de kızdı haklı olarak eski sevgilimi unutamadığım için olmayacağını söyledi ben ne yapsam etsem eski sevgilimi aklımdan çıkaramıyorum ona kızgınlığım geçmiyo ikimizinde büyük hataları oldu benim belki daha fazla hatam oldu ama artık bu kötü durumdan kurtulmak için ne yapacağımı bilemez oldum. Gittim eski sevgilimden ayrıldıktan sonra onca hayalim hevesim olan şeyi yaptım keman öğrendim gitar öğrendim yetmedi bilgisayar aldım bir sürü şey yapmama rağmen hayatıma aldığım ilk yeni insanda eskiye olan öfkem ilişkimi bitirdi şimdi sil baştan yine kendimi berbat hissetmeye başladım. Çaresi nedir bunun yardımcı olur musunuz?

Eski sevgilimi unutamadığım için yeni ilişkim bitti ne yapmalıyım?